Danes sem imel zobozdravnika in se vozil v Piran 45 minut...noro gu?va ko ,da je najve?ja turisti?na sezona povrhu pa ?e vro?e je blo.sem mislil ,da je kak?en praznik ali kajjjj.lp:-):-)
lp...morem pohvalit ,da je ladja z mojim avtom -Mazdurino prispela v Antwerpen Belgija ....pol pa ?e en teden pa pride v mazda salon kp...ufff...samo to ?akanje se vle?e...he he lp
Brezveze, je momentalno bolj?e gledat kmete z rotacijskimi kosinica,obra?alniki, balirkami in povijalkami, pa ?e bolj zanimivo.
Ej....mojster res je dana?nja F1 ni ve? kot je bla...verjetno bo treba raj?i na Moto GP.bolj?e...lahko bi se kaj zmenili...da gremo v prihodnosti na moto GP.samo predlagam...lp:-):-):-):-)
P.S.: Aci (pa kdo drug iz obale)... ce bos imel cas, se lahko dobimo na kaksni kavi... Bom na NT konferenci v Portorozu do srede ... vmes bo gotovo kaj casa za kaksno pijaco ...
Ej..Jest lahko gremo na pija?o..samo sms mi po?lji:-)ali pokli?i lp:-):-):-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej....mojster ga je blo preve? v?eraj...zato se danes stvari normalizirajo...he he ali se motim..?lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani