Žal ti ne morem dat nasveta, ker imam verjetno starejšo kot si ti, no pa vseeno. Je neka Nizozemska z Brigsovim motorjem in dela že od 92ga leta dalje brez defekta. Servisa ne pozna, olje menjalno na 5 let, svečka še prva, filter tudi.U glavnem dela kot je treba pa še tu in tam kak kamen razbije..... svaka ji čast!
Razmišljam pa o akomulatorski, ampak me zaboli glava, ko pomislim, da bo običajno pred košnjo baterija skoraj prazna..... . Uspešen nakup ti želim.... 👍
Jaz pa ponavadi spremljam vreme, ampak glede na to, da vse cveti in tega 10 dni nazaj ni nihče pričakoval sem menjal za letne. In danes bo 500km po snegu prava matra... 🥴
Jaz se bolj slabo spomnim tega vzpona. Če se ne motim je bolj strmo iz smeri Šmartnega? Vem da sem šel takrat iz Kamnika na Podbolovljek, v dom v Logarski dolini po stkp žig , Šmartno od Dreti, Lipa, Vransko, Izlake, Moravče, Kamnik. Mogoče se mi je zato zdelo strmo 😂😂
Ja,res je bolj strmo iz Šmartnega .😛 Iz Vranskega je bolj razvlečeno do Lipe!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Krasno sončno jutro.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani