V Medvodah prenavljajo ta velik (za naše naselje ta glavni, ker mamo kar 4 pumpe v radiusu 2km!!!)
In vprašam ker sem na LPGju:
Spoštovani. Se mogoče ve če bo po prenovi Petrola v Medvodah spodaj na voljo LPG točilni pult? To močno pogrešamo v Medvodah kljub trem petrolovim postajam. Hvala
In dobil odgovor:
Pozdravljeni, žal tega pa trenutno ne vemo ali bo po celostni prenovi na voljo tudi LPG točilni avtomat.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Yamaha ima vedno 4 pa danes so vsi 4je prisli do tock. Bravo za Jacka solidna dirka. Drugace je A Fer namesto Oliviere...
Sem ze rekel se ene 2 dirki da pridemo do Jereza, ampak do sedaj videno:
1. Pozitivno: vračanje japoncev
2. Negativno: prevelike razlike med moštvi, tudi med ducatijevemi. Gre v smeri f1. Vse 3 dirke enaka razmerja med ekipami, celo istimi ekipami, in to ne male....velika razlika od lani in se vecja od predlani. Če bo letos kako dirko zmagal ne-ducati bo veliko....
Popravljeno od jures
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
- 4 x smo menjali napihnjen podenj vbgarazi (izkazalo se je da pusca okvir zimskega vrta in voda po ceglih pride vbpodenj) 4x krito vse
- 3 stekla na strehi zimskega vrta pocila, krili 3x
- toca stolkla krpanke po celi vzhodni dolzini (krili vse)
- tik po vselitvi krili celo sanacijo sten in vode v estrihu (pri zalitju estriha je delavec stopil na cev iz pralnega stroja in jo zlomil, cse je slo v estrih pa ni moglo nikamor zarad hidroizolacije. K srec je bil detergent ne drek (odpret podenj, izcrpat, posusit, popravt cev, zaflikat nazaj
Vse krili
Je pa nekaj res, klicem vedno Kranj ne LJ...ogromna razlika
Ah, Jakec, Jakec... Jakec je povrsen in nic ne studira zraven.
@jures@Janez007 sem kopiral kontakte iz stare sim v novo sim, pa je sedaj vse kot po starem. Ocitno mi je vmes kazalo sinhronizirane stike iz Google clouda. Sicer ne vem zakaj samo stevilke brez imen, ampak nima veze. Urejeno. Hvala obema vseeno.
Sam da stima
Zgleda da smo sedaj v trendu komplet elektrarna in zalogovnik. To je zdaj to. Toliko spama kot sem ga dobil pa zadnje tedne pa še ne. Za firme ki sploh ne ves da obstajajo, vsi majo najboljse, vsi majo oh in sploh, garancije, strokovnjake, materiale... ni da ni.
Popravljeno od jures
Za redno dirko pa zgleda vse po starem ...ne vem leta al pa vreme, letos sem ze obe gledal za nazaj...
Ampak razmerje med ekipam oz izjemno malo stevilo prehitevanj ne obeta veliko zaenkrat. Tud ce sta bla razlicna zmagovalca letos je od starta bilo 1 prehitevanje v top 10. rus na lec...
Prvo dirko je 'resil' dez..
Nova generacija čipov bo v enakem racku kurila do 250kW....tale jih 150...zračno hlajenje se ustavi tam pri 20kW na rack, z vodno hlajenimi zadnjimi vrati tam 30-35kW (odvisno od temp vhodne vode)
Popravljeno od jures
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ti nis več rumen?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani