Kaj to? Diverzanti, iridenta, teroristi? Dej mal za nas neuke napišta kaj se dogaja. Jaz vidim le kup švelerjev, pa kup peska, neke vagone pa enga Volvota.
Kup švelerjev, pesek, vagoni, volvo....železnica.
pred 2 urama je g.Wankel napisal:
Remont obeh tirov na progi Verd - Logatec, na sliki pa predvidevam, da kipajo tolčenec na tir 4
Tam sta dva tira...oziroma en je zuni, pa se kipa na tir, ki ga ni, volvo pa meče čez škarpo, jaz ga pa vozim naprej...
Jaz sem na vlaku slišal za fino gostilno v bližini, kjer dopustujem... Pa je bla res fina. Sva šla z ženo parkrat tja. Dobra hrana, lep ambijent, dobra cena, ni gužve... 😁
Vsak dan sem po 3 ure na vlaku. Opazujem ljudi. 80% isti. Določeni ne znajo na vlak priti, če nimajo telefona pred nosom. Drugi vzamejo telefon v roke takoj, ko se vsedejo. Pol pa razni zvoki taki in onaki od tistih kurčevih filmčkov. Nekateri pridejo pa na vlak in te po mesecu ali dveh tudi pozdravijo. Ja, neznanec pozdravi. So neznanci, ki ne uporabljajo telefona, da pridejo na vlak. Ti neznanci so ljudje, ki niso odvisni od telefona. Včasih tudi kak neznanec prisede in kakšno gospodarsko rečeva. Kakšni ljudje postajamo, da se samo za sebe zanimamo. Pogovor in komunikacija nas ohranja pri življenju. Sam vedno pozdravim, ko pridem med ljudi. Mladina tega večino ne pozna. So izjeme...
Kam to pelje? Komunikacija samo z robotom. Jaz raje v vrsti čakam, da plačam, pa s kom še kako besedo rečem. Zavarovanje delam z agentom, da zram še podebatirama. Ej, ljudje, kam to pelje...samo SMS in maili...pa te in une ponudbe od robotov, pa te in une nagradne igre od raznih aplikacij in ponudnikov...
Pri molu me samo popust zanima, ne pa nagradne igre. Petrol sem že pred leti odpikal, v trgovini samo popuste iščem z roboti ne komuniciram...
Glede na to, da je rdeča in sokrajan od alexa, je verjetno najboljše vozilo oh in sploh.
Hec...
Ce je avto ok in delaš take km brez kratkih voženj, je to še pogojno užiten nakup. Zakaj pogojno? Če ti je pomembno, kako se pelješ v Vrhniški klanec, delaš servis na 10kkm in ne maraš bencinarja, ga vzemi. Če pa ti je užitek umirjena vožnja brez skrbi, cenejši servis in vzdrževanje, ti ni pomemben navor, je pa 165 bencinar zadovoljiv. Z vožnjo po predpisih bo poraba dobrih 6 litrov, definitivno pa pod 6,5. Imam tak motor na šestici 13 letnik. In ne, nisi nepremičnina na kolesih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na to, kak se vozijo, je zlo mal nesreč s takim rezultatom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani