FuManchu 10.213 Napisano 27. avgust Pohvalite se,... Napisano 27. avgust Na sliki so še v avtu. Drugače pa že zmontirane nove gume😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 24. avgust Pohvalite se,... Napisano 24. avgust Za Forda naročil nove gume. Bridgestone turanza all season 6. Jih imam na saabu in jih lahko pohvalim. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 17. avgust Avtor Kuharija Napisano 17. avgust pred 28 minutami je Bini napisal: Sem ti včeraj lušte nardil.... 🤗🤣😉 Drži 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 17. avgust Avtor Kuharija Napisano 17. avgust Počas bo😇 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 17. avgust Pohvalite se,... Napisano 17. avgust Včeraj še izkoristili zadnje dneve dopusta. Na udaru je bilo Celje😁 Tehno park, tropska hiša in Celjski grad na koncu. Za moje pojme je Celje eno izmed najlepših mest v državi. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 14. avgust Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 14. avgust Pred eno uro je Alex napisal: Baje, da bo poroka v Lipici. Če pridejo samo vsi bivši, bo gneča na poroki. 😄 Potem bodo tam samo bedaki in konji🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 14. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 14. avgust Na domači grudi🍻 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 13. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 13. avgust Tud tale paše pri 37°C zunaj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 12. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 12. avgust Enega pred kosilom 💪 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 10. avgust Avtor Kuharija Napisano 10. avgust Kosil bo👌 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 9. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 9. avgust Še zdej prijetnih 28°C 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 9. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 9. avgust pred 43 minutami je Bini napisal: temperatura zraka, zdaj je pa 33 pa še žar bom zakuril..... 🫣😉 Luksuz. Pri nam je trenutno 36°C. 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 8. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 8. avgust Živeli 🍻 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 7. avgust Avtor Pivo mi paše Napisano 7. avgust Živeli🍻 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 30. julij Pohvalite se,... Napisano 30. julij Pred dopustom še mal pošraufam vozni park in via Paklenica😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 28. julij Tole je pa kr smeh Napisano 28. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 27. julij Tole je pa kr smeh Napisano 27. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 27. julij Jamralnik v2 Napisano 27. julij pred 11 urami je Boss napisal: O fak, pa to je čist zgnilo... k most na Hyundaiu. Ali pa na mazdi 6 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 24. julij Jamralnik v2 Napisano 24. julij pred 2 minutama je Z M A J napisal: Začenjam glavni letni dopust, a vreme pa ne bo nič kaj preveč dopustično, heh. Uživaj. Jaz še drug teden delam. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 24. julij Pohvalite se,... Napisano 24. julij Bosch jajca od brisalcev vrgel v kanto in taprave nabavil Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 22. julij Tole je pa kr smeh Napisano 22. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 18. julij Tole je pa kr smeh Napisano 18. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 15. julij Kava Napisano 15. julij Velika kahla mora bit😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 12. julij Tole je pa kr smeh Napisano 12. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.213 Napisano 12. julij Pohvalite se,... Napisano 12. julij Meni je inštruktor v avto šoli vedno govoril dinamika in gas. Kolikor je takrat golf III TD sploh dopuščal. Tega se načeloma držim Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Na sliki so še v avtu. Drugače pa že zmontirane nove gume😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani