Ej...Boss jaz imam kolega ,ki ima trgovino ..Center dvokoles v Kopru..tam sem kupil za nas ?tiri kolesa zelo dobra in kvalitetna tudi cenovno .lahko ga kaj vpra?am za tebe ...kak?na akcija in itd...lp?
Smo razmi?ljali..upam, sicer da je samo za nafilat. K Pelkotu vozi je pa za nas cel projekt s slu?bami, otrok in vsem kar pa?e zraven:)
Ja ja saj pri nas je ista stvar..otroci ...vsak svoj urnik .to za klimo mora mojster dobro pregledati ,da ne pu??a kaj...ali je pa morda samo za premislit in dpolnit plin.to treba itak vsake 4 -5let pregledati..lp:-):-):-)
Ej...Zmaj,,dober pesem in skupina .bil na tem koncertu davnega leta 1986 Ljubljana Hala Tivoli..SUPER koncert :-)punce so norele..mi pa smo jih gledali..he he
Sklopka se mi je usedla. Pelko prav da nej bi bla to gumijasta cev pri cilindru, ki je name??ena na menjalnik cena -20?. Sam sm se odlo?u, da bom menju kr komplet sklopko, ker je ?e kr boga . Sm se pa lih na ?iht prpelu pa zapeljem na parkiri??u v box pa stistem sklopko pa notr ostane . Bolj se mi nebi mogl zgodit .
Ej....se zgodi saj bo? itak peljal k dr.pelkotu ,pa bo zrihtal kot pravi MA?EK.res bo pa malo tanj?a denarnica :-)verjetno ti bo dal dobro ceno.lp:-)
Prvotna reakcija, ?e bi nekdo snemal je pomojem bla odprte o?i in v glavi " a je to sploh mogo?e"
Konkretno vpra?anje je bilo " ali si 100%, da nima? psihi?nih travm" ( ker sem bil zaposlen v SV bi o?itno moral imeti psihi?ne travme..
Naslednje vpra?anje " kje mama dela" moj odgovor, da je brezposelna " ja zakaj pa ne dela? ja kaj pa pol dela doma cele dneve"...uglavnem jaz sem ?okiran
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej...saj ti bo dr.Pelko naredil pregled in servis klime pa bo ok.mogo?e je premalo plina v klimi ..lp:-):-):-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani