Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jest sem istega mnenja ceprav vse to kar si ti nastel in se nekaj vec stvari sem jest ze nasel in je vse skupaj naneslo 600-700?. Zaenkrat imam takole.

Sprednji odbijac z masko 120? (potrebno strihat)

?aromet original rabljen 120?

Blatnik ohranjen v nulo in v isti barvi original 60?

Pokrov motorja v isti barvi original rabljen 120?

Hladilnik rabljen original 60?

Nosilec odbijaca rabljen original 40?

Vezna stena 60? (nova)

Manjka mi se ekspanzijska posodica (vrjetno je hin) in pa vitrex posoda (to pa dobim za male pare)

Najbolj me skrbi kaj je z DSC enoto saj je zamaknjena in nevem ali deluje ali ne...

Je pa potem treba racunati se za delo in pa doloceni stroski k se bojo pokazali k se bo zadeva zacela popravljati, ce se seveda bo. Bom jutri videl k ga pridejo majstri pogledat pa ocent :)

Lahko pa boss kej darujes glede na to da imas isti avto in pa isto barvo :P

Mater, dober si - nisem verjel, da bi tako lahko pri?el do skoraj vseh delov in to zelo poceni. Zdaj pa samo dr?i prste prekri?ane, da ni kaj zamaknjen pa si skoraj zmagal. :bravo:

?e bi originalne nove na Mazdi kupoval ne verjamem, da bi pri?el pod 7 jurji skos.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej te no?em stra?it ampak tole bo? te?ko spravil skupaj za 3 jurje. Rabi? havbo, blatnik, vezna, odbija?, prevleka odbija?a, maska, lu? pa ?e cel kup drobnega materjala. Izgleda, da bo treba tudi ravnat na mizi, pa li?at komplet prednji del.

Jaz osebno bi kupil drugega za 5, 6 jurjev, tega pa poskusi po delih prodat. ?e ima? cajt, prostor in voljo prodajat se da kar nekaj iztr?it.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pizdarija :wacko:

Airbaga se nista vklopila, ker ni bil dovolj mo?an udarec in ?e to precej visoko, da je absorbirala havba in zgornji del ve?ino udarca pa ?e ta izgleda, je bil pod kotom. Druga?e pa ?e dobro, da se nista, ker tako bo mogo?e sedalo cenovno celo popraviti. Z spro?enima airbagoma pa ziher ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa to idealno poletje - ob?asne nevihte me sploh ne motijo, u?ivam pa v idealnih temepraturah pod 30 stopinj. Pa da mi ekoteroristi ne flanacajo o globalnem segrevanju in Sloveniji kot pu??avi #var?nalu?kakajfe?bogataj

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?port je droga tako ki kot alkohol in enako povzro?a prijetne ob?utke - od tod zasvojenost. Razlika je le, da za alko vsi reklamirajo negativne posledice, o negativnih posledicah ukvarjanja s ?portom so pa tih ko riti. Na ku... mi gre, da prav taisti dohtarji, ki so mi neko? tumbali ?port pa ?port, taisti dohtarji sedaj govorijo (citiram) "samo ?porta ne".

In ko Nejcu razlagam, da ?port ni zdrav, on seveda misli da se zaje.. Pred mnogimi leti so tudi meni starci rojeni v predprej?njem!!! stoletju govorili da naj mal zabremzam ker se bom znucal, pa sem se jim samo smejal... Ampak, sedaj vem...  Tudi to nekaj velja, kenede.

Pri ?portu je en velik problem ta, da ti nih?e ne pove v kak?nem obsegu naj bi ga izvajal. Tako je navadno hitro preve? in obrabe sklepov, po?kodbe vezi, hrbtenic so sestavni del tega, da si pa? pretiraval. ?al se to zave? ?ele pol ko nisi ve? rosno mlad in takrat ti je lahko precej ?al, a je ?al prepozno.

Jaz imam recimo zaradi ko?arke uni?eno eno koleno, pofedlan mazinec na roki, o gle?nih pa sploh ne bi razpravljal. Ampak kot pravi? - to je droga in ko berem Nejca je on en velik ?anki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Izredni sklic hrva?kega sabora: rezultata tekme finala ne bodo priznali

Francozi napovedali to?bo na sodi??e EU,vendar Plenkovi? odgovarja da za njih 4:2 ne obstaja. Uradno so zmagali z 2:1. Kopijo pokala bo priskrbel ?uker.

Iznad Sabora samo je bog press

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e dobr, da so jim Hr?ki dva gola zrihtal... Mand?uki? je pozabil, da je v obrambi in je streljal kot tipi?en napadalec - neobranljivo. Mahanje z rokami in igranje z njimi v 16-tercu je pa prvo pravilo ?esa ne sme? po?enjat.

Lloris se je pa osme?il kot ?e dolgo ne - arogantno je posku?al preigravati napadalca, ki ima zelo dober refleks.

Druga?e pa nekako tako kot je bilo za pri?akovati - Francija ima res udarno internacionalno ekipo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Angle?i so popolnoma nehal igrati in na koncu so bili celo hr?ki manj utrujeni :huh: . Ampak kakor koli ?e tole so si hr?ki zaslu?ili in dejansko v drugi polovici igre pokazali ve?. Oziroma so pokazali ve? kot na obeh predhodnjih dveh tekmah skupaj, kjer so se re?evali z 11-metrovkami.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pri nas v kempu so pijani samo slovenci in navijajo za hrvate. Nemci pa samo spremljajo mrko.... :) Italijani so se pa ?e zdavnaj sprijaznili. Bolj se ne morejo sedaj sprijazniti, da je ?el Gigi v PSG.

Sam Boss, Ronaldo je leta 2016 poslal Hrvate takoj domov, in to na dan dr?avnosti 25.6......

Ja seveda Slovenci smo krivi tudi za divjanje na Hrva?kem :rolleyes:

Po zmagi v skupinskem delu nad ?panijo so noreli do onemoglosti, po porazu v osmini pa je vse potihnilo in se normaliziralo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ne vem a pi?em ne?itljivo al kaj - to so moje izku?nje izpred dveh let. In ja ni bilo prijetno, ko se pijana horda vpikuje v turiste.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ko smo (bili) Evropski prvaki v ko?arki, je bilo pa ful druga?e....

Ja je bilo kar precej druga?e - sej je prav, da se veselijo, samo kar je pa preve? je pa preve?. V slo ni mahanja z domobranskimi zastavami al pa unimi z rde?o zvezdo. Kot sem sam do?ive v HR ni bilo pri nas nadlegovanja tujih gostov po lokalih in jim v nos rinit slike ko?arkarjev. Strelanje s pravim oro?jem in prepevanjem nacionalisti?nih pesmi itd. Ja to je bilo pred par leti v HR, ko je bil EP v fuzbalu in si upam trditi, da zdaj tudi ni kaj druga?e. Vsi nehrvati smo bili takrat najbolj navdu?eni, da jih je lepi odpravil in takoj naslednji dan se je situacija umirila.

?e enkrat, jaz jim ?ist privo??im, da so prvaki, ker ta generacija je tega sposobna. Ampak me?at ?port in nacionalizem je pa en velik NOGO in tukaj hr?ki padejo na celi ?rti in so ena velika sramota. In ne mi zdaj govorit, da so to izpadi posameznikov, ker to je odraz nacije in tudi v ?portnikih se vidi, da ne morejo izstopiti in nacionalisti?ne zaplankanosti. Pol jih pa vidi? med prepevanjem usta?kih pesmi, pozdravljanje z usta?kimi pozdravi, nacionalisti?ne izjave in ko zadeva odmeva v medijih jim je pa pol kao ?al.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ima? ob?utek, da si za?el v predstavo Commedia dell'arte in da te obkro?ajo sami Harlekini. Rahlo stresno in psihadeli?no. Si pa ne upam predstavljati kako bo, ?e bodo Hr?ki slu?ajno prvaki (aja ?e vedno se mi nekako zdi, da bo finale Hr?ki proti ?okoladarjem).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V Hr?kolandiji je ?e itak obsedno stanje in ni glih prijetno biti zdaj dol na dopustu. Vem kako je izgledal na Evropskem Prvenstvu in takrat hvala bogu so hitr pu?nil proti lepemu z ekipo. Potem se je vse skupaj umirilo in je bil dopust spet prijeten.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kljub temu, da mi Hr?ki niso v?e? kot nacija jim vseeno privo??im - magari tudi naslov ampak vseeno igrati na sre?o je pa premalo od ekipe, ki je od?la na prvenstvo s popotnico, da so toliko dobri, da bodo prvaki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam res - jas sem mislil, da bo super mojster Mand?uki? kar umrl tam na zelenici. Ne vem po moje ni dosti manjkalo in pri drugem golu Rusov se je to?no videlo, da tudi korak ne more napresj stopiti, da bi Brazilca oviral.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?vedska:Anglija 2:1

Hrva?ka:Rusija 2:2(penali,Hrvati naprej)

Francija:Belgija 2:3...

Bravo Alex - Hr?ke in Kaza?okarje si zadel u nulo

Aja pa Modri? je tak sre?ko, da bi se lahko preimenoval iz Luka v Lucky.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne pretiravaj, ker se ti samo lahko zgodi, da ga bo? v enem trenutku zasovra?il, kar pa je ?koda. Ni? ne zamuja?, ?e kdaj ne gre? na bicikel. 

Aja, danes mi je uspelo najti neko makedamsko cesto med Bevkami in Podpe?jo ob stari strugi Ljubljanice (kdor ne ve, so strugo premaknili ?e Rimljani, ker so ?eleli voziti marmor po reki). Super pejsa? Barja in okolice - kdor ima rad manj zahtevne ture - mo?no priporo?am.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.