Honor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici.
S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih.
OnePlus je vedno imel dorbe teelfone, tudi sam sem si ga lastil. 13ko pa zelo hvalijo.
Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five.
V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in
Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh?
Pazljivo v tej temi, mogoče boš dobil prej sliko kakega starega cegla kot pa nasvet.
Jaz sem malo raziskoval pravjo, da je pr pixlu edin mal težava z baterijo po 2-3 letih, da ne zdržijo kej dost.
Tako je ... Janša bi moral bit preCednik, Holob pa naj po sodiščih razlaga zakaj je bil na vikendu pri strankarskem kolegu. To je korupcija najvišjega nivoja, ne pa te smešne obtožbe o Trenti, pa Patriji, pa provizijam orožja za hrčke, da JJ bogi sploh ne sme v Zadar, ker ga bojo obesili za jajčka, saj jih je nategnil. Aja pa tud to ni nič, da je Dolarjevi prinesel kupnino v gotovini, pa del kupnine v gotovini tudi tetici, ki mu je prodala hišo v Šentilju, pa seveda kako lahko kupiš novega Volvota za 14 jurjev iz računa, ostalo pa poštenjak ne ve od kod gotovina. Pa Đuđičeva tetica iz BIH , ki nima latnega denarja posojala SDS-ju, čeprav se točno ve da je šlo za pranje denarja. Verjetno šefovega.
Pa sestrična Urške, ki se je selila med bankami z njo pa gotovinsko poslovanje Janše. Kako se že piše, aja Pajenk, pa kako je fino nakazovala gotovino na svoj TR in od tam plačevala račune družine Janša, dokler je niso ujeli pa je šla na drugo banko isto počet. A še nadaljujem al je dost? Al še mal? Gotovinsko nakazilo v višini 33k€ na njegov OR za katerega se ne spomni od kod pol čez nekaj časa pravi, da verjetno od brata pol se pa le spomni, da je to očetova dediščina. Pa da je imel na računu 15k€ pol se pa spomni, da je z računa plačal 150k€ a te transakcije nikjer ni bilo.
Ma dobr dost, tole je bil samo kratek oris in zdaj naj mi kdo pri zdravi pameti reče, da je vse to normalno in zakonito in da vsi običajni državljani takole z gotovino hendlamo in istočasno ne znamo pojasnit od kod nam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na to da je koleno ene 90% ok, sem šel eno na hitro. Fizoterapevtka je rekla, da lahko kako furico udarim.
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani