Skoči na vsebino
Košarka
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Je bilo samo vprašanje časa-v bistvu nič čudnega...tistih 15-20 kg...mogoče še kaj več,jih pač moti,in za svoj cvenk lahko to zahtevajo...kak je Luka...že on sam ve...mogoče se bo pa iz tega kaj naučil...vsaka slaba stvar je tudi za nekaj dobra.

To je pomoje sam njihov izgovor k niso hotli plačat max pogodbe ki jo bi dobil poleti, če jih moti njegova fizična priravljenost in poškodbe zakaj so mejali za igralca k je 10x več poškodovan? sam pogelj kolkrat je AD manjkal :D

pred 2 urama je Jaka32 napisal:

Škoda, da zapušča Dallas, ki je res končno sestavil ekipo za napad na naslov.

Lakersi so slabša ekipa trenutno od Dallasa, čeprav dobijo Dončiča. Pa bo spet ene 4 leta minilo, da bodo kaj sestavili... Se bojim da Luka nikoli ne bo dobil prstana. V Dallasu bi mu bil blizu letos.

Lol brez luke so na mestu ki komajda vodi v končnico. 🤣

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Tudi Dirk ni igral obrambe kej preveč. Drgač pa noro trejdat 25letnega igralca za 31let starega igralca ki je 10x več poškodovan kot luka 🤦

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 minutami je TBA napisal:

a pol si že stestiru. js še kr čakam na priliko da se peljem en krog k sm balanco menjal. prvo je bilo vreme slabo pol me je pa zdravje zvilo. Zdej čakam da vidim kak bo kaj jutri ali pa naslednji vikend.

Na primorskem bo "100 sonc" :D

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

En pacijent iz Tolmina ma na GLSju mojo cifro, pa vse pakete k naroča dobivam jaz SMS-jem, škoda model da plačilo po povzetu če en bi mu vse pakete prezel. Kako lahk jaz to skensalm? Najbolš da kontaktiram gls ?

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Vzel danes za provat, za kolega pa tavelik paket v zrnju...ma kar neki nagrad tale kava. Cen 14.74eur na kilogram.

Se jim pa cene podražajo z februarjem kot smo se menili za 1eur gor...tako da bo pol pol kile kave 5.4eur...še zmeraj ceneje kot 250g kave barkafe v slo

20250121_154353.jpg

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.