Nimam CDjev(no imam nekaj albumov , ni omembe rvedno) nimam PLAT, furam "Spotify premium", ampak ko delam na računalniku al po stanovanju skoz muzko poslušam. Ne bi šel v nek extrem zdejle seveda.
Predvsem me zanima kaj bi bla najboljša rešitev priklopt na PC.
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Bom kar to temo uporabil, pa čeprav gre za novo tehniko in ne staro. V studiju razmišljam, da bi studisjko opremo vn vrgel(audient interface+adam audio zvočniki), ter šel v smeri Hi/Fi poslušanja glasbe. Kake možnosti imam ? A/V reciver/DAC/Preamp? + bookshelf zvočniki? Obstaja kaj bolj "kompaktnega" ?
V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.
Zdej pa keramičarja, da mi pride batiskopo dat akr manjka, pol je pa na meni, da skitam/pozidam/sfiniširam vse kar je v notranjem in zunanjem hodniku.
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Uff lepa cena. Sem gledal tudi klipsch sam so drazji.
Popravljeno od Tilen5Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani