Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jup, boli za popi.... Stara zadeva, polno kalcinata zaradi oblike pete, do scistli pa peto pobrusli...

stari to pa verjamem da boli..saj bo bolj?e:-)po?ivaj lepo:-)pol pa na obalo namakat..pomaga full ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mja, mesec bergel, potem pa dalje po?asi.. :-)

ej..stari dobro so ti to za?ili in zrihtali:-)samo kaj je pa bloooo? Po?kodba ?pa ?imprej okrevaj:-)priporo?a se namakanje noge v morju...kasneje ko ti ?ive poberjo dol:-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne morem verjet kako znajo Avstrijci oz. Italijani pripraviti odli?ne pogoje za smu?anje v tem vremenu. Vsa ?ast. Kronplatz je pa najbolj?e smu?i??e na katerem sem bil do sedaj. Pa mal potreniral za svetovno prvenstvo 2016 haha

ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata.

ej...poznam to smu?i??e in proge fuii dobro se smu?a in kaj poje ... :D  :lol:  B) lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V 2h dneh me 2x zaustavili  :policaj:  :policaj:  :policaj: in jih moram pohvalit za zelo prijazen pristop komunikacijo, globe si nisem nobene prislu?u in zadovoljno vozim dalje.  :ouje:

Ej..so vidli beli Dr.avto pa takoj kontrola...?e je vse ok he he LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.