Kar se tega ti?e, smo bili pa mi pridni, ko smo ?li tretji? (pred ?tirimi meseci). Ob 20ih so se za?eli popadki, sem ?eno nalo?il v avto, vozil 45 minut do porodni?nice, ob 21:05 je pa ?e jokal. Komaj sem fotoaparat pri?gal, ?e je bilo fertik. ?e dobro. En rde? semafor ve?, pa bi rodili v dvigalu...
Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.
Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.
Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.
Na?a dva enako 09:00 porodna, 10:40 je ?e spal zunaj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.
Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj.
Vozi v rikverc, ka kompliciras...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz vozim serijsko narejen avto. In od serijskih avtov ma moj avto ene najbolj?ih bremz v svoji konkurenci, ?e ne celo najbolj?e.
Jaz no?em, tako kot tukaj nekateri, iz svojga avta delat nekak?en okrancan avto za v cirkus in nanj ?raufat vso mogo?o doma v gara?i ali pod kozolcem na?raufano ?aro. Jaz sem te otro?arije prerastu.
Tud ne da se mi na kak?nih parkplacih zbirat pa dirkat, gume kurit, pa kazat in gledat svoj avto pa pred publiko polirat doma narejen spojler in pri?igat nalepljene diodice v raznih barvah, ?ponat glasno musko itd.....to so zame otro?je traparije. Ampak glej, vsako tele ma svoje vesele. Vi kar med sabo primerjate, ?e vam to pa?e.
Jaz za enkrat kar zaupam zavoram in firmi, ki je moj avto nardila. Pa uradni servis me zaenkrat ?e ni razo?aral. Mogo?e me ?e kdaj bo? Bomo vidli kaj bo cajt prnesu.
Pa saj Lexus in Mazda imata veliko enakih delov....
Fasu plu?nico in to sm zvedu po 3 tednih bolni?ke dobri so tile na?i dohtarji
pa prele?i jo! JAz se ?e vedno pucam od decemberske 2011, vmes so pa bili amokislavi, sumamedi in ?e ene hrva?ke pilule (ki so bajdvej kon?no pomagale, da se mi odpre)
Chuck Norris vr?e ro?no bombo in ubije 50 ljudi. Potem pa ro?na bomba eksplodira
ljudje so hotli dat chuck norrisov obraz na goro rushmore ampak kamnina je bila prekrhka za njegovo brado!
Chuck Norris je zgradil svojo rojsno hi?o
Chuck Norris lahko grgra Nutello
Koliko sklec naredi Chuck Norris? Vse!
Chuck Norris lovi dva lopova. En gre desno, drugi pa levo. Chuck Norris pa za obema.
Chuck Norris je edini, ki lahko poli?e pi?ko do suhega.
?e ima chuck norris sre?en dan pi?e na vseh kazinojih ZAPRTO ZARADI POMANJKANJA DENARJA
Chuck Norris je posnel izdelavo prve kamere
chuck norris da pri vaterpolu gol med nogami !
Mi beremo stripe o superjunakih. Superjunaki pa o Chuck Norrisu.
Chuck Norris se na facebook prijavi brez gesla
Chuck Norris-ov pes je sam streniran, da po?isti drek za sabo. Chuck Norris ne ?isti nobena sranja.
Chuck Norris-ovemu avtu je zmanjkalo bencina ?e 1000 km nazaj, vendar se ne upa ustaviti
Chuck Norris lahko zaloputne z vrati od dvigala
Vsa ta dejstva o Chuck Norrisu so tako neresni?na in brezvezna. ?e bi Chuck Norris res imel nadnaravne mo?i, potem bi pri?el k meni in mi razbil faco po tipkofvr4zbxr
chuck Norris ne bere knjig, on kri?i na njih dokler iz njih ne dobi informacij
Chuck Norris novo leto praznuje na Oktoberfestu.
Chuck Norris is the only one who knows Victoria's Secret.
Ko je bil dedek mraz majhen, je verjel v Chucka Norrisa.
Neko? so naredili toaletni papir Chuck Norris. Pa ni uspelo, ker ni trpel sranja od nikogar.
Ko je Kri?tof Kolumb iz Amerike prinesel koruzo, ga je Chuck Norris na pomolu ?e ?akal s kokicami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani