Skoči na vsebino
FuelShark
Napisano

Mazda v reklami za fuel shark :):)

Kaj pa ce imas 3 vticnice kot moja 6ka pa vstekas 3 te zadevce??? Zacne avto lebded?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Am ena slikca je welness hotel Frymburg, kjer sem slikan tako da bi ravno pod njo bil loh sfotoshopan :)

:)

post-2637-1352401366_thumb.jpg

post-2637-1352401388_thumb.jpg

post-2637-1352401410_thumb.jpg

post-2637-1352401511_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FuelShark
Napisano

Ja to je itak cel faracajg tjuning...

So pa tele strani varljive, placajte samo.....umetno dvignejo ceno pa nabijejo umeten popust

Na tej strani so punujali apartma lombarda (je v arhivu) s popustom 6 dni za 229?, ce pa sam rezerviras za 7 dni ( 6 noci) je pa 210?

post-2637-1352400421_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Jst pa moja sva 1let nazaj prodajala boxerja za 300? :)

Prodajala?

Fotr nasega je prvak slovenije :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no tle se pa strinjam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Turk, lepotica in Zver....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vceri se mi je ugasnila dpf lucka, in potem po ene 500km je zacela spet utripat...

upam, da bo zdrzal ta piece of shit se ene 1000km

drugace pa se mi zdi, da kakor so dobri za dolge relacije, diesel je vseen piece of shit in verjetno je to zadnji dizel avto...bomo vidl :ninja:

Ajvar ma novega prjatla.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa cez neki casa se kak ?leper in lahko potem odpres spedicijo ali pa najem vozil itd.. pri tebi pa res ni da ni.. motor, sportska kola, familijarna kola, coln, pocitniska prikolica, zdej ti manjka se ta..

Just go for it.. :D

od tega sta moja - 100% moja samo prikolica in ?oln. Zdi se kot da manjkam na lestvici financ sam je dale? od tega :hohoho:

Torej ?e bo kriza se preselim na morje in v ?tacuno po vodi

Pa bajta tudi ?e ni moja..... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za razliko v ceni bi si lahko lastno tovorno prikolico kupil za takrat, ko rabi?, da je Mazda tovornjak. Sej vem, zdele ti mal nabijam ampak ni dale? od resnice, a ne?

sigurno ne, res pa da za vsak drek to prklaplat....ne hvala (pa psa ne bi z njo vozu....) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

:hohoho:

pri vama pa ne vidim podobnosti :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

a je drgac tale psk drag ful?

drga? je kar od 800 naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

ograja fertik, in strgal se mu je ko je ven pri?el

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zakaj pa nisi 5-vratno vzel - ni? zajebancije glede tega :hudicek:

Pri 5 vratni me pokrov prtlja?nika zje** - un del pod spojlerjem...ne gre pol notri box za psa, dolge vi?je zadeve...

Bi hitro ?ajba ?la....

Ma ?e ta je premajhna :dudek: , pes dubu ko?o - od starega psa, je bila ?e pr star?ih.

post-2637-1352283667_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko je pa treba v tejle karavanki odmontirat / vrniti polavtomatski rolo prtlja?nika mi je pa ?al, da imam ta avto - resno! Zajebavanje uporabnikov v iber, da o ?kartu ne govorimo, vse leti stran.

Karavana imam z namenom, in rolo ni namenjen drugemu kot da je skoz v avtu....boh ne daj da samo platno sname? za visoke dele v avtu, prio stari se je cel umaknil do ?tange, tu je pa ?tanga na sredini avta, platno visi dol z nje, ?tenga pa ?e vedno buta v dele, prtlja?nik se pa ne zapre, ker se ta ?tanga ?e vedno avtomatsko spusti ob zapiranju....

pol roloja je platno pol pa kot ?panska zavesa....trdo platno....ne da se ga umakniti za?asno ali vse ven ali ni?, tukaj pa.......... :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Hehe, kak?na neumna izjava.

No pa mi prosim ti razlo?i, zakaj naj bi ?el na volitve?

Ker so na isti dan kot ma?a in poceni kosilo pri Micki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

Pa to sploh ?e ni vse, z njim lahko polnite ?e telefon brez porabe goriva in dobite modro AMBIENT LIGHT!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vcerej tko spijem ene 2 kozarca vode in se spomnem da je voda opore?na, ker sm se bal motenj v zelodcu sm si reku nc bom mal razkuzu z jegrom.. in sm spil 3/4 steklenice, tko da danes mi je vseeno slabo ampak nevem ali je kriv jeger ali voda? :vino:

Ka pa mesas bumbar, cistega se pije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

kostanj v litrih :aaaaa:

merica je v litrih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sosed na bregu, kjer se je umaknila Sava na?el 3 prekrasne some....sem delal zunaj in mel orodje ob sebi najmanj?i 42cm, najve?ji 79cm...

in sem mu posodil ?ajtrgo do doma....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Admin, zbri?i temo

SE STRINJAM!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.