no no sqash pa kar na miru pusti Res da ste nas dotolkli v nogometu,ampak sem tudi jaz dal gol tako da ne bo pomote ,pri basketu pa sem sploh spoznaval pravila .
Uglavnem za?eljena ponovitev,ker sem nove fuzbalke ?e ulavfal,le malo jih ?e na?telam da bo bol naravnost letel
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Problem?ek... Dobil telefon s servisa (nokia n79), pobrisana do konca in kraja. Ne vem sicer zakaj, ampak imenik mi je ves ?as telefon?ek avtomatsko delal na kartici (hvala bogu), ki sem jo pred servisom seveda vzel ven. Imenika nisem ni? pipal, ?e vedno je tam na kartici, a telefon ga ne zazna. (Najde ga samo v file managerju od telefona, pod memory card a ga no?e kopirat v imenik niti nikamor) Vse te vcf. kartice imam tudi kopirane na disk doma in na ?ihtu in niso corrupt se mi zdi. Poskusil sem s PC Suitom uvoziti ves ta cirkus na telefon, pa ne gre. POtem sem posku?al ?e narediti novo vizitko v telefonu, da bi na?el mesto kam jih shranjuje, pa jih ne najdem nikjer.(Prej je bilo pod memory card/others/contacts)
Kaj mu je?.... Ne da se mi pisat vseh imen na novo, sploh ne ker mam ene 2 al 3 backupe. Bedno....
verjetno so na novo nalo?ili software.
Ne vem problema glede .vcf gre? v imenik da? uvozi imenik iz.....pa? iz kjerkol ma?. mogl bi delat. Kaj tud backup ne dela???
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Z malo sre?e bo Clio jutri ?e sestavljen. Je bil kar ?as za veliki servis pa tudi nekatere stvari, ki sem jih posebej naro?il so bile potrebne menjave.
Zakaj tako proti FB, men je kul, ni? posebnega ampak kul. Mislim da nobenega ena minimalna malenkost v life-u kot je FB ne more tako onesre?evati oz. nekatere osre?evati. Men je fino to, da npr. redno vidim tja kamor hodim kaj kej dogaja, potem od razli?nih dj-ev sete pobiram dol ko jih objavijo, potem na?li smo se tisti ki smo bili sodelavci 10 let nazaj, in ko vsakega pot zanese v svojo smer in life, seveda po?asi stike izgubi? (razen pa? s tistimi ki si bil res blizu), no in tako se sedaj letno dobivamo, potem na hitro ?e glih koga gor vidim, se zmenim za pija?o,fitnes, kak?ne linke prepo?ljemo in komentiramo ipd. ipd.....sej se to vse tudi druga?e da, ampak tuki je pa vse na kupu.
super.
Aja jaz moram tut pohvalit kanto Renojevsko. Mehanik jo je za?el podirati nakar je ugotovil, da je olje za?elo spu??ati le pri aksi in se je raztrgala man?eta. Ne na semeringu tako, da tudi menjalnika ne bo podiral (ker ni superdupernujno) in bom pri?paral kar lep kup dinar?kov. Pa? bo samo velik servis pa magar nove nosilce motorja, da bo vse skupaj bolj fiksno.
Aja o?a so prvi? peljali Renolta (jaz sem ?el z Mazdo do mehanika) in je priznal, da res fajn gre, da bi imel ?e bi bil mlaj?i. Mehanik mu je kr rekel, nikoli ni prepozno. Dober filing k ponavad fotri zanala?? prcajo, tule je pa priznal, da tole je prava stvar.
Sam, da je konec najbolj bednega meseca, januarja pa gre ?e po?asi na gor vse skupaj.
ahhh ker ?e bolj?ega ni peljal
zakon le po?timaj tako kot treba
vidi se lih ne upam pa da nebo n? narobe ?e probam ... v ponedeljek mam pa tko al tko zdej plan da grem nazaj v to trgovino pa povpra?am ?e za en napajalnik ki bi mi to ?verco normalno poganjala na full power ...
p.s. probu sam na en napajalni kabel in ne dela :-/
Kupi nov napajalnik vsaj 600w pa bo ok!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no no sqash pa kar na miru pusti
Res da ste nas dotolkli v nogometu,ampak sem tudi jaz dal gol tako da ne bo pomote 
,pri basketu pa sem sploh spoznaval pravila
.
Uglavnem za?eljena ponovitev,ker sem nove fuzbalke ?e ulavfal,le malo jih ?e na?telam da bo bol naravnost letel
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani