Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

Tokrat sem pa jaz en mal enega ponocnjaka... Ceprav se ravno spravljam spat... ;) ... Sem pa v Barceloni... Pred pol urce prisli iz vecerja in Erdingerja... Seda v flatu stisnil se enega tamalega Heinekena... Zdaj pa pocasi filat akumulatorje za jutri (ups... danes) ko bo kar naporen dan... :)

Ej....lepo mesto...u?ivaj malo....LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Apartma ob morju - Dalmacija
Napisano

Bil v Biogradu in ne grem nikoli ve?...sploh ni za otroke...v vodi gu?va kot pred 30imi leti v diskotekah...otroka mora? imeti v nao?ju, da ga ne zgubi?...taka gu?va je, da se na pla?i obra?ajo na ?vi?g kot ?evapi...brisa?e na pla?i 26 ur na dan... V zalivu Soline mladina nori...v vodi razbite steklenice...na lastne o?i videl, ko so na urgenco peljali tipa z globokim urezom... Bili tam, imeli rezervirano 7 dni in po dveh dneh ?li domov...hvala bogu, da smo prej na Pa?manu 7 dni bili...

Za mladino in samske, ?eljne zabave, je to OK...odvisno, kaj ?lovek i??e...

Za otroke in mirne in brezskrbne po?itnice priporo?am Pa?man in Ugljan...

ej..ne more? da vrejame? , da je tam tako  :party0035: .pa tako hvalijo po raznih oglasih in agencijah...lp :D  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pc C drive?
Napisano

Lahko, recimo na?telam da ma trde niple(izklopim gretje :hudicek: ), al da napol naga hodi po ?tuku(zakurim kot norc :D ), od tega mam pa jaz samo pogled skozi kamero. :aaaaa:

ej...mojster tole me pa je nasmejalo .. :ouje:   :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:  lp :D  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol to?ke
Napisano

Jih kdo uporablja? So prenosljive? Kdo kaj potrebuje, da skompenzirama?

Ej jaz sem jih uporabil za 15% ni?jo petrol elektriko za 4mesece...se spla?a...moram pogledat koliko jih je zdaj ostalo..LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.