Tole zna met odli?no bo?no stabilnost, saj se guma v bokih ne zvija. Je pa problem, ?e zajame? kako svinjarijo pa se ti znotraj satovja nabere in decentrira gumo.
pa jo predri ?e jo lahko
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ej ti ma? resne probleme. v temi o dobrodelnosti neki sika? potem pa ?e mori? da tebi ne bo nih?e ukazoval. wtf. res najbolje da vsi pozabijo kar si napisal, ti se pa malo zamisli (to je ukaz).
polep?al si mi dan Za?el si pa sam z izjavo da 400? ni noben denar sory k ga serjem.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
"ne mi s takimi" wtf kdo mislis da si? TI tukaj nisi noben fokus in zacepi. ce se tebi zdi 400 eur neko bogastvo prav, ampak ti povem da ena druzina z dvema frocoma ki nic nimajo lahko to zapravi preden reces keks. pa ne seri mi s tem da naj dam sam 400 eur zraven. dal sem zraven dalec pred tabo pa nikogar razen labija sploh ne poznam tukaj.
in tudi tole s hrano. ze res da rabijo hrano ampak mislim da stradajo najbrz ne (mama ima sluzbo) ne dvomim pa da si prav nicesar ne privoscijo kar bi jim polepsalo vsakdanjik. tako majo otroci vsaj sanso da dobijo kaj daril. obliz na zlorabe s strani oceta in malo odmene za to da so morali brez vsega od doma.
Noben mi ni ukazoval in tudi ti mi ne bo? pa ?e si 30 let starej?i,ukazuj svojim. ?e sem te u?alil se opravi?ujem,?e si pa narobe si vzel pa tvoj problem,?e si pa nakazal pred mano,pa meni tako dale? dol visi.
Sicer pa bodi priden da ti bo bo?i?ek povrnil ker si bil tako priden in dober,in najhitrej?i,pa da ?e katerega ?lana ve? spozna?. Aja pa samo listek velja-baje
Pozabi karkoli sem napisal ker se mi ne da ubadat s tabo.
jaz mislim da bolje da damu enemu vse kot pa nekaj drobimo in na koncu bo vsak dobil za en sladoled
400 eur ni ne vem kaj denarja in mati samohranilka z 2 otrokoma brez avta stanovanja itd to porabi v eni uri. pomagajmo enemu kolikor moremo
tako je govoril kokolada
No?em biti brihta ampak mudel ?e ni velik denarja pa jih daj ?e ti 400 zraven. Ne ?alim in no?em biti nesramen ,ampak razmi?ljam da vsak ? kolikor je lahko koristno unov?i?. Mislim da za 400? je kar nekaj hrane za la?na usta. Zato ne mi s takimi. Je kolikor je in treba bit zadovoljen z vsem kar dobi? đabe.
Brez zamire
tak... potem, ko sem zadnje diske pa plo??ice uspe?no zamenjal, sem danes ugotovil, da so tudi sprednje plo??ice kaput... diski pa ?e v solidnem stanju... bom prvo plo??ice menjal, da vidim kaj bojo diski rekli...
Tako sem jaz naredil le da sem menjal samo plo??ice ker diski so bili ?e v ''kriti?nih mejah'' in za 1x ?e ne tresejo,?e pa bojo za?eli pa bom menjal ?e diske.
Kaj pa ?e naredimo "ob?asna sre?anja" ?portne narave namre? in sicer tako kot sem lanskega oktobra najel plac (Besnica pri Kranju), zbobnal tolpo (od tega najmanj 7 mazda?ev ?e me spomin ne vara), potem smo igrali 2 urci odbojko v dvorani (mislim da je ura 20? za najem), potem pa ?e 1h ko?arke.
Kasneje ko smo pretegnili ude, smo ?e imeli zunaj brunarco najeto, v kateri smo spekli nekaj ?evapov ter popili nekaj piv. Skratka pikniki je bil prete?no ?portne narave in nikakor ne pivske.
Zadni? sem kolegu rihtal notebook in mi je v zahvalo prnesu nek meso, ki ga pr ta??i delajo. Tok dobre suhe salame ?e dolgo nisem jedu, sem mu hitro zate?il ?e za ene par komadov in ?e to je skoraj po?lo.
Ena taka suha salama, dimljen sir, kumarce, dober sve? kruh in topel ?aj = nebesa na kubik.
odli?no za ?reva
Zadeva pa te?e takole... Najprej sem si nastavil na prenosniku potem pa ?e na androidu... Dokler telefona ali prenosnika ne ozna?imo kot "missing", program vanj ni? ne posega... Ko pa to naredimo, ?aka da se prijavi na WiFi, naredi klic, dela na napravi...
Pri prenosniku nam poka?e tako IP naslov, lokacijo v Maps, posnetke iz web kamere in print screen dogajanja na ekranu...
Kar se pa telefona ti?e... Lahko ob izgubi ga pravtako lociramo, lahko pa tudi po?ljemo sms iz drugega telefona na na?ega z unikat kodo (ki si jo sam dolo?i?) in s tem bodisi zaklene? telefon, ga ugasne?,...
Vse podatke pa vidi? na katerem koli ra?unalniku ki ima internet ker se vse izvaja preko spletne strani... Registracija in konfiguracija otro?je lahka... Tako da priporo?am zelo!
L.P. Miha... Upam da sem komu pomagal s tem...
hmmm zanimivo
Jest sem bil na treh v Tivoliju...to je bilo nenormalno bolano ....na tega pa mogo?e grem, ?e dobim zadnji dan karto za pol cene, bo treba bolho gledat ...prav tako na Guetto v Sto?ice 15.12., lani so na konc karte pod 20 eur prodajal zadnji dan
Samo opala...ne me?at tegale DJ Time back in time ki je bil v Cvetli?arni in tega ki bo na Gospodarcu....ker na gospodarcu bodo novi komadi, oz. to kar se zdej vrti na Salomoncu (DJ time), v Cvetki je bil oldies goldies
Vseeno zadeva je zlajnana do amena in predelava komadov s strani salamona so bolane,sem pa tja se jim kak?na posre?i.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj ko sem bil pri tebi si bil ?e normalen,zdaj pa si ?lan skupine the criples
Povezava za deljenje
Deli na druge strani