Groza kaj vse pada mimo Mercedesa, pada tudi njihova taktika....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
popravljeno hvalaImas ta album izgleda oznacen kot zaseben.... Napise namrec Te strani ?al ni bilo mogo?e najti.
Tukaj se vidi samo dva albuma >> https://picasaweb.google.com/109679925898558635433 ... ducati WDW 2012 in Dolomiti...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
na transalpu je svak, ?akam njegove slike, da loh sebe v akciji vidim. Za nazaj so samo 3 slike - sneg v Alp d Huez, sneg na vizirju in slika pod prelazom z sne?nim oblakom za nama :macek:
?e bi bil interes se lahko naredi 3-dnevni izlet po najbolj?ih prelazih drugo leto, pa pi?imo s ?tirikolesniki, stro?ek se da dobro oceniti, kemp varianta mogo?a.
V slo: narobe montirana ali skrita tablica 503? .....
Avstrija 60 nad omejitvijo 65?....
Moram napisati, ?e bi pri nas imeli tako dolge, ?iroke in vzdr?evane ceste, kot so tu nad 2000m, bi bilo verjetno veliko manj nesre? tako z avti, kot motorji....
Te?ko jih je ujeti v objektiv, ker so tako mogo?ne, in tudi na ta ra?un si v ovinkih lahko privo??i? ve?, moji kufri so v nevarnosti da jih podrajsam....
Ko pomisli? na tisti bogi Vr?i? na 1600m in razsuto Kranjsko gorsko stran.......... :ne vem:
1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.
A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... zame samega
osmica - pentlja 5h prelazov v ?vici
furkapass
oberalppass
grimmelpass
pa ?e ene 2....
2300-2500m
zadnji? ?ez sori?ko planino in Dav?o proti Mostu na so?i izgubil prvo gumo na zalivki, ki je bila debelo nad gladino asfalta....refleks me je re?il...........Pa kje v Sloveniji si ti na?el tako grdo narejene zalivke?
ebayLetu? - Mozirje
Sicer so mogo?e malo lep?e od teh, ampak v de?ju skoraj smrtno nevarne. Medtem, ko teh jodlbergerskih ?e zazna? ne, tudi sredi najve?jega naliva.
P.S.: Pozna kdo kako stran, kjer se dajo ugodno naro?at motoristi?ni deli? Rabim zadnji disk, ker sem ga zvil, ko sem pozabil disc-lock na njem :ne vem:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
To je le prehod z enega na drug prelaz znotraj 5-ih povezanih prelazov
pa najve?ji kucel Evrope
Ampak pazi, ne zapiraj oken in samo hajcat, bo vlaga not ostala, kak razvlazevalnik je nujen se posebej v tem vremenu. Ponoci ugasni gretje in samo luftaj
Jaz ne kesiram avte zase, leasing na sp je drugo
http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/fo...-javnost/290008
in komentar:
Naj pride v Maribor ?e upa.
Zahovi? ga poje za malco!
Mazda je v bistvu avto, ki jo kupujejo ljudje na dolgi rok, se pravi da jo kupijo za veliko ve? kot 5-7 let...potem pa po novo.
Motor opran, ketna razma??ena in na novo namazana, v treh kufrih vse za pot - rovinjsko no?, za ?iht obleka in 3 srajce + ?evlji, torba z laptopom, dodatna moto obleka, in cunj za 10 dni, da ne omenim vse dodatno za de? in motor
Svetovno sem tole spakiral
Sedaj pa na Rovinjsko no? sam z babo in potem direktno nazaj gor ?ez italijansko-avstrijsko-?vicarsko-francoske alpe
te majstri majo ?e kar zemljevide in v naprej vedoja bajta ?e stoji ja.. pa vem da ko se je temelje delal da je blo na 1,5m globine ?e sama glina in dost vode..
to najbol da kakega k se ukvarja z tem.. prvele?m na teren pa da vidjo
mam pa spodnji ?tuk pol talnega gretja.. drugo bodo pa itak radjatorji

Ce ne bo slo ti bo anze dal na vandalizem.Pizda kak?en dan - sem mislil pisat v jamralnik a bom raje tukaj.
Pri vra?anju iz Grosuplja proti Lj se pribli?ujem Nizozemcu na voznem pasu pred mano, ki je vozil po moji oceni tam nekje 100-110km/h. Pogledam v ?pegu, da bi ga prehitel a zagledam avto, ki se relativno hitro pribli?uje na prehitevalnem. OK, bom po?akal, ampak po?akal pa ni Nizozemc in je brez ?migavca sko?il na prehitevalnega, kjer ga je Nemc nato kljub zaviranju zadel zadaj.
In kje je jamranje - odpadli kos plastike karambola je vrglo v zrak, kjer ga je zagrabil veter in v trenutku upo?asnil ter usmeril navzdol direkt na mojo havbo. Mislim vse naredi?, pravo?asno opazim, da bo po?ilo, zmanj?am hitrost a me kur?ev projektil zadane.
Ok se ustavimo, da pride policija, preverim kolk je ?kode pri meni a ker je le rahla rajsa (hvala kurcu), ki se bo o?itno dala spolirat nisem kompliciral glede zavarovalnic - itak sta mela pa Nemc in Nizozemc dovolj cajta sama s sabo in padale so tudi krepke besede " du bist ein idiot" pa neki v zvezi z "verdammt schnell".
V glavnem dam podatke policiji in povem, da se ne bom jebal z zavarovalnicami, ker je ?koda neznatna.
pa ?e ni konc:
Nadaljujem proti Lj skozi predor Golovec. zamenjam skrajni desni pas za srednjega in cca 100m pred mano, ko se desni pas zaklju?uje ena teta s tablco KK da ?migavec in se vklju?uje na vozni pas. Isto?asno pa ?vicar ravno tam brez pametnega razloga naredi premik iz prehitevalnega pasu na isto mesto in bum avta bo?no tr?ita.
No tokrat vsaj deli niso fr?ali po zraku ampak sem se kot o?ividec pa? spet ustavil in spet smo ?akali na policijo. Sem upal samo, da ne bosta ista kot prej?nji karambol, ker jima ne bom znal razlo?iti zakaj sem spet na kraju nesre?e na relaciji 10km. Sre?a, so pri?lli drugi policaji pa tud od mene niso pobrali podatkov samo povedal sem jim kaj je bilo in je policaj rekel, da je pa? to klasi?na deljena krivda zaradi nepazljivosti obeh voznikov.
V glavnem - zdele si sploh dam ne upam, ker tole je pa blo preve? pa upam, da bo kmal konc teh dopustov in da se ta mno?ica utrujenih turistov spoka s cest, ker kar je preve? je pa pa? preve?.
toliko je - to je last minute varianta, tako da datumi so vedno fiksni
Napisano
Vzamem nazaj, sploh ne bodo podirali...60 na uro

http://www.24ur.com/novice/slovenija/kmalu...ostajo-log.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani