Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stari imam lahko samo DVB-t, ne vidim krvavca, ne Krima, samo ?marno Goro, Telekom priklju?ka ni in ga ne bo, ker je to podro?je zraslo na in med kmetijskimi polji.Zdej ve? ne vem kaj je kaj in kje bom lahko gledal kaj. Siol in Telemah nekaj ?arata v kombinaciji s Sport klubom. Glede na to da sem na Telekom kableski sploh ne vem ?e bom lahko kaj gledal od lige prvakov in ?panske lige.
Siol misli to predvajat na neki svoji televiziji, Sportklub na SportPrime, od tega pa samo bog ve ali jih bojo vklju?il v programsko shemo na kabelski. Res da je Siol in Telekom ista bajta, sam so ?e zmer dva svetova...
A kdo slu?ajno ve kaj se grejo?
In drugo vpra?anje kateri, je dober kabelski operater za nas, ki smo bolj na selu . Telemach se ne premakne iz mest, tisto lastovko si lohka nekam vtaknejo. Amis se itak ?verca po telekomu, tko da bi bil na istem.
Imamo samo kabelsko Medvode, ki zaradi monopola ho?e samo za priklop 300? (kabel pa je ?e v bajti)
Tako, da ne sekiri se.....kaj pa Total TV?? To baje dela povsod.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
joj pa saj vam ni treba odpirat novih teh tem, mamo aktualne dogodke, itd itd....
preve? je te politike....
http://www.rtvslo.si/slovenija/odnosi-v-vl...izkusnji/288924
a zdej se bomo pa twital do konca....??? Bolano, vlada razpada spet Slovenija se pa ne premakne nikamor
Super dru?inski dan
sankanje Kranjska Gora na besni Pehti
kopanje v Predelskem jezeru
Kosilo v ?agi (Bovec) in kava pri sestri
Sok na brunarici pred Mostom na So?i
Avtovlak nazaj v Bohinj
V Bovcu sre?ali dobro poznani rde? GTA stroj s ?rnimi nalepkami, in ?e se ne motim je kowkele krivil ?ez ?ago (tablice nisem dobr videl)
in nad ?ele?ni?ko proti ?epovanu ob 18:15 videl nekaj sinje modrega, a ne verjamem da je bil na? pol traktor, videti je bil Hilux
PA tudi ne vem kaj nam je slovencem s temi tablami in oznakami na na?i avtocesti - to postavijo v petek in evo naredili smo vse.
Tik pred OMV Postojna velika svetle?a tabla delo na cesti in pu??ica levo, vsi ki so mislili na bencinsko so ?lajfali in niso vedeli ali naj zavijejo dol ali ne....dela na cesti seveda nikjer
- izvoz logatec velika svetle?a tabla kolone in klicaji, kolone do celov?ke nikjer....kot ?e? ?e do ?esa pride opozorili smo, ?e pa nisi dol zavil pa tvoj problem.
A da vsi tujci ?lavfajo na 40 in pri?igajo vse smernike, in imamo smrtno nevarne situacije naletov - to jih boli k
- izvoz vrhnika spet ista tabla...
A nikjer nikogar, kaj ?ele da bi posodabljali napise......
Katastrofa smo res, kot Alex pravi v tujini je resen u?itek voziti, pri nas pa je to ?e poseben dose?ek.
Aqualandia , ta velikemu sem obljubil, za opravljeni 1. razred pa smo ?li. Hvalim pa sebe kot voznika, ki ne gleda samo v GPS in sem se ognil pol urnem ?akanju na Ka?telu (?tart iz Rovinja) 12km koloni pred Jesolom, 4km koloni pred Palmanovo, 5km koloni pred italijansko cestninsko Trst in nazadnje nekaj km pri Brezovici (hura za na? 'gorski prelaz Katarina nad Ljubljano)
tudi po top speed vidi? da na motorju predvsem u?ivam v cik cak, ?e bi ga gonil bi verjetno tudi pil ve?....Hvala, sem na?el. Uporabna zadeva, samo je ?e nisem sprobal na motorju. Sicer pa je ta Strom res ?parov?ek glede porabe. Tudi z mojim sem zadnji? imel kar kak liter manj, ko je pribli?no 120km bila moja sopotnica odsotna na zadnjem sede?u. Mislim, da sem imel porabo nekaj ?ez 6l, kar za staro 1,1 litersko ma?ino na fergazerje ni slabo. Sploh, ?e ga ?e nekaj kilometrov po avtocesti o?ema? do konca (naddvesto?estdesetpress).
sorry na privat je blo, zdaj se vidi
Mega Trip s kopanjem
?e mojo prikolico lahko najdete
Sami ovinkci, nov asfalt po celi Istri, res je blo top.
pol pa ?e tole zagledam.......
Datum
02.08.2012
Litri (l)
16,60
Znesek (?)
24,90
Kilometri (km)
18.094
Prevo?eno (km)
421 - tankal 50km po ?tartu
Povpre?na
(l/100km) 3,94
Tomozuki - ti si spra?eval o teh aplikacijah, ?e klikne? data view se ti vse izpi?e
na?el problem moje baterije - to je cellular data ON, ?e je ta izklopljen in imam samo Wifi telefone dr?i 2-3 dni. Ampak problem ostaja ko sem terenski, kjer ni Wifija - 3 ure pa jo skuri preko 3G, sem probal tudi izklop 3G - Edge, isto - torej ?isti prenos podatkov preko GSM signala.......
To vidis, vse bo ok. Glede policajev pa ni treba zgubljat besed, delajo samo se za zavarovalnice porocila brez preverjanja vzroka nesrece, moj primer mas tud tle.....
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani