Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Eh, butast dan je za mano in vse mi je ?lo narobe, posledi?no sem bil ?iv?n k svina in precej neprijazen do ljudi s katerimi sem pri?el v stik.  :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob?utki? Tudi jaz bi probal, recimo za vikend, pa bi pol vrnil, sam da vidim kak?en je ob?utek vozit tak avto.

?e govorim s svojega zornega kota, so ob?utki FANTASTI?NI, Wankel motor je super odziven, ?e bi imel ?e za ni?je obrate kak?no turbinco, bi bil pa ?e pravi Airbus :)

Za?ne konkretno vle?i ?ele na visokih obratih, ker tam do 5.000 se ne dogaja kaj dosti (kot bi reku na? ?mego po Savinjsko: KURC KEJ).  :aaaaa:  To mora? poskusit, ker lahko ti nekdo ?e tolko opisuje kako dober vanilijev sladoled ima bli?nji sla??i?ar, pa ?e ga ne proba? ne bo? nikoli vedel.  :hohoho:

Ja pa bil potem kar nenavaden prehod na to?no pol manj mo?n avto; Korejc jih ima 116KS, ampak je pa var?en (med 7 in 8 litrov avtoplina dozira pri moji vo?nji).  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj ima? pa veze he he ...previdno ker to je hitra Mazdurina Rx8..u?ivaj v vo?nji LP Ale? ?

Moram pazit, da od nekje zadaj ne prileti tvoj Rosberg in mi preluknja gume.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V gara?o parkiral za ta wikend izposojeno Rx8 Revolution. ?e re?em, da me je vo?nja samo navdu?ila, bom premalo reku.  :danzoman:

Kak?na odzivnost, ulaaaaalaaaa  :ouje:  :ouje:  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes v Lidlu videl hecen napis, saj je nekdo spremenil zgolj 1 ?rko in namesto sadni sirup je pisalo;

sadni sTrup  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

(mogo?e je bila sabota?a s strani kak?ne prodajalke, ali pa ima le orng smisel za humor).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram ZELO pohvalit Simona Pelka aka dr. Pelka, ki je za ?lane MK pridobil ugodnost v Tapos-u v Medvodah in sicer 25% popust ob predlo?itvi veljavne ?lanske izkaznice.

Pri tem sem ga posebej opozoril, naj opomni ?efa Taposa, da to sporo?i tudi vsem svojim PRODAJALCEM, saj vem da je pri njih lani JureS naletel na te?avo, saj niso vedeli za nikakr?en popust na?ih ?lanov. Tokrat bo druga?e in je tudi podpisana pogodba, ne le nek ustni dogovor. :danzoman:

Bravo Pele, temu se re?e, da mu ni vseeno za nas!  :rispekt:  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sem danes nabral nekaj ljudi, ki naj bi mi pri?li pomagat na trgatev, ma kaj ko je ?e rahel de? pri nas.. ne vem kaj naj naredim, zamaknem na kasnej?o uro vse skup.

Glede na vremensko napoved raje na kasnej?i mesec.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Rusi lahko Ukrajince tudi na bolj zviti na?in "stisnejo", npr. po?akajo ?e par mescev in tedaj nastopi zima, potem pa ?e ne bo Ruskega plina za Ukrajino. BRRRRRR  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?asih je fajn imet tud mal sre?e, no tako mi gre v prtlja?nik poleg velikega LPG bojlerja "za mi?jega" ?e vedno noter tudi otro?ki bicikl, ampak res na milimetre.  :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gorenjci kar hodijo sem, pa iz Ljubljane je tudi veliko obiskovalcev, predvidevam da zato, ker so te dale? najbli?je terme na?i prestolnici. Danes je bil parking kar konkretno zafilan, je pa res da so bili ljudje ?e na fertig naveli?ani de?evja in se verjetno bojijo kdaj bo spet de?, pa raj?i potem danes malo namakanja in martin?kanja. Pondelk baje totalna ohladitev.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Globina glavnega zunanjega bazena bi jo ocenil na kakih 140cm (verjetno imajo tudi kje napisan ta podatek). Zunaj imajo 3 tobogane, noter pa seveda nobenega. No obstaja tudi ?etrti tobogan, ki pa je dejansko skoraj za dojen?ke, v dol?ini manj kot 3m, bazen?ek pa globine max. 30cm.

Ve? pa najde? tule;

http://terme-snovik.si/galerija/

Aja, ?lani MK imamo tam popust 10%, kar ni veliko, ampak nekaj pa le.  :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.