Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

si se kej zmenu? :D

Bom zaenkrat modro tiho. Grem pa jutri vgradit LPG na SIGAS za moj okus v najlep?i Mazdi 6 1. serije, obenem pa ?e bom ?e tam dol, se grem ?e za par urc kopat v Terme ?ate?.  :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako Zmaj, jzt pa ?e la?ji zaspim ?e je tko :)

Ponavad bi se strinju, ampak ?e pa preblizu tebe "o?e?i" in se to ?e naprej dogaja pol pa ni preve? fajn ob?utek.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, se strinjam.  :hohoho:

Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

?panci odhajajo domov, me prav zanima kdo se bo ?e opekel od "tavelikih". Brazilci me doslej niso preve? navdu?ili. 

Kaj pa ostali, kaj spremljate?  :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspe?no pla?al prispevke za s.p. preko e-banke in sem ?ist navdu?en, ker nisem ravno ljubitelj elektronskih zadev in je tole ?e kar lep podvig zame.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa danes precej morala padla, ko sem videl promocijski letak za svojo dejavnost, na tleh, pa raztrgan na vsaj 100 drobcenih ko??kov. O?itno se je nekdo res s strastjo lotil trganja. Mah, ko bi vsaj ljudje energijo vlagali v kaj pozitivnega. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se nam je kot ?lan MK pridru?il izjemno energi?en in posre?en poba (na forumu; Fizda), ki bo tudi aktivno sodeloval pri na?em avtoshowu v Kamni?ki Bistrici. Vsa ?ast taki mladini!  :rispekt:

P.S. Ajvar bo sicer rekel, pa dejte ?e zamenjat tole Makedonsko zastavo.  :P  :D  :hohoho:

post-185-0-61169900-1402767276_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

No, pa se je za?el ta cirkus okrog ?oge in 22 mojstrov, ki te?ejo za njo. Trenutno doma?ini izgubljajo proti na?im ju?nim sosedom, kar zna bit ?e zelo zanimivo, ?e ?e uvodno tekmo izgubijo na doma?i zelenici.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz bi si pa z veseljem ogledal kak?no dirko iz sredine in konca 80-ih, kjer so se ruvali; Lauda, Prost, Piquet, Mansell in Senna. Takrat je bilo pravo dirkanje, zdaj pa vse skupaj ?e deluje kot neka ekolo?ka dirka, ne pa kraljica moto?porta.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zgodilo se je konkretno presene?enje in prvi? v 2014 ni zmagal Mercedes, no sicer pa je kripa ?e 2. letos krepnila Hamiltonu, mogo?e bo tudi Rosberg kmalu na vrsti za defekt.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.