Skoči na vsebino
polo 1.2
Napisano

?e je avto res 2003, dela torej 45.000+ km/leto.

Zakaj bi kdorkoli hotel delati tako kilometrino v tako majhnem avtomobilu, bencincu in servisom na 10.000km ter s takimi gumami?

OK, vsak ima svoje veselje, ampak kar se mene ti?e je tole: ne, hvala. 

Prva stvar, ko sem vidu da je bencinski motor, sem pomislil ali laufa na LPG, ampak o?itno temu ni tako.  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

polo 1.2
Napisano

Precej mu?ka kilometrina za majhen avto?ek z bencinskim motorjem, sicer pa ?e so kilometri realni, VSA ?AST. Sode? po registraciji bi bil zlahka v lasti na?ega kolega z rumeno Mazdo.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzajemna, dodatno zavarovanje
Napisano

Potem ve?, da se zadeva ?e kako spla?a, sicer pa na kratko (kdor ?e ni pri Vzajemni ta trenutek): dobi? bon za 25? v Sparu, pla?uje? najni?jo premijo dodatnega zavarovanja, ki je na voljo v na?i dr?avi ter obenem ?e pridobi? nekaj bonbon?kov (pa ne dobesedno). Skratka, preberite si do konca in se pravilno odlo?ite.  ;)

Sem pa tudi jaz to akcijo izkoristil, tako da vam iz prve roke jam?im, da zadeva ?tima kot se zagre.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzajemna, dodatno zavarovanje
Napisano
Pozdravljeni ?lani foruma!

?e vas zanima kako nekaj privar?evati, ste vabljeni k branju naslednjega ?lanka. Ugodnost velja za vse ?lane foruma in tudi va?e najbli?je.

S sponzorjem oz. poslovnim partnerjem na?ega Mazda kluba (Areno skupino d.o.o.), smo se dogovorili za posebno ugodnost, ki tokrat velja tudi za tiste, ki NISTE ?lani MK, zato tudi pi?emo v ta del foruma.

Ponujamo pa vam naslednje;

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni, zavarovalnici z najni?jo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja (preko obrazca na povezavi spodaj) dobite bon za 25 ? za nakupe v Sparu. Premija bo s 3% popustom le 26,79 ?.

Akcijo izkoristite na: 

http://www.trendset.si/bon-za-25-euro.html

Ampak POHITITE, ?asa imate le do 30.10.2014! Vsi, ki se prijavite do takrat dobite tudi 30% popusta na avtomobilska in nepremi?ninska zavarovanja! 

Lep pozdrav!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Imam enega "najhitrej?ih" ?arunalnikov, verjetno je celo pred svojim ?asom, ja je, ?e dobro pomislim, ker cel ?as nekaj melje, mogo?e mu bom stresu noter Barcaffe.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Po mojem mnenju je pa oboje pravilno, ampak se verjetno uporablja v razli?nih kontekstih. No, bodo mojstri povedali.  :danzoman:

Malo prej sem videl, da je pri?la ven nova bukva, imenovana SSKJ2.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Slovni?ni obvlada?i, imam eno vpra?anje za vas, ker ravno po?iljam nek dopis.

Kako se pravilno napi?e cesta mar?ala tita (na Jesenicah sicer).

Nameravam vse 3 besede napisati z veliko za?etnico, ali je mogo?e mar?al z malo?  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Sme?no je bilo tud videt, ko je imel kolega v Gr?iji najetega skuterja in spravlja zadeve v prostor pod sede?, pa pri tem komentira: "?uj mona, to mi ne stoji"  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

@Lava, ?e najmanj smo verjetno razumeli tistega Nubirinega "frizerja", ki je iz nje naredil dobesedno raketo, no vsaj po njegovih besedah.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Uf... :) mamica kaj ti si res prof. sloven??ine al samo tako obvlada??

Sumim, da ji pri?epetava g. Slivka, ki se ve?krat prika?e z besedami: "sem pa? kmet in s hribu doma", v resnici pa inteligenten mo?akar in ponosen lastnik zloglasne lopate.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

?e ve?krat sem sli?al, da naj bi najbolj pravilno na? jezik govorili Celjani ali okolica, ampak te?ko pa re?em, ?e je res kaj na tem.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Meni je pa bolj nenaveden pojav, ko ponekod ?enske govorijo kot da so mo?ki in se to sli?i: Sem uprav, sem dr?ov, sem skopov, sem se postrigu, itd.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.