Dans se peljem iz Podgorja proti Vodicam in me na kri?i??u izsili neka Octavia, pa ?e ?elim rahlo po?ugati vozniku, v tistem pa vidim enega ?isto majhnega mo?i?ka za volanom, ki mi nekaj gestikulira, v smislu da je zmeden in se opravi?uje. Bil je noter majhen Kitajec, ?isto drobcen mo?i?ek, da je komaj videl iz avta (podoben kot japanska buba v risanki). No niti malo se nisem jezil nanj, le prijazno sem se mu nasmehnil, na nek na?in mi je dejansko polep?al dan.
Vogu center v Besnici nad Kranjem. Smo bili Mazda?i ?e ve?krat tam, no piknik smo imeli samo enkrat, ve?krat pa dvorano.
Drugi tak?en pa je na Jeprci, tam ko je tako kot eno po?ivali??e in nekdanje gostilna, tik ob cesti, par km preden iz KR do Medvod pride?, na desni strani.
Napeta dirka, na koncu sicer 99-ka pora?en in ni kaj drugega kot ?estitati MM93.
Sem bil pa popolnoma zgro?en nad prenosom na A-kanalu, ker toliko kot je pa reklam in to v klju?nih trenutkih dirke, ?e najve? o tem pove komentar, ki sem ga malo prej prebral na 24ur.com in se glasi v tem stilu; "Nehajte zavajati svoje gledalce, da boste predvajali prenos MOTO dirk, raje po?teno napi?ite, da bodo gledali oglase, vmes pa bo za nekaj trenutkov izjemoma tudi kak?en del?ek dirke!"
Kako nek. Cisto enostavno - privatiziras zavod za zaposlovanje
To?no to, v tem primeru lahko ambicije pove?ajo na cca. 130.000 novo zaposlenih. Lahko pa, da je mela v mislih legalizacijo dolo?enih podro?ij, npr. kak?nih polj??in, alla Amsterdam, pa potem na tem graditi svojo uspe?nost.
Se trudim bit zadovoljen in se veselit ?e malenkosti, danes sem npr. Saxoju privo??il novo stre?no anteno, pa mi sedaj tudi po raznih zaselkih lovi moj najljub?i radio - SALOMON.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mineva natanko 70 let od dogodka, ki je usodno vplival na 2. del svetovne morije.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani