Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 14 urami je Z M A J napisal:

Danes s hčerko na zadnje letošnje kopanje v morju, HR Is3, DeSUS termin je zakon! :)

IMG_20221015_151703.jpg

IMG_20221015_151718.jpg

Pa ne da ste se kopal? 😮 Ali sam namočil noge do kolen v morje 🙂 Kolk pa ima še morje stopinj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

V ceniku je tudi dizelski CD150 AWD z rocnim menjalnikom ... samo ni na voljo v nizjih paketih opreme ... Ce se ga da narocit pa nimam pojma ...

Ostalo je pa res vec ali manj z bencinskim motorjem... in/ali samodejnim menjalnikom ... 

image.jpeg

😮 pa vse 40k +  Noro res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:
SIOL.NET

Renault je izdelal koncept električnega križanca, ki predstavlja moderno izvedbo nekdanje kultne...

Legendarna katrca 🙂 

Kaj na to reče apple? 😄 

WWW.RTVSLO.SI

Evropski parlament je sprejel direktivo, v skladu s katero bo do konca leta 2024 v Evropski uniji zaživel enotni polnilnik za prenosne elektronske naprave, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki in...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Gledal bonda, No Time to Die. Če bodo kej mutili v prihodnje z bondom,  bo to verjetno moj zadnji bond katerega sem gledu. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Sem prvič na jadranju in mi je prav všeč, če si v pravi družbi pa še skyper je pravi profi in ni skrbi za kakšne trke itd.... :bravo:

Nisem še bil, se pa z družbo menimo že par let, da bi probali 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.