Skoči na vsebino
ski meeting!
Napisano

Res je, bil sem pa tudi poleti letos enkrat gor mal na ogledu in mi je zgledalo zanimivo smu?i??e (pa zelo navdu?ujo?a cesta za Miatarje, od Mozirja navzgor). :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lahko bi si tudi kdo takole razlagal; ker se je tamala preve? napila piva :lol: , sem jo dal dremat in na njenem sede?u (varno) transportiral torto. :harhar:

post-185-1387210226_thumb.jpg

post-185-1387210235_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Grawe zavarovalnica, no?em NIKOLI ve? sli?at zanjo. Aja, gre za osebno in ne avtomobilsko zavarovanje, so pa totalne ..... :ninja:

Sicer pa se spomnim, ko je punca s Primorske za kak?no zadevo rekla, da je totalno "grave", kar ni bilo mi?ljeno ravno kot kompliment. <_<

Ali pa grave v angle??ini tudi ni ravno obetavna zadeva. Nomen est omen o?itno v tem primeru dr?i. :cheers::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, a tista sms obvestila verjetno imate tudi na NLB d.d. oz. jih je mo?no vklju?it? Tako imam npr. na Unicredit d.d., da mi ob dvigu gotovine ali pla?ilu s kartico ?e naslednjem trenutku zapiska sms na gsm in izpi?e vrednost, ki je ?la s TRR dol. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Sej ne da bi koga zagovarjal sam lahko je bilo tudi kako vozilo na desnem pasu :ne vem:

Bi pa tole sam dal v kategorijo samomorov al pa stanje zmanj?ane pri?tevnosti (alkohol, zadrogiranost), ker kdo pri zdravi pameti hodi ?ez obvoznico.

Na srbskih avtocestah se baje v?asih zgodi da kak pastir pelje celo ?redo ?ez AC, saj je tam hodil ?e njegov ded in praded s svojo ?redo in sedaj on nadaljuje dru?insko tradicijo in nedotakljivost zgodovinskega ozemlja. :D

Za??itne ograje za divjad ponekod res nimajo, ker so jo baje ukradli ob njihovih avtocestah. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pred 2h sem se peljal iz moje Sutjeske do Vranskega in lahko re?em, da je cesta ?ez prelaz Kozjak prava drsalnica (minus 3C mi je kazal termometer v avtu), pa ne duha ne sluha o kak?nem posipanju ceste. Kot ka?e ?akajo da zapade 15cm snega, pred tem pa o?itno razmere niso nevarne za voznike, npr. poledica in podobne pi?karije. :ninja:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Alex - danes sem ravno razmi?ljal, ?e ni bil morda dana?nji dan imenovan tudi "dan brez pri?ganih lu?i na vozilih", tako kot je npr. 1.december dan boja proti Aidsu. Ker tolikim kot sem pa danes signaliziral, naj pri?gejo lu?i, kaj takega pa ?e dolgo ne. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.