Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

E, moji slovenceljni. Tipična slovenska foušija veje iz vaših zapisov. Pa zakaj niste vsi kmetje, pa bi imeli traktorje lamborghini, pa vsi bi bili bogati, pa vsako poletje bi šli na sejšele na dopust (krave in kokoši bi za ta čas dali v "kravji in kokošjo hotel". Pač eni kupujemo pri slovenskem kmetu domačo zelenjavo, domače olivno olje in domači paradajz. Vi pa lahko komot kupujete v lidlunin hoferju no name (najbrž iz Pakistana in Indije) zelenjavo in krompir. 

Aja. Problem je v temu, ker protestirajo proti elektro golobjem tajkunu. Aha, v tem je fora....

Ne morš verjet, da se Alex tud na kmetijstvo spozna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Napaka so subvencije. 

Pošteno bi bilo, da država odkupi pridelke za normalno ceno. 

So pa tudi kmetje patroni. Odkupna cena nečesa je 30 enot, v trgovini je 100 enot, meni pa kmet proda za 120 enot. Tu ni logike. Zakaj mi ne proda za 50 ali 80 enot... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 urami je robertk6 napisal:

Ni ravno za pohvalit , ampak vseeno.....po 4 letih danes obrisal volan z vlažilnim robčkom ( skoraj me je kap ob pogledu na njega )🤣🤣🤣

Robček al volan? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.