Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Lava, ti ma? z ve?jimi zape?karji posla kot pa ?e bi imela penzioniste okrog sebe. Predvidevam, da so tile 20 do 25 let? :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Eh, nikakor ne uspem zaspat, ker me v kratkem ?aka velika odlo?itev, ki bo lahko prinesla totalni uspeh ali pa ?ivo grozljivko (v tem primeru to ne bo moj najljub?i ?anr). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Za nekatere voznike kot ka?e veseli december ?e kar traja :vino: , ker zdele v Kamniku najprej eden pripelje v totalno rde?o lu? in potem slalom med vozili, ki s(m)o pravilno peljali v zeleno in se kri?ali s prej omenjenim, no kmalu zatem pa na na?i slavni raz?irjeni cesti, naka?em levi smernik in grem na levi pas, v istem trenutku pa P207 pred mano (skoraj sva bila ?e vzporedno) naredi isto, pa brez smernika. Lih za mi?jega da ni po?lo. O?itno sem eden redkih bedakov, ki s smerniki nakazuje svoje namene in gleda nazaj. Smernikov kot ka?e 90% sodobnih vozil kot ka?e niti NIMA? :ninja:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Downsizing
Napisano

Evo uradne podatke za 120 km

Poraba goriva in emisije CO2:

Kombinirana vo?nja: 5,1 litrov / 100 km

Izvenmestna vo?nja: 4,3 litrov / 100 km

Mestna vo?nja: 6,5 litrov / 100 km

Emisije CO2: 119 g / km

In ?e 150 km verzija

Kombinirana vo?nja: 6,7 litrov / 100 km

Izvenmestna vo?nja: 5,3 litrov / 100 km

Mestna vo?nja: 9,1 litrov / 100 km

Emisije CO2: 157 g / km

Verjetno ima? v mislih 2.0B 165KM izvedbo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tako dejansko izgovarjajo to besedo Italijani, Slovenja, ?e bolj kruto je to, ker malo starej?i nas kli?ejo "Slavi", izgovori se Zlavi, okraj?ava za Jugoslavi.... neko? me je en starej?i Italijan vpra?al ?e imamo pri nas ?e vedno vojno, to je bilo cca 40 km od meje, v Vidmu.

Za tak?ne osebke ima moj fotr dober izraz, da so rahlo "za Luno" :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, a majo ?e kuhan?ke? :unsure:

Dobr, da si povedala, ti pripeljem ju3 tamalo ?verco v varstvo, pa gre fotr lahko mal za?urat z dru??ino. :cheers::harhar:

Danes naredu spet precej ve? km-jev z nogami kakor z Mazdojcem. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.