Ok nesre?e se dogajajo in nima? kaj. Bolj me moti to, da je kamion zletel iz viadukta. Ograja bi morala biti tako narejena, da vozilo ne sme zleteti dol...
Tudi jaz nisem ?e nikoli pihal v prometu. Sem pa 1x na eni veselici z "odslu?enimi policijskimi pi??alkami" in je pokazalo menda po starem 0,45. Ma sem bil kar po?teno vesel in ne vem, kako bi vozil, ?e bi vozil...
Mi je pa ?koda, da je to zdaj vse uni?eno. To bi lahko zelo tr?ili kao muzej... Pred leti sem bil na ?e?kem v podobnem bunkerju. Zdaj muzej. Naj bi zdr?al atomic bum, noter pod hribom pa vse?ivo z tovarno motornih voja?kih letal...
Mi smo pred 5 leti kupili nov vozi?ek Tako https://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-tako-city-move-3v1-paris rde?e barve. Komplet za cca 600?. Ni kak, luxus ma je bil zelo uporaben. Pa off road je tudi ?lo. Fanj, ker ?porten del je ?el komot brez razkopavanja v prtlja?nik. Lani prodan za 300?, ker smo morali kupiti nov (rabljen) bugaboo twins....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam ?e 4 leta Roombo 880. Sicer ni lig poceni fata (v akciji je takrat bila neki pod 600?), ma mi ni ?al.
Dela pa skoraj vsak dan in nabere nevem od kje toliko praha in drobtinic.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani