Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Meni je pa v?eraj en pacient na parkiri??u konkretno "poravnal" plo?evino z strani.

Potrebno bo namre? barvati sprednji blatnik + vrata. :angry: E viva prijazni vozniki na parkiri??ih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo". :(

?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).

Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.

Juhu za McLaren. :bravo: Vedno bolj?i smo ali pa vedno ve? sre?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

se mi zdi, da je za ta tvoj model to priporo?ena cena proizvajalca :)

tak kot za marsikatere superge, kjer je priporo?ena cena 180?, potem jih pa v ?portniht rgovinah prodajajo za 99? in so pa? zelo poceni :D

moje osebno mnenje je, da je ta tehnika ?e vedno preve? navita v cene, ker je to pa? zdaj INN in vsi kupujejo, pa se da na tem masovno slu?it :) isto kot npr. mobilni telefoni, pa avtomobili pa ?e kaj....

?e bi delal v trgovini in bi videl vhodne cene brez mar?e,bi se prijel za glavo.In to za vse stvari-najve? tekstil.

Ko ti da nekdo 50% ?konta je ?e vedno na dobi?ku. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ker je po?asi moja mazdica ?e malo stara ?e en cajt gledam mazde 3 in naletim na tole, ki je za svoj letnik,opremo ipd. 1A nakup, http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2195821# Pridem tja v soboto ob 09:30 in mi jo en ata spele pred nosom :whatever: , ?e ?ez okno se je potem drl prodajalcu da jo v ponedeljek kupi 100% :ne vem: :whatever: tale avto je bil prodan v treh dneh.

Hja,drugi? pa takoj pot pod noge in kaparo v ?ep za sigurnost. :D ?e te nek avto zanima,ne sme? ?akat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No,jaz sn pa dovolj star,da se spomnim legendarnih dvobojev Nikija Laude in Alaina Prosta,pa kasneje Senne in Prosta in pa seveda "prebliskov" Mansella. :D To so bili ?asi turbo motorjev,pa brez elektronskih pomagal,pa so mogli ?oferji res ve? delat sami,sploh pa so takrat res vozli "na no?". :bravo:

...in takrat so bole dirke res zanimive.... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

alex, kako je blo?

povej jebote :D

Bilo je...fenomenalno. :rispekt: Razen prve skupine,ki je bila ?e skoraj sme?na,so Europe res razturali in naredili en velik ?ou.In potem-Whitesnake,razturancija do konca.Oba kitarista sta top of the top,da jih je milina gledat.

Proti koncu je pri?el na oder ?e Tempest in sta skupaj z Coverdalom odpela en komad.

V glavnem--mega. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

In kaj 20 naj bi bilo za kopat al kaj.....yea right!......za pir hladit mogo?e :P:D

Ja,madmax,se strinjam.Dokler nima enih 25-26 stopinj ni to ta pravo. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mali ?rni :bravo: - sem sicer videl samo zadnjih 15 krogov in tisto kar je pokazal pri prehitevanju Masse in Piqueta je bilo res lepo :rispekt: , sta pa tako Massa kot Piquet izpadala loleka, ker ne znata zapirat notranjo linijo. :whatever:

Oho,lepo.Ja ni?,danes on,drugi? kdo drugi,ki bo imel ve? sre?e,ne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.