Sedaj ima v pacu Kitajce in ne more vse naenkrat obdelat! Mi bi morali zdaj bojkotirat Ameriško robo kolikor se le da in bi kmalu spoznal, da nima prav kar počne!
Jaz sem za ničelne carine kot jih predlaga EU kar bi pomenilo pocenitev vseh izdelkov in dobrin....
Ja, je ugotovil, da se je skregal z ekonomijo-borzo.... Vsi bogati miljarde izgubljajo in to ne gre skupaj. Sedaj bo pa podal izjavo da skrbi za državljane, ker bi se vse podražilo in bi slabše živeli...
Niso pa nobeno vojno v desetletjih dobili ampak celem svetu(Evropi) stroške naredili....
Kamor koli greš v Italiji na dopust, so vsepovsod rolete.
Tudi toplotno, so bolj učinkovite, kot žaluzije.
Pri nas se pač dela da je lepo, Italjani, pa da služi, ker je manj klime potrebno gnat.
Pri meni to ni problem, ker ni takega vetra, zato imam krpanke.... 🤗Imam pa 3jno zasteklitev na račun rolet,da pozimi ni preveč izgube. Z žalozijami pa lepo poleti senčim in imam dovolj svetlobe v notranjih prostorih kar pa pri roletah nimaš. Eni imajo celo polkna.... Je pa res, da vsak se sam odloči kaj bo izbral, meni ni žaw....
pred 48 minutami je Jaka32 napisal:
Meni so dejali na AJM, da ta plin med stekli ze po 3-4 letih izhlapi.
Za moj Beko pralni stroj lahko povem, da je crknil grelec (stroj je star 4 leta, garancija 5), tako, da je bilo popravilo zastonj. Poklical pa sem jih zato, ker je perilo smrdelo, namesto, da bi dišalo - ker je pral s hladno vodo. Napake pa ni javil nobene. Serviser je rekel, da ljudje sploh ne vedo, da je kaj narobe in perejo pač dalje. Pri vsej tej sodobni elektroniki bi pa lahko pokazalo na displeju napako.
Ponavadi javi tako, da fit vrže ven ali zažge varovalko, če še ni avtom. varovalke...
Pri hčeri zaenkrat dela Beko stroj in sušilec več kot 10 let..... 🤗 Je še tisti model, ko se je še uveljavljal v EU in je še bil TOP kvaliteta, javim ko crkne..... 😂😂
Muto je imel stric do lani in mu je šel po 40 letih drugi motor! Ker je že star 75 let se je odločil, da je nebo več popravljal, ker ima zdaj manjši vrt kot včasih, ko je bilo pri hiši 7 oseb. Sedaj ima nekaj malega vrta in 3 visoke grede......
Bila je poezija, z vijakom je kopala in hkrati rahljala ampak za mene je to prevelika stvar in bom verjetno kupil nekaj drugega, ki je nekaj vmes.... Predlogi so še vedno zaželjeni dokler ne kupim....
V naši vasi tudi vsi najemajo usluge frezanja. Tudi mi smo jih nekoč. Je pa en pomemben detajl, zemlja je ilovnata. In model s frezo je vedno pretiraval in to ilovnato zemljo 20+ cm globoko spremenil v najbolj fin prah. Potem ta fini prah premoči dež in ko se posuši je vrt trd kot beton. Tako frezanje pomeni tudi zelo učinkovito razmnoževanje plevelov.
Kmetijsko proizvodnjo na našem vrtu smo precej omejili. Površine so obvladljive s slivkinim najljubšim orodjem. Prednost tega načina je, da ne prihaja do "zabetoniranih" tal zaradi pretiranega drobljenja v prah, med štihanjem lahko odstraniš tudi kakšen plevel, pa še soseda lahko občuduje moje mišice.
Pridi mi pomagat lopatat pa @Slivka pripelji zraven, on ima iskušnje z lopoto.....
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tule povprašal, kupujem bencinski prekopalnik za v vrt in to takšen, da je kaj od njega ne da samo po vrhu skače. Imam dokaj težko ilovnato zemljo! Upam na kak dober predlog in kj bi se dal ugodno kupit🤗😉
Danes sva z Etcho - jem preverila, če so vse poti, ki jih imamo v planu za naslednjo soboto, v redu. So v odličnem stanju, blata praktično ni več, vreme vrhunsko. 👍
Sem pa najbolj cvikal, da se ne bom v koga zaletel, na Parenzani na poti domov od Izole proti Kopru. Bilo je miljon ljudi, na rolerjih, na skuterjih, na skirojih - navadnih, električnih, na rolerjih, ljudje z vozički, ljudje so hodili peš po kolesarski poti. Ljudje so imeli pse na povodcih, pa pse brez povodcev...ni da ni bilo.
Skratka, če ne bo danes kake nesreče tam je ne bo nikjer drugje.
In jaz sem mislil, ko me je danes Etcho peljal na prvi pravi spust po MTB progi, da je tam nevarno. 😄 Tisto je bila prava poezija proti temu kaosu na Parenzani.
Jp, to je vedno tako ob lepem vremenu za vikende, sploh ne veš kje bi se peljal, luda kuča.... 😵💫🫣😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ji tole pokažem pa dam tvoj naslov.... 😁🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani