Skoči na vsebino
pred 49 minutami je Brane napisal:

Zdaj je priložnost da mu še gratis stanovanje očistijo

Ej...tudi jaz sem na to pomislil...po moje  ga starši zraven ostalega niso naučili niti pospravljati za sabo.

pred 3 minutami je g.Wankel napisal:

Je pa res ironija, ko se orto-svečkarji, čigar IQ lahko potešiš že s sendvičem in Pingo sokom, sprašujejo o drugih volilnih bazah 😬

Daj no...mislim resno...a si res tako slep...al "zabit",ali te žene sovraštvo ali kaj...

Mislil sem na te "aktiviste"...ker to je že žalitev za neko normalno inteligenco....za to sem se spraševal o ciljni volilni bazi.

Ker,če imajo Janul,Nika in ostali mnenje,da je narod tako zabit...mislim resno!!!

Kaj,a ti si resno mnenja,da so mu vdrli v stanovanje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SIOL.NET

Aktivist in predstavnik civilne iniciative Glas ljudstva Jaša Jenull je na svojih družbenih omrežjih...

"Ujemite tatu"...se dere tat...

Ja a res mislijo,da je narod tako neumen?😂🤣...oz. kako neumen moraš biti za kaj takega😄...enim se že totalno fuzla...in iz naftalina so potegnili celo Gale-ta😆...v Ljubljani so tudi že vsa kolesa pokradli...

Me res zanima,kdo je še zmeraj njihova volilna baza,ker to....nimam besed.

Prave butale

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

A veš kdaj te ne bo? Takrat, ko ve, da te še rabi za prihodnji biznis.

Tudi to ne.

Sem že objavljal,pa dajmo še enkrat...o tem govori cca. od 4:30 naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
dne 25. 2. 2026 ob 14:58 je Janez007 napisal:

Če gre za elektriko, tudi na lokalnem računalniku ali pri NAS se za shranjevanje porablja elektrika, verjetno več po enoti shrambe kot če nekaj datotek flikneš na GoogleDrive ali MS OneDrive. Sam imam zato večino teh bkp shramb na izklopljenih HDD.  😀

🏆 Končni vrstni red (od najbolj ekološkega do najmanj)

1. HDD izklopljen v omari

2. Oblak (Google Drive / OneDrive)

3. Lokalni HDD v računalniku

4. Domači NAS strežnik

image.png

Ne drži čisto kar se tiče lokalnega HDD na PCju-tako vgrajeni (notranji),kot priključeni zunanji se čez čas ustavijo/ugasnejo,če ne dostopaš na podatke na njih.

In še en šok "legende" iz sveta računalnikov "der8auer"-a so nategnili kitajci...40.000€ "vrženih v smeti.

Baker,kateri ni baker,in Aluminij,ki tudi ni aluminij...oz. železne na debelo pobakrene plošče,da izgleda kot da so bakrene...in "aluminij-plošče" na vrhu aluminij,nižje železne,spodaj pa nič-čista natega😲

Če te bo kdo nategnil,te bo kitajc!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 urami je Alex napisal:

A profit od Hoferju gre pa kam? Pa od Lidla...😉

Meni...ker si mislim,da kupim kaj več vrednega,kolikor je pa to stalo...

...samo po tem pa vidiš,da je tisti Parkside🧐...ma saj vemo🙄

Sam čips je pa super iz lidla...navaden-paprika...sam,k ga ne smem preveč,k pol "žulj od seksa" raste😂

Malo za hec in malo zares😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano (urejeno)

Ker vem,da vas je tukaj kar nekaj,ki so navdušeni tudi nad foto opremo,evo-nekaj,kar je tudi mene izjemno presenetilo.

Že od nekdaj sem želel kako "malce boljše" ohišje ali "ovitek" za telefon...že pred leti so se mi zelo dopadla INOX "ohišja" znamke CRKT,a zaradi svoje omejenosti na "jabčke" so seveda odpadli...

Sedaj pa,ker me je Xiaomi 15 Ultra izjemno pozitivno presenetil glede kvalitete zajema slike,in,ker Xiaomi ponuja tudi posebmo foto-ohišje,sem začel majce brskati v tej smeri,da vidim,kaj vse sploh obstaja.

Xiaomijev mi je preveč "plastik-fantastik",in tudi malce predrag...a glej glej-zasledim znamko Fotorgear.

WWW.FOTORGEAR.COM

FotorGear® designs creative equipment for mobile phone photography, aiming to allow users to better use mobile phones to create images. In...

Za 15 Ultra ponujajo celo dva različna foto-ohišja.

In se odločim za tega.

Moram izraziti izjemno zadovoljstvo glede kvalitete izdelave in materialov-absolutno presenečenje-res "top shit"😲

Vse se lepo "poklopi" in paše na tesno in v nulo. Patent na vzmeteno krogljico je prav genijalen,in v kombinaciji z "bajonetom" npr. na ročaju in "foto-čeveljček"-adapterju je zadeva trdna,kot da bi privijačil-res neverjetno kvalitetno.

Tudi "trak"-privijačen v kovinske zanke,z karabini itd-vse je TOP! Je primeren tako za ženske kot "torbica" ali obešen okoli vratu za ulično fotografijo...in tudi z krajšim pasom za varijanto za "okoli zapestja",kar je meni všečneje-razne kombinacije so možne.

Za ceno 63€ (kupljeno na Aliexpressu) res neverjetno🧐

Resno razmišljam,da bi kupil še eno ohišje za rezervo,in,da bi ga pogosteje uporabljal,ker tudi z montiranim ročajem še zmeraj fino paše v tok za na pas,ki ga zmeraj uporabljam...tako privat,kot službeno. Je telefon v tem ohišju res "kot tank"...in,če grem npr. čez lokomotivo,ni bojazni za telefon,če "poknem" kje ob železno traverzo ipd...se mi je že zgodilo nekdaj z Xiaomi Note 10,in je šlo zadnje steklo🥺...tako pa-si ne znam predstavljati,da bi prišlo do kakšne poškodbe telefona🙄

https://www.aliexpress.com/item/1005001561608884.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.6b93180276OiIb

Sem vseeno naročil še dodatno adaptersko ploščo za filtre in objektive...bolj za zaščito,ker bom uporabil NISI MC-UV ultra thin UV-filter,in ker mi priložen rdeč preveč "izstopa"...pač sem bolj fan črne barve😄

Sicer je ročaj res top,in opremljen celo z foto-navojno luknjo za stative itd.,a moj Manfrotto ModoPocket-797 "ne paše",ker je enostavno premajčken. Za to sem naročil še "Magsafe" tripod.

WWW.FOTORGEAR.COM

In this era of diverse shooting requirements, we are proud to introduce this meticulously designed MagSafe Magnetic Metal Tripod. With its...

A spet ne direkt pri njih,ampak malce ceneje na Aliexpressu.

https://www.aliexpress.com/item/1005008196782000.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.cc861802ZUHlbI

Bo mogoče zanimivo za koga,ki ima npr."jabčka" (15,16,17) Vivo X200 Ultra ali Xiaomi 15 Ultra.

In,kot zmeraj-slike😉

IMG_20260306_143727.jpg

IMG_20260306_143824.jpg

IMG_20260306_144057.jpg

IMG_20260306_144408.jpg

IMG_20260306_144548.jpg

IMG_20260306_144618.jpg

IMG_20260306_145557.jpg

IMG_20260306_145609.jpg

IMG_20260306_145726.jpg

IMG_20260306_150112.jpg

IMG_20260306_150230.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bolj logična razlaga tega,kar se sedaj dogaja na bližnjem vzhodu. Če koga zanima-odličen kanal in pravi poznavalec te regije...spremljam že kake tri leta.. zelo priporočam,ker je brez pristranskega "bullshit-a" MSMjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
dne 26. 2. 2026 ob 6:35 je skritikrt napisal:

Seveda...ker tam nima vpliva...še ne.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,964 likes, 262 comments - reporterdavid on February 24, 2026: "Aretacija @nepridiprav #slovenia...

Bo še zelo zanimivo.....se jim že "fuzla".

Pa dajmo pogledati izjave iz prve roke🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

En nasvet @Boss

Okoli porabe sem že marsikaj videl...tudi npr. nekdaj pred cca.10 leti pri bratovi Toyoti Verso...ko si potegnil ključ ven,se je pivprečna poraba po racunalnuku resetirala...torej nič povprečna,ampak bolj trenutna.

Torej nasvet-zapiši kilometre,tankaj,zbiraj listke od tankanja,in čez mesec,dva...ali najboljše čez eno leto (da imaš vse spremenljivke not-poletje/klima,zima/nizke temperature itd...),sam izračunaj.

To je edini zanesljivi način.

Preko racunalnika pa...a še nisi slišal za VW,nategah takšnih in drugačnih.

Sicer pa...jaz se tukaj nebi sekiral za porabo goriva ampak za porabo na servisiranju.

Tukaj ti bolj priporočam BMW😉😂🤣...ker se ne kvari.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 12 urami je g.Wankel napisal:

Meni je itak smešno, da politika daje toliko pomena na spletna omrežja.

Se je pa treba zavedati, da ravno tako kot imajo ljudje pravico pisati komentarje, jim ima nasprotna stran pravico brisati.

Seveda...ker tam nima vpliva...še ne.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,964 likes, 262 comments - reporterdavid on February 24, 2026: "Aretacija @nepridiprav #slovenia...

Bo še zelo zanimivo.....se jim že "fuzla".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 13 urami je Scr3am napisal:

To imas itq ze avtomaticno in pride z racunom. 15GB se mi zdi.

Jep🙄...lih včeraj popucal/backupal 2GB slik in videoposnetkov...bo treba še emaile😅...samo,k "smo" leni...😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Brez zamere, ampak kakšen zakompleksiran sin. A ne bi raje lovil kakšne češplje?

Po čem pa sklepaš,da bi naj bil zakompleksan?!...v ogledalo se poglej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
dne 16. 2. 2026 ob 13:03 je Boss napisal:

Volvo je šel nizbrdo od kar je v lasti čajnizov, tako da iskat varnostne reference pri Volvotu ni več aktualno.

Nič novega,za tiste,ki vedo.

Že 4 leta nazaj,je pri testih severnoameriškega združenja zavarovalnic pri novem-poostrenem testu naleta 1,9tone težkega vozila z hitrostjo 60km/h v bok vozila.😲💥

Mazda CX-5 deklasirala vso konkurenco-edina je dobila oceno "dobro"....kje so pa tukaj pristali ostali...glej sam.

Še zanimivejši pa je identičen test v klasi velikih SUWjev,kjer je spet zmagala Mazda z takratnim modelom CX-9.

Še zanimivejsi pa zato,ker je morala deliti prvo mesto z VW-ID4, kateri je bil le "za las slabši".

Tukaj je zanimivost v tem,da je bil takrat ID4 čisto nov model,CX-5 pa ze 7 let stara platforma.

Če to ni dovolj nazorno,po tem ne vem,kaj je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.