hansgrohe naj bi bil nemški, grohe kitajski, tako je meni razlagal mojster v maviju...meni "štrajka" ta spodnj del (podstavek) in ko sem klical serviserja za hansgrohe je ta rezervni del cca.80€ plus njegovo delo :), tako da ne hvala...imam točno ta model axor citteri
Imaš internet in pogledaš...ne verjami prodajalcem,ki lažejo točno toliko,kolikor morajo prodati
Jaz pač škatle obračam in pač dam nazaj na polico, če je made in China.
Normalno...samo pol si omejen na fizične trgovine,ki imajo vse na zalogi ala Bauhaus,Tapro ipd...pri spletnih,kjer je običajno večja izbira boš to težko počel.
Možno...ne morem vsega kupiti,samo,da bi vedel,kje izdelujejo...kar sem jaz zadnjih par let kupoval od Grohe in Hansgrohe...pa ne najcenejšo robo,praktično nič ni bilo iz Deutschlanda.
Hansgrohe in Grohe sta tam-tam...isti drek...eni pravijo,da je en bol "high",drugi,pa da drugi....pogledaš na škatlo in je made in China....od Hansgrohe-ja Axor mogoče še,ostalo je pa 👎...sam Axor zna pa biti pri ceni še nad Dornbracht-om...pač odvisno od serije in modela,in če je v designu mal "extra" hitro prbijejo na jurja za eno armaturo
Zaenkrat,če ne bodo od Keuco edicija 400 poleg galanterije tudi armature,po tem bo najbrž spet Dornbracht Lissè🤔
Samo tako "iz glave",kar se spomnim...Villeroy&Boch umivalnik...mal poseben Memento...po naročilu 1m širok za dve pipe z zlatimi intarzijami itd....v Lj. pri Mavi-ju 1400€👎...iz nemčije pri B-Cube slabega jurja
U ja v dveh letih je ratal star in pameten... resno? Dve leti nazaj je pametoval čez plače poslancev in predsednice državnega zbora. Torej je pameten ratal samo zato, ker se je prislinil desničarjjem, da so ga izvolili. Yeah, nisem vedel, da je tolk mal treba, da rataš pameten.. . samo desničar moraš ratat al kako. Mater mate nizke standarde.
Boli,a ne😄😉
A za novačenje za ptičurino je bil pa krasen,a ne....samo,je bil očitno prebrihten. Ja v dveh letih se človek zna marsičesa naučiti🤔
Če še ne veš-desničar je bil že prej,samo k so levi mislili,da je "glup" in,da bo ritko nastavil...
Da ti pritrdim iz prve roke. Sem pred davnimi leti delal v Armalu, v prodaji. Najbolj zajebane odlitke Grohetovih pip je delal Armal. A Nemci niso znali ali kaj drugega, naj si vsak sam razlaga. Pa ni bil samo Grohe, tudi za Hansgrohe smo delali, pa še kake tuje znamke...
Jaz,k lih pocasi delam kopalnico,sem ugotovil,da pri nas v večini dobiš le kitajsko sranje za veliki cvenk.
Sem vse od armatur,itd. kupil od Dornbrachta (Dornbracht Lissè serija).
Dobiš rudi pri nas,a so cene cca.1-2x višje.
Vse kupil online pri B-Cube
b-cube: Online-Shop für Badezimmer, Heizung & Wellness
Tale je nedolgo nazaj robantil in pljuval čez poslance in predsednico DZ, kako imajo previsoke plače in kako si dovolijo dvig le teh. Danes pa z veseljem uživa v tem znesku in nič ne pizdi, da je plača prevelika. Kako ti je tak hinavc lahko car?
Ja🤔...veliko se je naučil od takrat,ko je bil še "mlad in naiven",kar tudi sam priznava...pač do smrti se učimo...eni z leti celo "do pameti pridejo"...ta bi znal biti lih tak primer glede na to kake kontre deli....spet drugi pa ostanejo v stadiju neumnosti,in jim še taka kontra ne da za misliti.
Bo že držalo-"iz levičarja lahko nastane samo desničar,obratno ni možno".
pred 16 urami je Alex napisal:
Samo je pa car stevo...Kaj jim dela.😂
Moram priznati,da me je zelo pozitivno presenetil (kot tudi Katja Kokot😃👍)...je že moral tisto rdečo tabletko pojesti,da je spregledal zvijače...
Včeraj sem si ogledal zanimiv koncert Boccelija. Koncert se je odvijal ob 50. obletnici potresa v Gemoni del Friuli. Lepo je videti njega in druge vrhunske goste v živo. Smo pa bili zelo daleč zadaj, saj je bilo ogromnoo ljudi.
😲😲😲
Je prišel nov telefon z takšnim zoomom zelo prav,a ne😃👍...pri "navadnem" bi bile slike najbrž neuporabne🤔
Tud zmeraj gledam Boccelija...sam so karte "adijo pamet"🫣
A sej res, važn, da je pa zdej AI vsega kriv in da če AI nekaj ne napiše potem tega ni al kako? Če že daješ ven njegove izsledke kot relevantne se vsaj prepričaj a so kolikor toliko resnični. Pa ne mi rečt, da nisi opazil, da manjka ta podatek. Glede na tvojo natančnost in preciznost pri drugih stvareh sem skoraj prepričan, da si opazil, če je meni nevednežu tole padlo v oči natanko po dveh sekundah.
Da ne boš jokal-saj ti piše "Najvišja stopnja revščine"(obdobje po krizi)....
Janša
Bratušek
Cerar
Bi človek mislil,da znaš brati...,pa očitno res vidiš samo tisto,kar hočeš...
A to pa si spregledal,da ne piše stopnja revščine za leto 2025?!!!,ko je teklo med in mleko....pa to primerjaj z obdobjem po krizi,za katero kriviš Janšo.
Približno 276.000–298.000 ljudi pod pragom revščine,ko bi nam moralo titi super!...toliko o "vrhunskem meeeeee🐑nedžerju"🕊️🤨
Glej kako priročno napisano... kje so procenti 2. vlade JJ 2012/2013? Namensko spuščeno za točno določene potrebe? Ko je pacient trojko klical, ko je razlagal, da smo čist v kurcu in so nam bonitetne agencije zarad tega drastično zniževale bonitetne ocene in naredile enormne stroške državi. Samo zato, ker ni znal držat jezika za zobmi.
Žalostno, da je to njegovo nesposobnost morala Bratovškova reševat, ki je v roke dobila res jebeno situacijo. Zdaj je pa ona kriva za največjo revščino, ki jo je zakuhal vsemogočni. Res lep primer manipulacije.
Pravi vernik...sedaj boš še UI krivil za zaroto...
Vtipkaj,in sam poglej...to je meni ven vrglo-nimam nič pri tem!
pred 2 urama je Janez007 napisal:
Politiki lovijo statistike, ki so njim v prid in se delajo neumne, ko jim statistike ne ustrezajo. Dejstvo je, da slovenski politiki svetovnih razmer ali naravnih nesreč ne krojijo, svetovne razmere in naravne nesreče pa močno vplivajo na naše gospodarstvo in naš standard. To vidimo danes na primeru nafte katere cena močno vpliva na naš standard, inflacijo, gospodarstvo, kmetijstvo, itd. Če vlada preveč zareže v svoj del pogače pri ceni nafte, povzroči nove probleme drugje.
Z ukrepi vlade se lahko prerazporeja bogastvo družbe, kar se bo zgodilo v kratkem - najbolje plačani bodo še bogatejši, revni bodo na ta račun revnejši. Prerazporejajo.
A je sorazmernost prispevkov z bruto plačo večji problem za tiste s plačo večjo od 7.500 € ali za tiste z minimalno plačo? Kateri od teh ljudi so življenjsko bolj ogroženi, si ne morejo privoščit stanovanja, hrane, zdravstvenih storitev? Pa polna usta krščanskih vrednot ... sram jih bodi.
Po eni strani inaš prav...pač drugače oz z drugega zornega kota gledaš....po drugi strani pa soet nimaš prav.
Ve se,kdaj se zapravlja,in kdaj se varčuje...a Golob kot "vrhunski meeeee🐑nedžer" tega očitno še ni vzel...je moral najprej svojim in sebi talati....
Ko smo imeli rekordno zaposlenost,in je praktično teklo "med in mleko",je zagonil vse,kar se je dalo...in je govoril,kako nam gre božansko....po volitvah pa "huda kriza bo"....seveda bo,k nimaš več kaj talati.
V takem stanju pa ja-imaš prav-raja bo nafukala...za to pa Janša koleba,če ne bi veliko hitreje pograbil za "žezlo"...ves drek kidat,in vsi mediji in kolesarji mu bodo za vratom...
Se je Janša že naucil,da mu zmeraj "drek" nastavijo,ki ga mora po tem on kidati....
Za Bratuškovo pa sem že napisal-nič nas ni rešila...zapufala nas je z najdražjimi krediti na trgu,samo,da ni bilo treba obelodaniti,kaj in koliko so
pokradli vse nazaj še za časa juge.
...tako nas pa še dalje kradejo...še zmeraj ista klika.
Čist tko bom napisal po domače za lažje razumevanje - lahko spraviš Janšo iz komunistične partije, ne moreš pa spraviti komunistične partije iz Janše.
Kaj,a pol za to ne voliš SDS,ker ne maraš komunistov🤔...ja,to je pa razumljivo🙄...torej vsi volilci SDSa so nevedni,ti pa veš...kaj nisi že prej povedaj,kako blizu sva si😃🤣
Kaj si pokadil,k jaz bi tudi....al nisi...
pred 55 minutami je Janez007 napisal:
Na drugi strani "verniki"
Ki si bodo zmislili vse živo,samo,da ne izpadejo hlapci oz. koristni idioti,ki ne znajo z lastno glavo misliti.
Kot sem obljubil...danes so montirali tendi...ena pod balkon,druga na fasado.
Sem imel srečo,da zgornja-montirana na fasado,da je točno tam betonski podboj al plata...pač beton,tako,da so klasična sidra za beton "polna kapa".
Beton pa "zajeban"...mu je en sveder kar odlomilo...zna biti polno železja not🧐
Sem se tudi jaz "jebal",ko sem vrtal poševno luknjo v zid v smeri rolete,kjer sem ukradel štrom....k so rolete na motor,do motorja pa spelhan 5-žilni kabel (ena žica fraj😃)...ukradel zemljo in nulo,od zacetka kabla pa priključil fiksno fazo ..in ni bilo treba nič štemanja😅.
Monterji so kot rečeno uporabili trik z cevno podložko vrezano na mero.
Nima smisla še kaj več nakladati,ker ni nobenih posebnosti...
"RTV prispevek ščiti RTV pred političnim vplivom"...😂🤣 ...dober vic gospa Musarjeva😄👍...dajte še kakšnega takega😃
»Ni nepotreben strošek prebivalca«: Pirc Musarjeva izjavila, da RTV-prispevek ščiti RTV pred političnim vplivom (FOTO) – NaDlani.si https://share.google/KMxMFAflNAkd6ZA1U
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imaš internet in pogledaš...ne verjami prodajalcem,ki lažejo točno toliko,kolikor morajo prodati
Torej je Grohe sedaj pod Japonsko družbo...kje pa proizvajajo,je pa druga zgodba...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani