Problem je tudi korupcija ter veze in poznanstva. Marsikateri sorodnik od vplivneža lahko dela kar hoče in se pomete pod preprogo. Ni kontrole kolesarjev, ki se po kolesarski stezi narobe vozijo. Ni kontrole za zmigavce iz rondojev. Nesposobni dobijo zdravniška potrdila. Policija lovi povratnike, sodstvo jih pa spušča...
Lokalna cesta KK - CE je uradno zaprta za tranzit tovornjakov, pa se veselo vozijo, ker ni kontrole...
Lani je bilo do konca julija "samo" 8 mrtvih motoristov, pred lani "le" štirje. Letos, pa k da se hočejo motoristi samoiztrebit. Država bo pa to itak izkoristila za višanje kazni, nižanje hitrostnih omejitev in dodatno jebat vse, ki s temi samomorilci nimamo nič kaj dosti skupnega. Ne govorim za vse motoriste, ampak zgolj za tlste neprilagojene.
Kaj to? Diverzanti, iridenta, teroristi? Dej mal za nas neuke napišta kaj se dogaja. Jaz vidim le kup švelerjev, pa kup peska, neke vagone pa enga Volvota.
Kup švelerjev, pesek, vagoni, volvo....železnica.
pred 2 urama je g.Wankel napisal:
Remont obeh tirov na progi Verd - Logatec, na sliki pa predvidevam, da kipajo tolčenec na tir 4
Tam sta dva tira...oziroma en je zuni, pa se kipa na tir, ki ga ni, volvo pa meče čez škarpo, jaz ga pa vozim naprej...
Jaz sem na vlaku slišal za fino gostilno v bližini, kjer dopustujem... Pa je bla res fina. Sva šla z ženo parkrat tja. Dobra hrana, lep ambijent, dobra cena, ni gužve... 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sploh pa, ko ti pacient s KP tablico na vozni pas zapelje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani