Enkrat za spremembo nisem biw voznik, dejansko sedel zadaj, da je bila situacija pod nadzorom.
Smo sicer s kolegicama, planinkama prehodili preko 20km; od Lucije, prek Valete v Strunjan, od tam potem cel čas ob morju, prek Pirana in Portoroža ponovno do Lucije.
Danes so se zimske gume hankook na cx30 zopet izkazale čez gorski prelaz Passo Fedaia (2057m) . Modeli sploh niso splužili ceste povsod,ena varianta je, da je močan veter nanesel sneg čez cesto, druga, da sploh ne plužijo, ko zapade par cm snega, če je mogoče snežilo pred kratkim. Smo pa pomagali enemu Izolanu, da je dal verige na svoj bmw. Pa letne gume je imel gor. 😊
Skratka, v Canazei-u je sedaj - 14°C.🤪
Še ena fotka iz passo Fedaia. 😊
Res je te naše z.gume Hankook so TOP ..tudi mi smo jih izprobali v k.Gori -12😉😁😉
V vojaški knjižici ima vsakdo vpisano koliko dni, mesecev je bil udeležen v vojnih aktivnostih in kje. Mene so že takoj v devetdesetih sami kontaktirali iz UE in me povabili, da sem pridobil status vojnega veterana.
Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave.
Ej...moremo enkrat po talahki poti gor pogledat na PECO...tam nismo še bli ..😉😉😉 tvoja pomoč bo prav prišla 😁😁
E....ja NIMAM BESED🙁☹️😐😉 očitno se poškodbe Z.Dragiča in delno Dončiča ter utrujenost terjala poraz ..Gremo naprej . 👍👍👍😁bo boljše na svetovnem. Prvenstvu😁lp
No pa se odpeljimo z K. G.proti Mojstrani. Tam še malo na okoli po Mojstrani in naprej v dolino Vrat pa še skok do slapu Peričnik. 😊 Potem nazaj do Mojstrane in v dolino Krme kjer sva se osvežila v jezeru Kreda 👌. Nakar je sledila dolga vožnja nazaj do K. G. 👍 Sem že skoraj pozabil kako zgleda 18% klanc...
Ja potem pa še do p.k Krnica kjer sva prenočili in se okrepčala za današnji dan, ko sva mislila iti na Špik a je vreme zafknilo.... 😟🥴
A nič zato, sva pa čez dan ob lepem vremenu osvojila prelaz Vršič...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok..drugič javi ☺️😉😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani