Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Ja. Kr kriza je biti voznik. Vsi ostali poklici so nagrajeni za vsako uro, ki jo naredi več, kot je treba. Poklicni voznik je pa kaznovan za vsako minuto, ki prekorači delovni čas. Vsako leto 50 € za predavanje, vsakih 5 let zdravniški in nova vozniška... Do 70ga leta voziš avtobus in otroke, pol si pa nesposoben osebni avto vozit... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano

Krka in Lek kujejo dobičke na račun zdravstva. Ja. Delajo zdravila. 

Kaj pa ZZZS? Posluje z dobičkom ohoho. In kaj naredijo za zdravstvo? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano

Ja ja. 

Moj avto, moja odločitev. 

Pa smo tam. Bi dal filter ven, pa čipiral...pa ne plačal dajatve za konjiče... 

Tudi drugje se zavestno kršijo osnovna, povdarek na OSNOVNA pravila... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 40 minutami je dvorjan napisal:

Par?

Kar preštej, kolikokrat šaltaš, ko se voziš po obali. 😃

Potem pa to preslikaj v mestni promet (že LJ bo dovolj, kaj šele kako drugo resno mesto) ali pa v poletno kolono na AC ...

Meni je jasno, da ima Mazda fantastične ročne menjalnike, ampak mi je jasno tudi, da je to preživeta tehnologija za današnje cajte. Saj tudi katodni televizorji prikazujejo barvno sliko, pa smo jih vse na smetišča spravili ...

Klasika je klasika, kar se menjalnika tiče. Ročni je zakon. 

Tud pri sexu je tako ženska in digidagi kot pred 100 leti. 

Modernizacija je pa solo na baterije in avtomatik... 😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Odvisno, kaj bi rad videl. 

Pojdi z avtom po Slavoniji do Beograda. Osijek je lep, pa druga mesta vzporedno avtoceste. Beograd je sedaj poln Rusov in Kitajcev. Zlatibor, Užice, Šarganska osmica...proti staremu mostu na Tari, pa manastir ostrog...proti Baru... Super ceste, pa muditi se ti ne sme... Šipčanik, Lovčen, Cetinje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na SŽ se tudi 1100€ z malico in prevozom dobi. 

Probal tudi špedicijo. Tudi za 5000 ne grem nazaj. Kamorkoli prideš, nisi pravi čas. Ali prehiter, ali prepozen, imajo pavzo za cigaret, pavzo za kavo, telefon, slab dan...vedno se izživljajo nad vozniki. Vozil za KIKA, XXLUTZ, LEINER, PRAKTIKER... pa razne firme. Povsod te drkajo brez veze in pustijo čakat... 

Bi pa rad tu penzijo dočakal. 10 služb je bilo dovolj... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.