In pol js pridem sem, ko mi je v petek zve?er iz ?epa padlo 180? in ho?em jamrat. Raj ne bom niti posku?al. Upam samo, da jih je na?el en reve?, ki mu bo dnar prav pri?el...
Edina jeba je, ?e navija? od malega za francoze in gre? na morje ravno v ?asu finala. Pa da ne bo pomote, hrvatom privo??im naslov in pomoje bom od vse evforije tudi v finalu navijal za njih.
Francozi lagano. Rabli bi samo eno razigrano ?pico in bi blo manj napeto, hehe.
CR7... ne vem, kaj naj re?em. Definitivno je Juve znan po kolektivni igri, kjer ni posebnih zvezd, tudi, ko je igral del piero, se igra ni podrejala njemu, sedaj pa se bojim, da bi Jokica dosegel ravno to. Sicer kvalitete mu ne manjka, pa vendar mi je eden najbolj antipati?nih nogometa?ev ever.
Bottom line - dal mu bom prilo?nost, da me preseneti.
?e malce dobro pogledamo ekipe, vidimo, da bo eden izmed para Francija - Belgija letos prvak. Enostavno si druga?nega scenarija ne znam predstavljat, saj sta te dve ekipi mo?ni, da premagata oba v drugem paru.
Bi pa rekel, da so Hrvati ?e kr izmu?eni po teh te?kih tekmah in bom zelo presene?en, ?e bodo zdr?ali pritisk angle?ev v polfinalu...
PS: moja napoved pred za?etkom je bila, da bodo francozi prvaki in sem kar na dobri poti. Tako da -> Allez les Bleus!
Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu...
Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto...
au?. to se je tudi meni enkrat zgodilo in upam, da edinkrat. ?kodo fabio sem imel 4 leta, ko mi je ratalo nekega dne natankat 30? bencina not preden sem opazil, kaj delam. good job me.
V?eraj smo imeli zaklju?ek na ?ihtu na Neboti?niku (kot vsako leto). Spet cela fensijada. Ampak, kar me je pa res pozitivno presenetlo, je blo pa to, da smo mel hud team building pred ve?erjo, kjer smo se razdelili v ekipe in smo morali posnet kratek film?ek z neko izbrano temo. Na koncu je bila podelitev oskarjev + smeha polna skleda. Huda ideja.
Na bo?i?nico bomo pa verjetno morali po?akati do januarja... upam, da se bo spla?alo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sreda je in to je dan za potepanje po dolenjski.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani