Skoči na vsebino

pob

Člani
  • Sporočil

    1.188
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    14

pob je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne oktober 22 2023

pob je imel največ všečkanih vsebin!

Informacija o profilu

  • Lokacija
    ?e veste, kje je tabla za konec sveta... no, ?e mal naprej. =)

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda 6 Sport CD129 TE

Nedavni obiski profila

1.266 ogledov profila

Dosežki uporabnika pob

Usposobljen

Usposobljen (10/14)

  • Začetnik pogovora Rare
  • Predano Rare
  • Zelo priljubljen Rare
  • Posting Machine Rare
  • Sodelovalec Rare

Nedavne značke

1,2k

Ugled

  1. pob

    Chat is back ...

    Ne še. Mal sem menjal karierni plan in sicer se potegujem trenutno za rezervista v sv in če bi menjal šiht ta trenutek, dvomim, da bi bil nov delodajalec vesel. Zato trenutno čakam na pogodbo, če me sprejmejo, potem opravim 3 mesečno odsotnost od dela, ko bom mel usposabljanje in ko pridem nazaj, se angažiram za iskanje nove zaposlitve.
  2. pob

    Chat is back ...

    Kaj si ti ja nor, da si upa človek kej takega povedat javno?! 5 jurjev na TRR in on govori o poštenosti in JOKA pred kamero?! Pa faaaak, kam smo prišli... od kovid dodatkov pa do stavke enih najbolje plačanih državljanov... neverjetno mi je to, da to folk prebavlja in ne gre na ulico, sploh tisti z minimalci (al pa da jim do minimalca še država doplačuje), ki komaj komaj pridejo čez mesec. Res faaaaak.
  3. pob

    Chat is back ...

    Kupil sem voziček za po stopicah in premagal polovico poti sam, potem pa je nastala težava, saj nisem vzel v računico, da je vse bolj na ozko pri nas in sem moral drugo polovico premagati tako, da sem pralni stroj položil na tepih in ga porinil do vrha ob pomoči boljše polovice. Tako da rešeno. Hvala!
  4. pob

    Chat is back ...

    Zgleda sem js tole z Vipavo res narobe gledal in je Tilen od tam, haha... 🫡
  5. pob

    Chat is back ...

    Ročni voziček bi bil čist ok, sicer razmišljam, da bi mogoče pogledal, če se da kje najet to zadevo, ker se dejansko ne bi pogosto rabil... Moč v rokah ni problem, mislim, da bi zmogel sam, bom pa imel pomoč nekoga, da rahlo preprime, če bo potrebno. Hočeš rečt, da se da zadevo navzdol spravljati tako, da si spredaj? Za ponujeno pomoč se pa vseeno zahvaljujem, Vipava je vseeno predaleč od Velenja. Bom poskusil z vozičkom naprej.
  6. pob

    Chat is back ...

    Transportni voziček za po stopnicah. Je kdo uporabljal to zadevo za transport pralnega stroja in ali se obnese? Kako je z uporabo tega, ko je treba po stopnicah navzdol (odvoz stare naprave)? Rabim rešitev, da bom lahko bolj al manj sam naredil, saj smo v takih letih vsi, da je težko dobit koga, ki lahko dvigne in nese kej... Hvala.
  7. pob

    Pohvalite se,...

    Morm se mal pohvalit... sem si za letos zadal novoletno kopanje v morju in sem uresničil. Prva kljukica za 2024 je torej opravljena že na 1.1.🫡
  8. pob

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    1 - True. In do tistega trenutka sma bila kot rit in srajca - dream team. Po tistem so se odnosi skrhali in zdej je pač proper odnos, ampak ni isto. 2 - Ma milijon ljudi v sloveniji nima več bontona. Vsi hodijo naokol prehlajeni in brez kančka kulture okol kihanja in kašljanja. Ampak med korono je blo pa striktno, še prdnit si noben ni upal. 3 - Sem toleranten, ampak je kul nekje napisat, da ti gre neki na tamalega. Mi je bolj smešno vse skupaj, ko gledam ISTI folk, ki se je prej držal z 2m razdaljo stran od tebe zdravega, samo zato, ker so pač po TV tako rekli.
  9. pob

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    Saj nič ne rečem, ampak 2 leti nazaj mi je šef ekipe v faco rekel, naj se grem cepit, ker noče da kašljam v njega. To je izrekel smrtno resno z rahlo grožnjo in kljub temu, da sem mu rekel, da sem zdrav in da ko ne bom, bom ostal doma, je naslednji dan napisal mail, da ga do nadaljnjega ne bo na šiht. In to se je izkazalo, da ga ni bilo 3/4 leta potem... Sedaj, ko pa na vsake 3 mesece ON kašlja v mene (dejansko sedima 1 meter narazen) je pa vse ok. Pa ne delam panike, ampak na kurac mi pa gre... kot mi grejo na kurac vsi ljudje, ki so se polivali z razkužilom in si prali ruke po 3 minute. Ampak samo med URADNO korono 2020 - začetek ukrajinske vojne. Sedaj pa tega noben več ne počne... folk je dejansko postal isti PACEK kot je bil pred tem.
  10. pob

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    Men gre pa na kurac, ker ljudje, ki so med korono govorili, da naj se grem cepit, ker ne bom kašljal v pisarni v njih, ko bom mel korono, sedaj v letu 2023 hodijo bolani na šiht in kašljajo v mene. Vsak dan na novo kdo in samo še čakam, kdaj bo mene zvilo...
  11. pob

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    Noben se še tukaj ni pohvalil, da ima/je mel covid v tej sezoni, tako kot to delajo vsi okol mene. Kdo se še sploh testira na ta malce hujši prehlad?🤔
  12. pob

    Chat is back ...

    V parlamentu lahko dobiš kilo samo, če preveč nakladaš. Kdaj bodo kej predčasne volitve? Pomoje bom volil SDS, pa da me jebeš.
  13. pob

    Chat is back ...

    Tudi jaz sem debelo pogledal, sem se pa pozabil sarkastično pohecat v istem momentu... 🤣
  14. pob

    Chat is back ...

    Sem se. Lagano. Sem jim povedal svojo cifro že en mesec nazaj in zdej mi dajejo razne oblike te povišice, ampak sem neomajen. Rekli so mi najprej +15% fiksnih in ni šlo čez, potem +10% fiksnih + variabila enkrat na leto, ampak ne višja od določenega zneska. Variabila je v brutu znesku, kar pomeni manj na trr in pa bruto znesek jaz pri svojem tempu že zdej (ko delam normalno) dosežem v pol leta. Včeraj se je omenjala variabila na mesečni baze, ampak men je to taka mutna megla in pa iz izkušenj vem, kolk (bivših) sodelavcev so že nategnili na te načine, da prav nočem met opravkov s tem. Nočem se vsak mesec ubadat s svojo plačilno listo in analizirat kolk so mi nakazali in kolk ne in se hodit kregat... nepotreben stres. Je pa treba vedet to v tej zgodbi, da je dal sodelavec odpoved in vso njegovo breme sedaj pade na mene, ko sem že sedaj polno zaseden. Tako da moji pogoji niso iz trte izviti. Skratka, ponudbo sem zavrnil na način, da ne rabijo dat niti enega % na plačo, dela ne bom prevzel, prav tako na vstopam na trg dela in ko pride ponudba, grem drugam, saj je to morda ta motivacija, ki mi zadnja leta manjka, da menjam okolje in se pridružim zdravemu kolektivu. Do takrat bom pa delal vestno kot sem do sedaj vseh 13,5 let. In sem vstal in šel. PS: Kako je s konkurenčnimi klavzulami pri vas? Včeraj mi je šef "zagrozil", da imam nad svojo glavo klavzulo v obliki 200.000 eur in sem samo debelo pogledal, saj sem mislil, da so te klavzule ponavadi bullshit in se jih da na preko odvetnikov znulirati. Hvala.
  15. pob

    Chat is back ...

    Hvala za mnenje. Tale "variabila" je dejanski nateg, sem se dobil še info, da je potem problem še pri dohodnini s tem, ker je šteto kot nagrada. Pa še baje so bili v preteklosti nategi pri mesečnem izplačevanju variabile pri drugih, meni, ki bi se konec leta, je pa še tolk bolj mutno...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.