ja glej takole gre - legende umrejo na stezi... ergo ?umi zato ?e dirka in se zaletava
?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno.
Danes ob 6.00 uri sem v Kamniku v kro?i??u pri OMV-ju videl NA VRHU kro?nega, ko je neko cvetje in podobna ?ara, parkirano Hyundai Lantro. Kako mu je to ratal, mi ni jasno, saj se je moral povzpet vsaj pol metra v vi?ino, pred tem pa mu je ?e uspelo odbit prometni znak!
Ne verjamem da bo kaj z Angle?i, vseeno mi je pa v?e? trenutni rezultat, ko vodijo 1:0. Dvomim pa da se bo takole kon?ala tekma, ker so Francozi konkretno bolj?i, se mi zdi.
Zdele sem razposlal 6 meilov (predpregled pogodb o sodelovanju) bodo?im (verjetno) poslovnim partnerjem kluba, da bomo imeli na?im ?lanom kaj za ponudit!
?el s h?erko in pa Vinetom pa njegovmu podmladkom hranit labode in race na Zbilje, pa je scal kt v risanki, govorim za stanje od cca. 10.30 pa do 12.00 ure danes.
Trenutno pa tole berem, boste kmalu izvedli zakaj;
Ne, AdriaticSlovenica, jah kaj vem, pa? probajo, pa ?e bi bil jz bu?man in ne bi spisal prito?be (pa jasno ujet je treba 15-dnevni rok za prito?bo), ja na mojo sre?o imam 3 fotke s kraja dogodka in pa 2 verodostojni pri?i, tko da naj vpra?ajo koliko naka?ejo pa zdravo, pa da An?e po?tima stroja kukr se zagre.
Pravkar se pa trudim hostel v Budvi rezervirat za na?e Mazda?e, ?e bo vse po sre?, odhod 2.8.
?rnozmajka je primerno reprezentativno polepljena, ni pa neki prehudo izstopajo?e!
Pravkar sem sestavil konkretno prito?bo na AS d.d., glede mojega ?kodnega primera, ko mi je pred mescem in pol nekdo priletel v zadnji odbija? in potem opit, pobegnu s kraja nesre?e (vmes me posku?al ?e povozit, ampak pustmo to). No zdej so mi zavrnili izpla?ilo ?kode. Zdej jim (argumentirano) kontriram in sem prilo?il 3 fotografije s kraja dogodka, oujea! Vsebinsko sem bil pa tudi kar nabru?en, pa zdej da vidimo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
BRAVO DEC, tako se dela!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani