Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

ja glej takole gre - legende umrejo na stezi... ergo ?umi zato ?e dirka in se zaletava :hudicek:

?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno. :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

??ije kt u risanki in to lih zdej ko se odpravljam domov, pa itak lahko obenem tudi pri?akujem totalno zmedo na cesti. <_<:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ima? prav lahko vozi do osemdesetega leta pa NIKOL nau Senna. :rispekt:

Senna 4 ewa. Naj po?iva v miru, nikol ga ne bomo pozabili! :rispekt::ljubezen::(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes ob 6.00 uri sem v Kamniku v kro?i??u pri OMV-ju videl NA VRHU kro?nega, ko je neko cvetje in podobna ?ara, parkirano Hyundai Lantro. Kako mu je to ratal, mi ni jasno, saj se je moral povzpet vsaj pol metra v vi?ino, pred tem pa mu je ?e uspelo odbit prometni znak! <_<:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ne verjamem da bo kaj z Angle?i, vseeno mi je pa v?e? trenutni rezultat, ko vodijo 1:0. Dvomim pa da se bo takole kon?ala tekma, ker so Francozi konkretno bolj?i, se mi zdi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sem razposlal 6 meilov (predpregled pogodb o sodelovanju) bodo?im (verjetno) poslovnim partnerjem kluba, da bomo imeli na?im ?lanom kaj za ponudit! :jupiii::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem v pisarni na?u en super va?en papir, ki se navezuje na Avto ?kofjlica (brez tega jim ne bi mogel ni? dokazat), oujea! :ouje::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravnokar odposlal po meilu, opis moje te?ave (v Splo?ni debati omenjen) na RS Tr?ni in?pektorat, matr vola! <_<:aaaaa:

?e koga zanima, mu lahko po?ljem po meilu, ker je zanimivo branje, pa tko (iz preventive), da se ?e kdo ne ope?e izmed na?ih vrlih Mazdilakarjev! :jupiii::hudicek:

P.S. - ?e kdo pozna kakega orng ma?ka - advokata, za podro?je avtomobilske stroke oz., da obvlada od?kodninske zadeve, naj mi prosim javi na ZS! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mazdilakarji, kej spremljate ?ogobrc? Mene so u?eri dokaj navdu?ili Rusi, nisem si mislu da bodo 4:1 odpravli ?eeehe. :aaaaa::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zaradi dolo?enih problemov moram ostati doma tko da tale raceland danes odpade :(:(

Da ga nis ukajlov stroja, nesre?nik. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Clemen, ja mora? kar porajtat, se stalno neki dogaja, daj ozna?i si datum 2.8 pa do 10.8., Bu2 vabi, k zmaj! :jupiii::bravo:

Za drobi? sem dobil nastanitev z zajtrkom (tam smo itak ?e bli z ?megotom in Lumpijem), zmajsko! :jupiii:

Zaenkrat imam rezervacijo za 7 oseb, ?e bo kateri manj, bom pa? takoj sporo?il, kumi ?e ?akam da gremo! :punk::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne, AdriaticSlovenica, jah kaj vem, pa? probajo, pa ?e bi bil jz bu?man in ne bi spisal prito?be (pa jasno ujet je treba 15-dnevni rok za prito?bo), ja na mojo sre?o imam 3 fotke s kraja dogodka in pa 2 verodostojni pri?i, tko da naj vpra?ajo koliko naka?ejo pa zdravo, pa da An?e po?tima stroja kukr se zagre. :cheers::jupiii:

Pravkar se pa trudim hostel v Budvi rezervirat za na?e Mazda?e, ?e bo vse po sre?, odhod 2.8. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?rnozmajka je primerno reprezentativno polepljena, ni pa neki prehudo izstopajo?e! :jupiii:

Pravkar sem sestavil konkretno prito?bo na AS d.d., glede mojega ?kodnega primera, ko mi je pred mescem in pol nekdo priletel v zadnji odbija? in potem opit, pobegnu s kraja nesre?e (vmes me posku?al ?e povozit, ampak pustmo to). No zdej so mi zavrnili izpla?ilo ?kode. Zdej jim (argumentirano) kontriram in sem prilo?il 3 fotografije s kraja dogodka, oujea! Vsebinsko sem bil pa tudi kar nabru?en, pa zdej da vidimo! :hudicek::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.