Po pravic povedan, je men dec postal ?e tok simpati?en, da bi ga preva?al zastojn (od Lendave pa do Pirana ?e je treba, pa naj maha kakor Pape? v Papamobilu).
Kej spremljate Stanlejev pokal, na Kopi(s)tarja smo lohk res ponosni k zmaji;
Pahor ima pomoje med ljudstvom ?edalje ve?jo podporo in ra?unam da bo na naslednjih volitvah postal predsednik republike, saj bi ga znali volit tudi nekateri "desni?arji", ker je prijazen in dobrosr?en mo?akar.
Zanimivo bi bilo tudi videt, ?e se dec spravi ustanovit svojo stranko, ta bi imela verjetno kar lep tr?ni dele? med na?imi volilci.
Pahor ni ve? ?ef SD-ja, kar mi ni kul. Dec se mi je v zadnjih mescih s svojimi sr?nimi nastopi ful prikupil, pa ima MNOGO ve? karizme kakor tale ki bo sedaj vodil SD.
No sej po pravic povedan, ?e bolj privo??im kak?ni dru?ini, ki nima financ pa ?eli pripravit praznovanje za otroke ali kej takega, naj tak?nim omogo?ijo piknik.
kdor kej nakupuje v trgovinah Tu?? Imam kolega, ki je zaposlen v Tu?-u in ima na svoji kartici dobropisa cca. 400?, ker ne ka?e da bo ta denar v kratkem porabil, ponuja varjanto, da nekdo nakupi blaga za 100 ?, pa ga bo to stalo samo 80? (toliko jih pla?a mojemu kolegu), se pravi imate kar lepo 20%, ?e vam je okej? Mislim da je ponudba ve? kot ugodna!
Itak se vse dogaja z ra?unom (ga jasno dobite vi), samo pa? njemu se gre, da dobi denar ven, ker da bo testenin in jogurtov nakupil za 400? je malo huda a ne.
?e je kdo zainteresiran, naj mi napi?e, pa mu po?ljem cifro mojega kolega (iz 03 regije je). Je pa smiselno, da se nakupi za 100? ali ve?, da se ne bo reve? samo vozil sem ter tja in bo ve? dal za benz kot bo dobil pla?ila za tole uslugo, ki jo naredi morebitnemu kupcu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Zoran, pomoje lepo pa?e na kako slikco, zraven Miate!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani