Take situacije kar se ti?e obna?anja kolesarjev in pe?cev so le odraz dejstva, da zaradi neznanega vzroka vse te obravnavajo kot ?ibkej?e udele?ence in da morajo vsi drugi pazit nanje. Vsak mora biti odgovoren za svoja dejanja in po?asi je dost teh for o ?ibkej?ih in ne vem kak?nih udele?encih. Vsak naj se dr?i pravil pa bo za vse dobro.
?e je res toliko napak kot pravijo, bi blo treba nekoga v vrhu DURS-u malce po zdravju vpra?at in njemu zara?unatvse stro?ke v zvezi z neupravi?eno odmero davka.
Bav?arjevi LDS kameradi pa zgleda da niso prav ni? trendovski. (niso najeli ?ensk da bi jokale pred sodi??em)
In to je strankarska pripadnost? Svinje...
Ne vem sam jaz se bom ?e 1x ponovil, da se mi zdi, da sodni sistem kon?no prehaja v fazo delovanja in da barabini po?asi en za drugim dobivajo tisto kar si zaslu?ijo.
Denar od cestnega davka gre direkt za ?eleznice... DRSC pa dobiva denar iz prora?una, kjer ga talajo po principu "?im manj tam bolje za prora?un", uporabniki cest se pa pa? jebite kljub temu, da pla?ujemo to uporabo. Narobe svet oziroma "slovenska posla"
Ta avto je tam ?e sigurno pol leta in je imel ?e ne?teto listkov z napisom, da gre za privatno parkiri??e in da je lahko tam parkiran le za ?as delovanja trgovine.
O?itno so zdaj pa? pri?li po dele in vinjeto. Je pa zanimivo kako je ta Mercedes rjav na vseh koncih...
Verjetno si mene ?piknil - o?itno sem bil premalo natan?en. Znotraj urbanih naselij kot je recimo Stara Fu?ina, ?e je zemlji??e ozna?eno kot zazidljivo se lahko gradi, seveda ?e ima? gradbeno dovoljenje oziroma, ?e gra za nadomestno gradnjo v gabaritih prvotne zgradbe in skladno s prostorskim planom ter tipom objekta, da se sklada z okolico (predpisana oblika).
?e enkrat, ?e je zemlji??e zazidljivo - ?e zemlji??e ni zazidljivo in je gor bil gospodarski objekt (kozolec), ki si ga spremenil v bivalni objekt, pa nima? ?ans, ker na nezazidljivem zemlji??u v TNP ne more? graditi niti ga naknadno ne more? spremeniti v zazidljivo sploh, ?e je to izven obmo?ja naselja.
Ne vem kako je v tem primeru ampak, ?e je priglasil dela je zemlji??e zazidljivo.. a je blo vse ok, al je ?lo za VIP al kej druzga naj se ukvarjajo tisti, ki so zato poklicani a vseeno ta dva primera pa? nista enaka.
Tole je noro.. kot ka?e imamo opravka z neprilagojenim povratnikom in ?e narkomanom po vrhu pa dr?ava ne zna ukrepat in ga spravit s cest, da ne bi povzro?il to?no take nesre?e. Va?no, da znajo ostro kaznovat manj?e in nepomembne prekr?ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a prav klju?avnica ali motor?ek za daljinsko odklepanje? Mislim, a s klju?em se tudi ne da odpreti?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani