Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Zablokirala mi je klju?avnca voznikovh vrat in zdj vstopam kot da mam volan na desni. :D

a prav klju?avnica ali motor?ek za daljinsko odklepanje? Mislim, a s klju?em se tudi ne da odpreti?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Angle?i imajo frazo "Raining cats and dogs". A vam med neurjem ni izginil ?e kak?en pes?

Pred neurjem ga nismo imeli niti po neurju nismo dobili kak?nega tako, da je situacija pod kontrolo. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem vrtno garnituro na?el v bazen?ku - je bla kr dobro zlo?ena sramezljiv - fali pa nekaj ?og, cvetli?nih lon?kov in ena muca. :unsure:

Jupiii... ma?ka je pri?la sama domov. :notworth:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prodam vrtno garnituro....po delih, ce jo najdete v koruzi...

Jaz sem vrtno garnituro na?el v bazen?ku - je bla kr dobro zlo?ena sramezljiv - fali pa nekaj ?og, cvetli?nih lon?kov in ena muca. :unsure:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Toleranca po zakonu je 5km/h tako, da jima ni? ne morejo razen, ?e je bila v naselju omejitev ni?ja od 50km/h.

nad 100km/h pa je toleranca 7km/h - samo za info

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take situacije kar se ti?e obna?anja kolesarjev in pe?cev so le odraz dejstva, da zaradi neznanega vzroka vse te obravnavajo kot ?ibkej?e udele?ence in da morajo vsi drugi pazit nanje. :blink: Vsak mora biti odgovoren za svoja dejanja in po?asi je dost teh for o ?ibkej?ih in ne vem kak?nih udele?encih. Vsak naj se dr?i pravil pa bo za vse dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e je res toliko napak kot pravijo, bi blo treba nekoga v vrhu DURS-u malce po zdravju vpra?at in njemu zara?unatvse stro?ke v zvezi z neupravi?eno odmero davka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.24ur.com/kaksna-bo-sodba-srotu-in-bavcarju.html

Bav?arjevi LDS kameradi pa zgleda da niso prav ni? trendovski. (niso najeli ?ensk da bi jokale pred sodi??em) :P

In to je strankarska pripadnost? Svinje... :jezicek:

Ne vem sam jaz se bom ?e 1x ponovil, da se mi zdi, da sodni sistem kon?no prehaja v fazo delovanja in da barabini po?asi en za drugim dobivajo tisto kar si zaslu?ijo. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Denar od cestnega davka gre direkt za ?eleznice... DRSC pa dobiva denar iz prora?una, kjer ga talajo po principu "?im manj tam bolje za prora?un", uporabniki cest se pa pa? jebite kljub temu, da pla?ujemo to uporabo. Narobe svet oziroma "slovenska posla"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ta avto je tam ?e sigurno pol leta in je imel ?e ne?teto listkov z napisom, da gre za privatno parkiri??e in da je lahko tam parkiran le za ?as delovanja trgovine.

O?itno so zdaj pa? pri?li po dele in vinjeto. Je pa zanimivo kako je ta Mercedes rjav na vseh koncih...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Kaj je zdej? A bo kdo poro?al, ?e ste se ?e tolk hvlaili. Sem full na trnih da zvem kaj se je zgodilo v novem nadaljevanju sage o Stellici.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Me prav zanima ?e se bo kdo zdaj s pepelom posul in o tem kako ni mog?e legalizirat gradnje v TNP

Matr sam ?e si pri koritu

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju...ruge-pa-z-bagri

Verjetno si mene ?piknil - o?itno sem bil premalo natan?en. Znotraj urbanih naselij kot je recimo Stara Fu?ina, ?e je zemlji??e ozna?eno kot zazidljivo se lahko gradi, seveda ?e ima? gradbeno dovoljenje oziroma, ?e gra za nadomestno gradnjo v gabaritih prvotne zgradbe in skladno s prostorskim planom ter tipom objekta, da se sklada z okolico (predpisana oblika).

?e enkrat, ?e je zemlji??e zazidljivo - ?e zemlji??e ni zazidljivo in je gor bil gospodarski objekt (kozolec), ki si ga spremenil v bivalni objekt, pa nima? ?ans, ker na nezazidljivem zemlji??u v TNP ne more? graditi niti ga naknadno ne more? spremeniti v zazidljivo sploh, ?e je to izven obmo?ja naselja.

Ne vem kako je v tem primeru ampak, ?e je priglasil dela je zemlji??e zazidljivo.. a je blo vse ok, al je ?lo za VIP al kej druzga naj se ukvarjajo tisti, ki so zato poklicani a vseeno ta dva primera pa? nista enaka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.