Danes sva s staro mamo cel kup balkonski ro? "naflancala", no to so Surfinije, niso kak?ne posebne ro?ce, ki bi mi prina?ale kak?ne denarce, so pa moje najlub?e barve - vijoli?ne!
Je kar prava psihologija tole, sicer pa slab?e kakor s kak?no brutalno kajlo se ne more kon?at, najhuje je da se ti zdi, da bi lahko kaj ratalo (da je ena gorka nate), pa nima? cojones it do nje.
Mika me da bi postal navija? kamni?kega nogometnega kluba (3.SNL) pa ne toliko zaradi kakovosti ?ogobrca, pa? pa zato ker se ti navija?i imenujejo MAMUTI!
Se pravi nekdo vpra?a kdo pa ste vi, pa mu odgovori? MAMU-TI ..... !
@Grega - jaz pa mam dostkrat preve? le?nikov (nule re?pekta, beri strahospo?tovanja haha) in ?e si preve? gorak spet ni dobro pri tetah, isto pade kajla kukr nekdo ki je brez pirhov in samo pija?ke "o?e?i" za ?ankom da se ga naklest k marija!
sva se zgresila...jaz sem pustu mx5 pri njemu ob 8.30
Vidu sem jo, lepa je k zmaj!
Danes sem se prov odlo?u, da ?elim imet ?e eno extra nalepko na avtu; Avto Pelko d.o.o., ker to je res tak majstr, da mi bo v ponos imet njegovo nalepko na avtu! Dober ?lovk in mehankar a klase! Dabest!
Sve?ke so bile po cca. 31000km o?itno godne za menjavo, zlasti je bilo to opazno pri vo?nji na LPG, rezultat menjave pa je zelo dober, stro?ek pa le 75? za 4 komade (Pelko zrihtal, itak)!
Pohvalit moram ustanovno ekipo AMD Mazda kluba, ki se je trudila za ustanovitev dru?tva, obenem pa bi se zahvalil za pomo? tudi "stri?ku iz ozadja", ki se ne ?eli izpostavljat, nam je pa v veliko pomo?, bo ?e vedel kdo je, TNX!
Kaj ?? lep?iga, da mor? drug dan ko si lastnik novega avtomobila menjat gumo (upam da samo gumo) ker se ti nekdo na ceov?ki odlo?i zapeljati z levega na desni pas (prakti?no vate) in med bremzanjem/umikanjem zadene? robnik, ki pore?e gumo, ki zazdj ?e ni spustila in upam da tut zu3 nou prazna tok da vsj do vulkanizerja pridem. GRRR in tko ti en bumbar pokvari dan.
Opazuj ?e, ?e ti slu?ajno ne bo nastala bula na mestu udarca, dr?im pesti da ne, se razume!
Na?e ceste ob najmanj?em de?evju so res totalna polomija (predvsem vozniki, pustimo ?e nekakovosten asfalt, marsikje). Dans sem se na sre?o raj?i kar z "gosenco" pelju z Rodice do Centra LJ - pa? ima predvidljiv ?as prihoda, pa samo pi?i po tirih, ne pa po cestah k vsi tenstajo kr prsmojeni, groza.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem njegov fan, vseeno pa ?estitke ?umelnu, ampak spet ima dose?ek grenak priokus!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani