Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes sva s staro mamo cel kup balkonski ro? "naflancala", no to so Surfinije, niso kak?ne posebne ro?ce, ki bi mi prina?ale kak?ne denarce, so pa moje najlub?e barve - vijoli?ne! :vesel::rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Na podlagi va?ih priporo?il (prefirbcal vse doslej napisane strani tule na forumu) sem si v zadnjih 10-ih dneh ogledal naslednje filme;

- Gran Torino (res noooro dober film)

- 10000BC (srednja re? za moj okus, pa sem res ljubitelj tega ?anra)

- Immortals (zame malenkost bolj?i kakor 10000BC)

- Clash of Titans (meni se je zdela skoraj risanka)

- Deja Vu (kar zanimiva zadeva, s pridihom nadnaravnega, hehe)

- The Hangover (razmeroma zanimiva lahko-prebavljiva komedija)

- The fight club (ni mi bil v?e?, prov butast film)

?akajo me pa po va?em priporo?ilu ?e;

- V for Vendetta

- Death at a funeral

- Pathfinder

- House of wax

- The bounty hunter

- The law abiding citizens

- Grand prix

- The hills have eyes

Bi vam pa ful priporo?al nem?ki film Nordwand (2008), ki je na temo severne stene gore Eiger! :jupiii::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Je kar prava psihologija tole, sicer pa slab?e kakor s kak?no brutalno kajlo se ne more kon?at, najhuje je da se ti zdi, da bi lahko kaj ratalo (da je ena gorka nate), pa nima? cojones it do nje. :aaaaa:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mika me da bi postal navija? kamni?kega nogometnega kluba (3.SNL) pa ne toliko zaradi kakovosti ?ogobrca, pa? pa zato ker se ti navija?i imenujejo MAMUTI! :aaaaa::hohoho:

Se pravi nekdo vpra?a kdo pa ste vi, pa mu odgovori? MAMU-TI ..... ! :cheers::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

@Grega - jaz pa mam dostkrat preve? le?nikov (nule re?pekta, beri strahospo?tovanja haha) in ?e si preve? gorak spet ni dobro pri tetah, isto pade kajla kukr nekdo ki je brez pirhov in samo pija?ke "o?e?i" za ?ankom da se ga naklest k marija! <_<:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sva se zgresila...jaz sem pustu mx5 pri njemu ob 8.30

Vidu sem jo, lepa je k zmaj! :cheers::jupiii:

Danes sem se prov odlo?u, da ?elim imet ?e eno extra nalepko na avtu; Avto Pelko d.o.o., ker to je res tak majstr, da mi bo v ponos imet njegovo nalepko na avtu! Dober ?lovk in mehankar a klase! Dabest! :rispekt::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sve?ke so bile po cca. 31000km o?itno godne za menjavo, zlasti je bilo to opazno pri vo?nji na LPG, rezultat menjave pa je zelo dober, stro?ek pa le 75? za 4 komade (Pelko zrihtal, itak)! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalit moram ustanovno ekipo AMD Mazda kluba, ki se je trudila za ustanovitev dru?tva, obenem pa bi se zahvalil za pomo? tudi "stri?ku iz ozadja", ki se ne ?eli izpostavljat, nam je pa v veliko pomo?, bo ?e vedel kdo je, TNX! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj ?? lep?iga, da mor? drug dan ko si lastnik novega avtomobila menjat gumo (upam da samo gumo) ker se ti nekdo na ceov?ki odlo?i zapeljati z levega na desni pas (prakti?no vate) in med bremzanjem/umikanjem zadene? robnik, ki pore?e gumo, ki zazdj ?e ni spustila in upam da tut zu3 nou prazna tok da vsj do vulkanizerja pridem. GRRR in tko ti en bumbar pokvari dan.

Opazuj ?e, ?e ti slu?ajno ne bo nastala bula na mestu udarca, dr?im pesti da ne, se razume! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bayernu dajem enih 90% mo?nosti za dana?nji uspeh, vse ostalo bo pozitivno presene?enje (zato tudi uporabljam Jamralnik, se razume)! :cheers::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole je bla pa konkretna in lepa turica :) Pa ?e boruta smo sre?al na poti :)

Druga? pa mislm da je to prvi ve?ji krst za mojo rumenko :D

Takele cestice so razlog zakaj sem imel svoje ?ase Miato in u?ivu K ZMAJ! :blush::vesel::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. :bravo:

Posledi?no bo videl PODVOJENO ekipo! :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mene ?aka danes poroka, sicer sem v vlogi pri?e ampak se mi ne da, vse te cerimonje ptena?at <_<

Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! :blush::aaaaa::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da pojamram da sem ostal sam... :(:( Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo...

Premlad si ?e poba, da bi se sekiral, zlasti ?e ti je bila prva punca, mora? ?e pridobit malo KILOMETRINE! :aaaaa::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sej to ne pravijo samo na BMW forumu :hudicek:

Haha, sej to sem takoj pomislu, celo sem se bal, da mi kdo ?rnozmajko razturi, v fazi ko je bil zelo osovra?en in so ga vsi pljuvali! :aaaaa:<_<

P.S. - ?koda ko tule ?e nima nalepke MAZDA KLUB; bi bili dele?ni malo ve?je prepoznavnosti. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na?e ceste ob najmanj?em de?evju so res totalna polomija (predvsem vozniki, pustimo ?e nekakovosten asfalt, marsikje). Dans sem se na sre?o raj?i kar z "gosenco" pelju z Rodice do Centra LJ - pa? ima predvidljiv ?as prihoda, pa samo pi?i po tirih, ne pa po cestah k vsi tenstajo kr prsmojeni, groza. <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.