Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Potem pa ?e malo sumim, da je kriv SSD. Po moje tebe jebe neka druga zadeva od HW-ja, ki ima z 8-ko te?ave s kompatibilnostjo, aploh, ?e je to kak?en prenosnik. Mogo?e je v 8.1 kej bolj?e. :ne vem:

Druga? pa ven izklopi vse zunanje enote, diske, ?italce, printerje, kamer, itd pa po delih preverjaj ali je kej od tega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

tako... downgradeal iz WIN8 nazaj na WIN7...

jebo te M$... WIN8 ni kompatibilen z SSD diski... kar naprej je blokiral...

hmmm to le mi je pa ?udno

a si v BIOS-u nastavil na AHCI mode... ker ?e nisi bi to znal biti vzrok.

?e si ?e instaliral v IDE potem prestavi? na AHCI po tem postopku

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/co...er-Installation

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ajoj no... pa sej pi?e, da niti ne vedo ali je zgodba resni?na ali ne. To je lahko spet eno izmed mno?i?nih internetnih prevar (hoax).

Sploh ob takem stereotipnem navajanju dogodkov

- delavec iz Bosne

- bela srajca in kravata (?e dobr, da ni bilo dopisano ple?ast in debelu?en)

- ?rn mercedes

itd

To je tipi?na fora 24kur, da vr?ejo med novice ?isto vse kar prleti naokoli brez, da bi sploh karkoli preverili... pol pa ?e vehamentno napi?ejo, da ne vedo ali gre za resni?en dogodek ampak dejmo se o tem hipoteti?no pogovarjat in spravljat ljudi ?e v dodatno depresijo in jih jezit.

Upam, da bo enkrat kmalu pri?el ?as, da bo nekdo izto?il razno razne take populisti?ne medije, da so dodatno krivi za nizko moralo in ?irjenje depresije ter nezadovoljstva. V?asih so takim "?kodljivcem" rekli peta kolona in jih tudi tako obravnavali.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja u?ki so nadstandard... vem, ker imam skor cel ?ivljenje dioptrijo. :( ?e o?ala mora? sam pla?at, pa stanj?ane le?e tud, ?e no?e?, da zgledajo kot podni od pirovske fla?e.

Kolk si pa dal (bo? dal) za operacijo? Kolk pa ma? dioptrijo? Mene tud mal zanima sam sem full zajec za te zadeve - pa ne da bi se bal same operacije, bolj se bojim, da bi na koncu sli?al: "ja veste je ?lo pri operaciji nekaj narobe pa bodo posledice..." :o

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fak ampak kolega sportnik, zdrav ko riba, brez kakih stresov odpovedalo srce pri 43....oce treh. Katastrofa.

Hja ne bo? verjel ampak kake dva meseca nazaj je tud ?el moj znanec ?portnik (celo preve? zagrizen) pa ?e ni dopolnil 40 let.

O?itno je lahko tud ?port ?kodljiv sploh, ?e se pretirava in preizku?a meje vzdr?ljivosti.

Verjetno je ?e najbolj?e tista razlaga, da naj se lotimo vsega v mejah normalnega brez pretiravanja pa naj bo to hrana, ?port, seks in druge razvade.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

spet zaradi tranzita...

druga? pa kolikor je meni znano je to negorljiva snov ?eprav eksperti na 24ur pravijo, da se pri gorenju spro??ajo strupeni plini... razen ?e kaj narobe razumem. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem se tudi tega bal sam ?e verjame? al pa ne uspem z 18 colskimi narest cca 75.000km medtem, ko sem na stari s 16" le dobrih 40.000Km. Zdej ne vem al je kej v cola?i in ?irirni samih gum oziroma modelu le teh ampak v kon?ni fazi ne gled ena to, da so 18-ke dra?je pa to skompenziram z ve? prevo?enimi kilometri.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A rabi? karavana? po moje bo tud 5 vratna ?ist dovolj, sploh, ker si bil do zdaj navajen na klasi?en prtlja?nik z majhno nalagalno odprtino.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da jih ne bo? preve? hvalil... A7 gradijo od leta 2008 in ?ele letos je bil odprt odsek od sv kuzam, do kri?i??a z jadransko magistralo pri izvozu za na Krk. Pa ?e to je trenutno odprto samo v eno smer.

prakti?no tri leta pa se skoraj ni?esar niso dotaknili tako, da ne bi glih o neki blazni hitrosti gradnje. :wacko:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, bomo videli, ?e bodo pri nas tudi ustvarjali v ve?ernih in no?nih urah. :punk:

No ja klele jih bom pa malo vzel v bran... recimo ko so rihtali AC od Vrhnike proti Logatcu so veselo delali celo no? in to pod tako mo?nimi reflektorji, da je bil tam skoraj dan - sicer malce mote?e ampak te sploh ne razjezi, ko vidi?, da so pridni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsaka medalja ima dve plati:

?e ne bi popravljali ?ez vikend, bi pa med tednom. Pa bi ljudje zamujali v slu?bo in bi spet noreli...

Dejansko je to res vendar ?e vedno mislim, da je bolj smotrna re?itev speljat promet dvosmerno na drugo stran AC. AC nima semaforjev kot lokalka in kljub temu, da bi bila gu?va bi vseeno promet lahko tekel bistveno hitreje. Kekci so pa zato, ker vem, da se jim ni dalo izdelat varnostno prometnega elaborata za ureditev dvosmernega prometa in postaviti nekaj kilometrov stebri?kov ter so raje za dva dni kar zaprli AC in speljali promet na regionalko.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dreka?i Absolutno Realno Smotani - DARS skraj?ano. :cheers:

Kaj sem danes do?ivel pri izvozu Celje - center, pa to je NORO. ?e od Lopate naprej stalno neprekinjena kolona (ogromno folka je vozilo vzvratno potem do Lopate, jaz tega pa? nisem po?el), pa vse do naslednjega izvoza (Center), kasneje pa v celoti zaprta cesta proti Mariboru (si predstavljam kak?na u?ivancija mora bit nadaljevanje proti ?tajerski prestolnici ob ?e ve?ji gostoti prometa kot danes). :ninja:

Skratka izognite se temu odseku AC, raj?i Celje - zahod dol, pri Lopati. :prstgor:

http://www.24ur.com/med-stranicami-in-slov...olg-zastoj.html

Naj bi blo spro??eno do nedelje zve?er... so pa res kekci, da jih z lu?jo i??e?. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sosedov dvoj?ek, ki je manj?i, skoraj brez zemlje okoli je 'vreden' enako kot moj....

:blink:

Ka to delajo ej........

Se bo? pa ja prto?u, ker tako pa res ne gre... :hudicek:

[sarkazem off]

ampak si upam trdit, da se najdejo tud taki, ki bi prijavili GURS-u , da je prenizko ocenjena vrednost, kot pa od soseda, ker kako naj se pol hvalijo, da imajo ve? vredno nepremi?nino kot sosed. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po drugi strani pa... Kdor ve kje delam, od zdaj naprej bom "vozil KTMa, Pucha, Styerja, jedel pa wiener schnitzel in hodil le ?e na RedBullRing ker bom seveda imel pla?e po avstrijskem standardu". Upam. :ne vem:

haha optimist... :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To?no tako... sam sledi ne sme? pustiti pa je... ne pa takole, da se podpi?e na cel avto pred lastno gara?o ... hmmm le kako je lohk tolk neumen. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hypermiling
Napisano

?e tako pogleda? bi si lahko Mazda klub s svojim tekmovanjem naredili kar veliko medijsko promocijo, ?e bi se malo organizirali in mogo?e dobili kakega medijskega sponzorja.

Hja sej... ampak si videl kak?en je bil interes ?e samo med nami samimi :(

?koda, je pa res, da tako zame kot za Juresa je bil tole vseeno stro?ek v najinih prora?unih ampak, ?e nekaj obljubimo, da se bo naredilo je pa? treba tud zobe stisnt pa to narest. Jebat ga ?lanstvo v klubu pa? niso samo ugodnosti in popusti ampak je treba neki za to tudi vlo?it. ?koda pa da ni klub od tega ve? imel (mislim promocijsko) ampak zaradi pi?kave udele?be je verjetno celo bolje, da nismo bili medijsko podprti, ker potem bi ?ele izpadli bedno in neresno. :wacko:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.