Sem spal tam pri sorodnikih ene dve no?i in se mi zdi kar primerno za dru?ine, gremo pa letos blizu na ?iovo, kjer naj bi bilo ?e lep?e :ne vem:
Bomo videli.
bil na ?iovo - dokaj pust oto?ek, ampak ima? Trogir in Split na roki za vse ostalo. Vozila pa sva se povsem na vzhod - s pogledom na split, tam je bilo ?isto frej in sva letala okol ko adam i eva...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ker sem zaradi tujine sedaj omejen s ?asom sem se spravil na prikolico - zasikafleksal NIK 1 kanal na zunanjo stran, napeljal kable iz notranjosti na streho, kjer je montirana DVBt antena, Radio antena in tudi sedaj TP-LINK antena.
Imamo DVBT, internet WiFI (TP Link deluje obenem kot klient in AP) in Radio TO GO - fiksno samo ?trom priklopi? !
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
se pa spla?a biti na odprti strani otoka ne celinski - ker gleda? direkt letali??e Split...in poslu?ap?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani