Zanimivo... pred četrt stoletja sem delal v trgovini Jerovšek Computers in je bil tisti famozni čas, ko se je šlo iz 5% prometnega davka na 19% DDV. Gneča in vrste take, ki jih danes vidiš sam še na AC in pri odprtju KFC-ja. Ampak nihče od nas se ni nikoli zmotil ne za čeke ne za denar in ne za transakcije s karticami pa je blo od magnetnega zapisa pa do slipov, če se kdo tega spomni še.
Kaj hočem poved... 90% teh "napak", ki jih omenjate so čisto navadni poskusi natega in nič drugega.
Zato sem pri hrčkih pred desetletjem prešaltal iz POS-a nazaj na gotovino. Ko te v tistih 14 dneh, ko si tam poskušajo 3x nategnit s POS-om je pač dost šale.🤬
Prav imaš, v skandinavskih državah sem poleg vsega še WC plačeval s posom in po sigurno več kot 50 transakcijah niti ene napake....
Da nadaljujem.... sem na njihov mail čez eno uro poslal zahtevek za povrnitev preveč zaračunanega zneska - napitnine, ki je nismo odobrili niti bili o njej obveščeni, in nato dobil na račun nakazano 25 € kot "opravičilo za napako".
Večina strank ne bi zahtevala računa in potem sploh ne bi mogla preveriti pravilnost zaračunanega zneska - ne bi ugotovila, da jih je nategnil. Na to je po mojem računal tudi naš natakar, vendar je naletel na Janeza007.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OK se je že opravičil, le za kaj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani