Skoči na vsebino
Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Zanimivo... pred četrt stoletja sem delal v trgovini Jerovšek Computers in je bil tisti famozni čas, ko se je šlo iz 5% prometnega davka na 19% DDV. Gneča in vrste take, ki jih danes vidiš sam še na AC in pri odprtju KFC-ja. Ampak nihče od nas se ni nikoli zmotil ne za čeke ne za denar in ne za transakcije s karticami pa je blo od magnetnega zapisa pa do slipov, če se kdo tega spomni še.

Kaj hočem poved... 90% teh "napak", ki jih omenjate so čisto navadni poskusi natega in nič drugega.

Zato sem pri hrčkih pred desetletjem prešaltal iz POS-a nazaj na gotovino. Ko te v tistih 14 dneh, ko si tam poskušajo 3x nategnit s POS-om je pač dost šale.🤬

Prav imaš, v skandinavskih državah sem poleg vsega še WC plačeval s posom in po sigurno več kot 50 transakcijah niti ene napake.... :nevem:

Treba bo nekaj ukrenat glede takih goljufij! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Koliko je to že v € s pogledom na Ljubljanico, da vemo ali je 5eur na hrvaški obali veliko?!?🤣😂 (jaz rečem 4.5eur?, da vidim kolko sem zgrešil...)....

Laško itd 3,5€ in ledena kava 2.5.....😊

Najdražji je bil nek ALE pale niti ne vem kateri 5.0€

Prej sem pa koristil en darilni bon v restavraciji "Hiša pod gradom" 

Lepa ponudba in dokaj zmirne cene, dražje kot na Štajerskem a lično dekorirano in okusno.... :bravo:

IMG_20240728_143546.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Da nadaljujem.... sem na njihov mail čez eno uro poslal zahtevek za povrnitev preveč zaračunanega zneska - napitnine, ki je nismo odobrili niti bili o njej obveščeni, in nato dobil na račun nakazano 25 € kot "opravičilo za napako".

Večina strank ne bi zahtevala računa in potem sploh ne bi mogla preveriti pravilnost zaračunanega zneska - ne bi ugotovila, da jih je nategnil. Na to je po mojem računal tudi naš natakar, vendar je naletel na Janeza007.

Super, da vemo kako in kaj👍

So pa kar ažurni in fer, da so ti vrnili... 👌👍

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 12 minutami je godlike napisal:

Verjetno si je sam kelnar na pos terminalu kr stisno, predn je pos stranki obrnil.

Dovolj sem nor, da bi z onim računom reklamiral kartično transakcijo. In bi si teh 10% pridobil nazaj.

Teško bi dokazal, to je problem🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 23. 6. 2024 ob 18:39 je Bini napisal:

Prvič tega pijem, Buzet pivovarna.... 🍻

IMG_20240623_161157.jpg

Danes sem spet pil ta levega,pivo s TARTUFI in spet je bil to moj najslabši pir v življenju....😝😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Jaz pa spet dimim.... 😊😉

IMG_20240724_184351.jpg

Tudi speklo se je nekaj... 😊😉

Je mal za lušte delat ali pa ideja za konec tedna.... 😁

IMG-f173bc5df1947538e6b10e19129acb6b-V.jpg

IMG-6c66191018c4e7d59b9dfdc253cca52e-V.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Upam, da si se dobro zmenil, ker ponavadi je harvey norman najdrazji v primerjavi s konkurenco. Seveda gledana ista stvar.

Cenejši kot na vseh možnih spletnih straneh.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Psu je vseeno, kako ste oblečen, kakšen si in kdaj pridete domov, vedno vas je vesel.

Dopovejte to ženi...

Mene je vesela,vsaj tako zgleda....🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Upam, da nisi kaksne poceni iz Aliexpress-a ali TEMU-ja narocil :D 

image.png

Ne, ne kar v trgovino Harvey Norman v Celju sem šel kjer se lahko z malo šarma in štosi ala @Slivka za dobro ceno zmeniš... 😊😉

Joj v škatle pa res nisem pogledal, če je slučajno kakšna več not zapakirana.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.