Skoči na vsebino
Išče se prevoznik do Škotske (Anglije)
Napisano
9652_1599216480_118785257_15513669383817
WWW.MOJAOBCINA.SI

Lokalne novice in dogodki občine Medvode za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Medvode!

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Le čevlje sodi naj kopitar... 

Še en o čevljih: Bez Muje se še čevelj ne obuje. In če bi se vi mal potrudili, bi lahko skoz jedli pašto. Ne pa da ste oportunistično kolaborirali s tardečimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsem Primorcem na forumu čestitke ob vašem prazniku - dnevu priključitve Primorske matični domovini. (dobr so vas tile komunisti, brez njih bi zdejle lahko imeli penzijo v lirah, tko mate pa k..)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Meni je želja enkrat po planinski poti od Črnivca do Menine. Ampak bi moral biti v boljši kondiciji kot sem trenutno ko me kolki kar dobr je.. Tista pot je orientacijsko kar zahtevna, in pa bolj za guruje je (je nekaj guranja)

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4 tedne nazaj sem bil nazadnje na Menini. Cesta od vasi Okrog na Menino je bila klub neurju povsem lep makadam z izjemo delčka kjer je v dolžini 3metrov na cesto neurje naneslo večjo količino kamenja, ki pa so ga takoj odstranili. 

Kje gor in kje dol je pomoje povsem vseeno. S tvojega konca obstaja možnost še samo delno "krožne", tako da greš npr. navzgor iz zg. Tuhinja, se priključiš cesti iz Okroga 500m naprej od planine Biba,  dol greš pa na Okrog.

En zanimiv kolesarski odcep je nekje na sredi med Bibo in domom na Menini proti Šavncam (goli vrh) - lep razglednik.Od tam se da priti dol po bližnjici da prideš na cesto na najbolj vzhodnem ovinku pod limovsko planino. Je pa dokaj strma singlca.

WWW.HRIBI.NET

Natančen opis gore Goli vrh (Šavnice) in vseh pristopov na Goli vrh (Šavnice). Goli vrh je najvišji vrh Šavnic, predela na skrajnem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj z biciklom osvojil dva vrhova na Moravškem. S prvega je bila singlca krasna in res užitek peljat, z drugega se je pa grda traktorska vlaka spremenila v grdo hudourniško strugo in sem vmes mal zemljo poljubil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mi je kristalno jasno da je bila meja odprta zaradi dosjejev o trgovanju z orožjem g. Janše ki jih hrčki niso uničili tako kot so jih uničili naši, in pa zaradi Kacinovega bazena. Osamosvojitelji pač.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Poleti je slovenclje vlada napotila reševat gospodarstvo tem neandertalcem:

2855f42246f6e322f9bd-hrvaska.jpeg
SIOL.NET

Na Trgu bana Jelačića v Zagrebu se je v soboto zbralo več tisoč ljudi, ki so protestirali proti ukrepom hrvaške vlade za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom. Iz množice je bilo mogoče slišati vzklike, da ukrepi...

Zato da smo zajebali svoje gospodarstvo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Jaz sem pa danes od veselja zamenjal pakne na prednji bremzi mojega bicikla in pa zadnji rotor na biciklu moje najdražje. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 29. 8. 2020 ob 19:30 je Z M A J napisal:

. O na spustu pa je letelo preko 60kmh, huhu

Vedno sem bil prepričan, da imam tako zelo dober bicikel da sem na spustih hitrejši od vseh. Potem sem bil povedan, da je razlog za izjemne hitrosti pri spustih v brutoregisterskih tonah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano
pred 15 urami je Jest napisal:

Se izgleda malo bolj spoznas... Jaz razmisljam, da bi samo zamenjal vilice z vzmetenimi... in sem nasel tele:

image.ashx?id=5087800&watermark=0
WWW.VALY.SI

Vzmetene vilice RockShox 30 Silver TK Coil 29" 100 mm / 1 1/8 / 9 x 100 mm so vzmetene vilice za 29" kolo s klasičnim zapenjalcem in vratom premera 1 ...

Je to OK za elektricno kolo? Trenutno imam navadne vilice in ceprav se vozim vecinoma po cestah, so le te toliko zgonjene (sploh ob robu), da se cuti vsaka luknja :) ...

Kolo imam tale:

Pasted_Image_21_08_2020__15_08.png.2c853d0f6a60ea6b698d252c841de00a.png

Glede na geometrijo in namembnost kolesa mogoče vzmeten zic.

pred 13 urami je robertk6 napisal:

Moja odločitev dokler so noge zdrave in pljuča nikoli elektrike. 

Nihče nikomur ne brani da ostane med kremenčkovimi.

Mal se hecam Tudi jaz bi bil rad pri kremenčkovih pa žal ne gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je AmpeR napisal:

Sprednji amortizer je čisto dovolj za 98% uporabo.

Tudi z Dačijo Sandero se da vse zvozit - Boss bi z njo celo lažje skozi križišča - pa je noben tu ne vozi.

Lej moj 9letni mulc sploh nima vzmetene prednje vilice, pa se moram s fulijem včasih kar trudit da ga dohajam. Ampak on je še čist gumijast. Dej ti raje malo razmišljaj o svojih sklepih in hrbtenici, ker špara se lahko samo dokler se ma kaj šparat, ko enkrat znucaš, nimaš česa šparat.

BTW tiste vilice na cubetu so s svojimi 30mm čist prešibke za kravo od e-bike, jaz bi gledal na kaj s 34mm. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 urami je AmpeR napisal:

Doma imam 20 let starega odličnega 26´prednje vzmetenjenega Wilier-ja (deore, brez diskov) in razmišljam, da bi ga nadgradil z elektriko. Npr.: klik

Ali boljše wilierja pustiti 6,5 letnemu sinu, ki ga bo čez par let lahko uporabil in jaz raje kupim neki novega ele. za cca. 2500€  klik

Ne eno ne drugo. Goni še naprej tiste vile, otroku pa privošči e-bike. Zavedaj se, da bo nekoč otrok izbiral v kateri dom onemoglih te bo zbasal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Ahoi. Danes osvojil dowgo pričakovano goro in staw na Grossglockner; 3798mnm

Zadovoljen k zmaj, huhu

Bravo. Čestitke za osvojitev najvišje slovenske gore. 

pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Zakon. Točno 4dni za mano. No,jaz sem bil več kot 1200m nižje. Višje ne gre z bajkom :)

Včasih slišiš penzioniste hvalit se, da so bili na Grossglocknerju, le da niso šli ven iz avtobusa ker je preveč deževalo:huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turistični boni so zelo drag strel v koleno, dobro so nas politiki zajebal. Letos je bila idealna priložnost da bi se v Slo turizmu ločilo zrno od plev - tisti, ki so že do sedaj znali z domačimi gosti, bi prosperirali.

Tako smo pa denar naših otrok šenkovali ljudem s 4leti osnovne šole ki mislijo da se znajo iti turizem. In pa šenkovali smo ga mafijskim botrom ki so v turizem vložili denar od kokaina (pač, ker so naši politiki taki porabniki)

Že desetletja v javnosti obstaja debata o kretenizmu - da hodijo Slovenci na Hrvaško navkljub ne ravno blestečem odnosu Hrvatov do slovenskih turistov. Bolj na mestu bi bila debata o pometanju pred lastnim pragom. Po vrnitvi s slovenske najdaljše riviere lahko z zagotovostjo trdim, da je odnos enako neustrezen in nebi bilo prav nobene škode če bi kdo dol zapru. 

Še ena o (ponovnem) reševanju hrvaškega turizma s strani Slovencev. To je pač tako ko Plenković drži za jajca premjeja sosednje "samostojne" in "suverene" države. Ukrepe za zajezitev širjenja virusa moral že kakšen mesec nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.