Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
  dne 17. 11. 2017 ob 14:05 je LabiGT napisal:

Matr mas sfukan volan pa samo 170k prevozenih...

Jaz jih mam cez 200k pa je kot nov

To sem napisal ?e v eni drugi temi glede volana. Ko sm avto kupil lani je mel 117k km prevo?enih in je bil volan rahlo na?et, zdej se mu pa ornk vidi, ja.

S ?kodi fabio sem naredil 225k km in je bil videt kot nov, tuki je pa jeben drug material in se takoj vidi razlika...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Am, nisem bil pozoren ali je bilo na F, ker se mi je mudilo naprej in tema se je delala. Opazil sem ?ele danes, ko sem se peljal proti domu.

Bila je majhna bencinska in ni variante, da sem pla?al drugemu, ker sem videl koliko moram pla?at na svoji ?tevilki.

Ma ne vem, zeloooo ?udno vse skupaj, bom vsekakor spremljal naprej, ?e je kej narobe z avtom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ljudje, a je mo?no, da sem v?eraj tankal na Petrolu 57 litrov (70 eur), naredil 161 km in imam ?e malce ve? kot polovico tanka?

Nafta mi ne uhaja, saj bi videl kak?en flek...

Sem pogledal google maps timeline in se mi ujema s ?tevilom kilometrov na ?tevcu avtomobila (161 km), porabo imam na potovalnem ra?unalniku 4,7 l/100 km. V glavnem vse ?tima, samo litri v rezervarju pa ne?!?!?!

Ra?un:

20171116174640.jpg

Slika ?tevca goriva, kilometri in ura, ko sem bil danes doma:

201711161719561.jpg

Sem klical na Petrol, kjer sem tankal in sem povedal ?torijo in mi je prodajalec zagotovil, da to ni mogo?e, da bi tankal manj kot pi?e na ra?unu...

PS: edino, ?e mi je nekdo pono?i ukradel iz avta 20 litrov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po dnarju gre hitro, ja. Za safari park smo pa dobili popust v na?em kampu, tako da smo tudi tukaj pri?parali nekaj. :)

Za 50% off za Gardaland je pa potrebno kupit Kellog cornflakes-e in na zadnji strani je kupon s popustom, ki ga samo izre?e? in odnese? s sabo tja. Mi smo pred odhodom lepo kupili 4 ?katle tega in so otroci veseli, ker imajo za jest, pa ?e 70? smo s tem pri?parali. Velja pa za ve? parkov po evropi to.

kelloggs-coupon-theme-parks-2017.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 27. 10. 2017 ob 17:59 je Pepo1980 napisal:

Pob, kak?en imate plan za Gardsko jezero, Gardaland...? Kje boste spali?

Zanima me ker tudi jaz planiram izlet ob Gardsko jezero.

Jao, ?ele sedaj sem videl, sori.

Bili smo ?isto ob jezeru v Butterfly campu. Preko Megabon smo dobili ugodno mobilno hi?ko za 3 no?itve. :) Ta kamp je pa nekje 5 minut vo?nje od Gardalanda. :)

V glavnem smo nazaj iz super po?itnic. Rahlo utrujeni, ampak je bilo vredno. :) V nedeljo smo bili v safari parku, kjer se vozi? med ?ivalmi in nato pe?ke obi??e? ?e velik ?ivalski vrt, ki ti vzame skoraj cel dan. V ponedeljek pa cel dan Gardalanda s 50% popusta (cca 70? smo samo pla?ali), otroka sta u?ivala na max. :) 

Spomladi verjetno ?e ena runda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 14. 10. 2017 ob 2:55 je S'tan napisal:

*vdih*

Ne delam se norca z re?evalnega pasu; ?eprav ne vem ali je bilo za to potrebno spisati zakon. Neumno se mi zdi na tak na?in izkrivljati statistiko, 10sec = 10% ve?ja ?ansa za pre?ivetje, kot da ostali faktorji ne vplivajo. Potemtakem je 100sec 100%?

Angelca me pa razpizdeva odkar sem jo prvi? sli?al odpreti usta. Zmes komunizma in rkc, ko od obeh vzame? najslab?e in zdru?i? v antipati?no upokojenko.

*izdih*

Evo to?no eno leto nazaj. ;)a449d85ab681cb3e870f2311095e0832.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
  dne 11. 10. 2017 ob 10:23 je Slivka napisal:

Kam bo? ti z denarjem?

Mislim, pri toliko dela nima? ?asa, da bi zapravljal denar, torej se ti nenormalno kopi?i.

Ali pa ?efi mislijo nate bolj kot si ti prepri?an in skrbijo, da nima? teh te?av?

:P

Haha, pri treh kreditih in ?paranju za poroko drugo leto, dobro vem, kam gre denar.  :zvizga: Pred za?etkom zime morm pa ?e bojler za sanitarno vodo menjat, tk da bo tut ?e neki ko?tanja. Skratka dnarja ni nikol preve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Delanje na ?tirih razli?nih projektih v slu?bi me zelooo po?ivlja in osre?uje. Kaj pa je privatni lajf, sem pa pozabil... ?e dobro, da prihaja zima in bom lahko ?e ve? delal, saj tako ali tako ne bom mogu naredit vseh lastnih projektov urejanja bajte in okolice, ki sem si jih zadal za 2017. Tega moji ljubljanski ?efi ne bojo nikoli razumel, saj ?ivijo v stanovanjih, ?istijo jim pa najete ?istilke in zraven o?itno mislijo, da imamo vsi tak luksuz...

Da ne re?em, da imam stik s ?efi samo takrat, ko kej "zajebem", motivacija in ostalo jim je pa ?panska vas. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija Petrol - Na poti
Napisano
  dne 28. 9. 2017 ob 17:31 je Jest napisal:

Hm, tole mi zgleda zanimivo.

So kak?ni dodatni stro?ki, ?e ima? pla?ilno kartico od petrola? Trenutno imam samo kartico zvestobe in sem ?e razmi?ljal o tej kartici, ampak mi nekak ni potegnala...

?e se da pa njo enostavneje in hitreje opraviti nakup goriva, sem pa takoj za. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 25. 9. 2017 ob 14:26 je Alex napisal:

Ko se sedaj vlada hvali,da so zmagovalci na tem referendumu mi gre na smeh,ker se vidi po ?tevilu oz.procentu udele?be-folk je totalno bojkotiral vse skupaj in pokazal,kaj si misli o vsem skupaj in o vladi.

Tej,ki ste ?li na referendum in glasovali za,ne se jokat ?ez par let,koliko denarja so vam pobrali.Takrat bo prepozno.

Itak, da so zmagovalci. Pobudniki referrenduma bi se morali dr?ati za glavo, ne pa vlada.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.