Glede na to da kupuje? benz motor, pomoje takoj lahko odmisli? VW znamko, saj slovijo ravno po Dizlakih.
Hm, kaj kupit, pa da nima prepo?re?nega motorja in kake ful drage registracije, pa da je zadosti varen voz.
Za moj okus se Csara Pikaso, motor mislim da imajo 1.6 90KM, ne pelje slabo, no sedi se dobro noter in komfort v vo?nji je soliden, motorni agregat pa bo za lokalne relacije ?ist ok, pomoje.
Vol?ji potok je totalna zmaga, zlasti za tamalo, ful majo toboganov in raznih gugalnic, skratka super fajn - zame letna ?lanarina le 20? (mislim da je to ugodnost le za ob?ine Radomlje, Kamnik, in Menge?).
1.Danes se peljem ?ez Kamnik, pa mi svinjsko izsili prednost Kam-bus in zavije levo pred mano iz nasprtne smeri, se pravi zavijal je na most in potem le ?e enkrat levo in je ?e na glavni busni (o?itno je ta genialc pri?akoval da se premikam s hitrostjo pe?ca, ker kljub temu da nisem prgonu, sem konkretno bremzal, da ga nisem zakajlal).
2. Nekaj metrov kasneje se pred mene vklju?i "Kvadratura" ?rne barve, kar zapelje pred mene, brez smernika - logi?no, ok, niti nisem kej dosti dojel kaj se dogaja, ker sem bil ?e vedno ?okiran od Kam-busa.
3. Ta isti omenjeni kvadratasti zmazek me je v naslednjem momentu po?astil z obilico ?rnega dima (o?itno je bil TDI motor, kar ni ni? ?udnega, ampak zgleda v dost zmahanem stanju, ker to je bil res ooooblak).
Dan se je krasno za?el, ?e tako najbolj sovra?im sredeeee.
Zdele grem ?e enkrat pozkusit iskanje kanalov, pa da vidim! Morda pa ?e antena sama od sebe i??e bolj?o kvaliteto ?ivljenja, pa se je zato na Holcerje preusmerila!
Edit; dal sem na ponovno iskanje in je kanalov ve? kot kdajkoli prej, fotr bo zadovoljen (o?itno so imeli samo kak?na vzdr?evalna dela na oddajnikih preteklo nedeljo, al kaj vem).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Peri?nik je neki govoru da pride na ta dogodek, kaj zdej ja al ne, upam da sam napi?e?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani