Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako sem bil sre?en s to ?ensko. Nepopisno sre?en. Potem je pa naredila to, ?esar sem se najbolj bal: spakirala je kufre, pustila mo?a in se preselila k meni...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Zdaj re?ujem s tvojim predlogom, pa mi ni preve? v?e?, ker potem rata en kup tega kablovja in pretvornikov. In ?e gremo na po?itnice, pa nekaj ?asa potujemo in ne stojimo v kampu, se potem prenosnik polni med vo?njo in imam vse te kable in 220V napetost v avtu skupaj z majhnimi otroci, kar mi pa ni preve? v?e?. 

Mogo?e sem malo narobe napisal: prenosnik pri?gemo ?ele, ko se ustavimo. Samo polnimo ga med vo?njo, ko je v vseh mogo?ih polo?ajih, samo vodoravno ne... ?e pa ?e slu?ajno je vodoravno, je pa komu pod nogami med drobtinami in igra?kami...

Se pravi, ?e ?e slu?ajno dobim original, mi po menjavi prenosnika ne bo pri?el prav. Eh, ni?, bom probal kaj drugega potuhtat...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Nekaj vpra?anj za strokovnjake:

- ali se kje dobi napajalnik za prenosni ra?unalnik, ki ga priklopim v avto?

- ali ima baterija prenosnega ra?unalnika isto napetost kot avtomobilska baterija in bi lahko prenosni ra?unalnik priklopil direktno na avto?

- ali imajo vsi prenosni ra?unalniki isto napetost, tako kot avtomobili in mobiteli, ali ima vsak model svojo napetost?

- koliko prenosnemu ra?unalniku ?koduje delo (predvsem trdemu disku) med vo?njo z avtom?

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa mi je Mazda pokvarila dan ?e na vse zgodaj zjutraj!

?tartam od doma in naredim mogo?e 50 metrov po tem na?em makadamu, pa krepne desna ?arnica.. Ma bemti?, zdaj bom pa spet v tem mrazu prste lomil, da spravim tole v red. Pri tako dolgem avtu niso mogli tam pustiti 5 cm ve? prostora, da jih bes opali golazen japonsko usrano...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od danes naprej je v voznem parku poleg viperja, rumenke in bele strele ?e nov ?lan, kr??en kot ?rni vihar :D

Kljub temu da je ?e celotna flota na plin, je ta ?e najbol eko in ga poganja najve? razli?nih alternativnih goriv. Aja ima pa sam enga konja, zadnji pogon in tud je cabrio;

5ff08b1432af5715765ced1320ef980d.jpg470a32513e83b195ecbed452756c604a.jpg

In ?e se naje? dobrega pasulja, je tudi ta na plin...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Samo, da so kosti cele in na svojem mestu...

So pa takole na za?etku raznorazne akrobacije, od "salto mortale" do "salto budale"...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Vse ?ive sorodnike mu jebem tepcu, ki je bil zdele zmo?en s svojih astronomskih 25kmh tempom, naredit strnjeno kolono od Meng?a pa do Trzina.     :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Va?no, da ima? V6 stroj...  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker je lani insekticid v "mojem" sadovnjaku popolnoma zatajil in jablane niso kaj dosti dala od sebe, sem se ?e pozimi lotil urejati glede tega!

post-5658-0-91281400-1452539884_thumb.jpg

post-5658-0-23238500-1452539886_thumb.jpg

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kateri mehanik pa ima urno postavko 100??  :ne vem:

?e pa ti dela toliko, da ti za svoje delo zara?una 100?, pa od tega dobi on 45? in 55? dr?ava.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

KAKO BI IZGLEDALO, CE BI 12 LJUDI RAZLI?NIH ASTROLO?KIH ZNAMENJ SKUPAJ ?IVELO? 

6 h: Devica vstane in pred tu?iranjem pobri?e kopalnico. Po pranju zob ??etko spravi v sterilno vre?ko in jo da na posebno mesto, stran od drugih ??etk. 
6 h 15 min: Kozorog vstane in izklopi bojler saj je potekel ?as poceni elektrike. 
6 h 20 min: Vodnar gre na jutranji jogging. 
6 h 30 min: Tehtnica in Lev se pred ogledalom stepeta za hidratno kremo in gel za lase. 
6 h 40 min: Bik zajtrkuje Nutello z ju?no ?lico. 
6 h 45 min: Strelec vstane in ponovno vklopi bojler. 
7 h: Rak dela sendvi?e, Devica cedi sve?e sadne sokove. Dvoj?ek je ?e v postelji, na mobitelu preverja e-mail, facebook., Twitter in Instagram. 
7 h 5 min: ?korpijon razbije vrata kopalnice ? Tehtnica odhaja iz kopalnice smrtno u?aljena z neseserjem v rokah. 
7 h 10 min: Oven vstane in vklopi ?toparico. 
7 h 11 min 45 sec: Oven stu?iran, oble?en, obut, maha z vrha stopnic. Izklopi ?toparico. 
7 h 15 min: Bik z ?lico praska po kozarcu. Nutelle ni ve?. 
7 h 20 min: Tehtnica in Lev imata spet spopad pred ogledalom, zadnje preverjanje izgleda in ob?udovanje samih sebe pred odhodom. 
7 h 30 min: Vodnar se tu?ira s hladno vodo, Kozorog je spet izklopil bojler. 
7 h 40 min: Vsi odidejo. 
7 h 45 min: Dvoj?ek se vrne, pozabil je enega od 3 mobitelov. 
7 h 50 min: Dvoj?ek se spet vrne, pozabil je denarnico. 
8 h: Riba se prebudi in ugotovi, da so jo zaklenili v stanovanje.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomladi jo bo dajala pomladanska utrujenost, poleti se ji ne bo ni? dalo zaradi vro?ine, jeseni pa ne bo ni? od nje zaradi turobnega de?evnega vremena...

S takim avtom pa res ne more? imeti prometne nesre?e...  :hudicek:

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Rabm neki,da mi dvigne pritisk:) Zadnje dni mam res nizkega.Spi se mi,zmatrana sem pa glava me boli:(

Hja, vidi?, jaz s tem nimam te?av. Mi ?ena in otroci dvigajo pritisk,da kar "pokrov odnese"... ?e slu?ajno kak?en dan zatajijo, pa ?ef poskrbi za to...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.