Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

No, nekdo se nas je usmilil in je cisterno spustil iz Italije v Slovenijo. Sicer je imel ?ofer marsikaj za povedat, ker ga je potem burja po Vipavski "guncala" (dopoldan ?e ni bila tako huda), nam pa le ni bilo treba 60 kilogramske jeklenke premetavat vsako furo po 10 kosov...

Sicer bolj pa?e v "Pohvalite se", a ker smo ?e tu za?eli, pa ?e kon?am...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri vsem tem pa se gleda na tovorna vozila. Potem pa dobi? kak?nega Romuna s kombijem in mogo?e ?e s prikolico, ki se ti postavi po?ez, pa ima? lahko z njim ve? dela in sitnosti kot z nekim spodobno opremljenim tovornjakom...

Kar se pa zapore meje ti?e, pa bedarija vseh bedarij. V ?empetru pri Gorici danes zaman ?akamo ?leper-cisterno iz Trsta in ker ga ni, bi morali vsakih ?est ur s kombijem v Ajdov??ino. Ker pa je zaradi burje to nevarno, bomo ?li vsake ?tiri ure s Fiatom (Scudo). Pa v ?empetru niti de? ne pada, kaj ?ele sneg. A ker je v Logatcu centimeter snega po cesti, cisterna ne sme iz Trsta v ?empeter... Bedaki. ?olani bedaki, ker po naravni poti se taki ne rodijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobro jutro, Boss. Mislim, da sem ti to enkrat ?e dopovedoval, pa takrat nekako nisi razumel.

Je pa res, da najve? te?av naredijo... Kako naj napi?em... Recimo temu severo-vzhodni tovornjaki, ki pridejo k nam v takem voznem stanju, da so bolj za na odpad kot pa za na cesto in s pnevmatikami, ki so gladke kot ple?a mojega strica... Potem so pa kar vsi tovornjaki podvr?eni istemu tretmaju - vsi dol s ceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 4. 2. 2015 ob 17:50 je Baby Viper napisal:

Ti jo jutr dostavm? Sam povej ?e kolk sve?k namontiram :P

Mi smo enkrat za foro ?li k nekemu mehaniku, da nam je dal 40 starih sve?k od bencinarjev, ki smo jih potem prekuhali in dobro oprali in napikali okoli torte... Je bila kar dobra fora.

Meni pa so kar 40W ?arnico piknili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano
  dne 22. 1. 2015 ob 19:33 je jures napisal:

Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ.

Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu?

In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik-prestave
Napisano

To gre, ?e se vozi? sam. Tudi pri BTjki gre 2., 4. in 5.. ?e pa je v kasonu ena tona tovora, pa obredem lepo ?isto vse po vrsti...

V menjalniku pa se nima kaj pokvariti pa ?e prestavi? direkt iz 1. v 6.. Prej ga uni?i?, ?e nisi previden s sklopko (jo stisne? prepozno, jo ne stisne? do konca, jo prezgodaj spusti?,...).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Po eni strani si mislim, da bi morali tudi v Sloveniji imeti Islamsko dr?avo. Naredi? bedarijo, pa te deset tednov pretepajo z bi?em vsak teden po malo. Tudi tu bi morali. Saj razumem, da ?lovek kdaj pa kdaj kaj spregleda in naredi napako, ampak da pa sploh ?isto ni? ne pomisli, je pa ?e vi?ek. Da po?ne take bedarije, ma samo kol v roke pa tepst, dokler po tleh ne pade. Potem pa k zdravniku, da ga spravi na noge, pa naprej tepst!

Danes pride nekdo v bolnico k nekomu na obisk in na hodniku prive?e psa, da po?aka "zunaj", dokler je on v sobi pri bolniku. Potem je pa ?e grdo gledal, ker smo ga nalovili, ko je pes lajal. In nam razlagal, da sploh nismo tolerantni in da se psu pa? ne da ukazati, da naj bo tiho. In ko smo mu omenili, da pes v bolnici nima kaj po?et, odgovori, da nikjer ni nalepke, da se s psom ne sme noter, tako kot je to npr. na vratih trgovin. 

Ma a je to sploh treba lepit na vrata? Bi mu nalepil eno z lopato ?ez hrbet, bimbotu! Pa ljudje so povsem odklopili mo?gane in samo ?e gledajo na nalepke. Ko roboti, brez lastne pameti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes pa tako popoldne, da ni za govorit...

Po?ila guma na prikolici. Odpel, ?el domov po orodje, ker pa je bila prikolica na bregu, je samo drselo dol proti ?karpi. Grem domov po "granik", zapnem, dvignem, zamenjam gumo, v tem se je ?e zno?ilo. Potem pa jajc Japonski ni ve? po mokri travi in blatu pri?el ven, ker nima blokade diferenciala in je sprednjo desno in zadnjo levo gumo vrtelo za odtrgat, drugi dve sta pa stali in avto je stal. In karkoli sem poskusil, je lezel samo navzdol proti ?karpi. Najbolj va?no pa je, da piska, ?e pustim klju? v klju?avnici in odprem vrata. Ma banda u?iva po?evnooka, kaj se lotijo delat, ?e ne znajo in potem ratajo neki ?minkerski kvaziterenci, ki niso vredni da jih pes o??ije. In za dodatek si nisem mogel pomagati z vitlom, ker je vitlo spredaj, jaz bi moral pa vzvratno. Sem "granik" odkljuknil, ga ro?no porinil med leske, zavezal in z granikom zvitlal tisto sranje od Mazde nazaj na pot. Namesto vseh tistih silnih piska?ev in ostale nepotrebne ?are bi mu montirali blokadi diferencialov, pa bi stokrat bolj?e naredili. Nazadnje sem samo prikljuknil prikolico in direkt domov. Je malo ro?ljalo, ko sem ?el skozi vas z verigami, a se mi jih ni dalo dol pobirat. Itak moram jutri po "granik", pa bolje, da so gor. Sicer koristi nobene, ker sta dve gumi stali, drugi dve pa skopali jarek za vodovod ukopat... Pa so mi nekaj razlagali, da ima neko samodejno zaporo zadnjega diferenciala, ma je ta zapora najbr? samo zato, da meni dvigne pokrov, ker ni vredna ?isto ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 6. 1. 2015 ob 17:12 je Katjaa napisal:

Pa sva le pri?la domov iz bolni?nice:)mogo?e pa se naspiva danes!

No, to je pa lepo. Dobro dokon?ajte, kar so v bolnici za?eli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Starej?i gospod je ?akal leta in leta, da mu na Upravni enoti izdajo gradbeno dovoljenje. Kon?no je dovoljenje do?akal in uradnik mu re?e:

- "Vse je gotovo, gradbeno dovoljenje je izdano, pojdite samo ?e v tajni?tvo, da Vam dajo pe?at."

Ves sre?en gre gospod v tajni?tvo po pe?at, ko mu uradnik na drugi strani pove, da je ura pravkar odbila 12 in naj se vrne po malici. Gospod ves ?alosten pove:

- "Oprostite, ?est let ?akam na to dovoljenje, potrebujem samo ?e Va? pe?at. Prosim, udarite ta pe?at, pa Vam povem zgodbo o ?enski in psu."

Uradnik zelo nejevoljen le pristane ter mu po?igosa vse dokumente. Nato nestrpno ?aka na zgodbico.

Gospod vzame dokumente, jih pospravi in re?e:

- "Jebo ti pas mater!"

Direktor opazi, da je ?istilka vedno na smrt utrujena in jo vpra?a, kako to?

- "Ne boste razumeli, g. direktor."

- "Povej mi, saj vodim firmo z 900 zaposlenimi, menda bom razumel."

- "Glejte. Domov pridem ob 17ih. Preden doma pogospodinjim in pripravim ve?erjo, je ura 20. Nato zbudim mo?a, ki takoj navali name. Ob 22ih gre mo? v slu?bo in potem pride ?e njegov brat - pa je polno?. Zatem pride domov tast, pa ?e on navali name. In je ?e 2 zjutraj. Vse skupaj zbudi soseda in je ura ?e 4 zjutraj. Ob 6ih pa se vrne moj mo? in spet navali name in je kar na lepem 8 zjutraj. Zato sem utrujena."

- "O, hudi?a, to je pa res preve? seksa."

- "Sem rekla, da ne boste razumeli. Ni preve? seksa, ampak je premalo spanja!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Vsaj pri Renault Laguni je to?no to naredila ta??a. Kartica je bila v gara?i na polici. In Laguna odklenjena. Ona se je vsedla za volan, pritisnila start in v?gala motor. Vse lepo in krasno. Ko se je odpeljala iz gara?e in nekaj metrov po cesti, signal kartice ni ve? dosegel avta in motor je ugasnil. Ker ni vedela, kaj se je zgodilo, je posku?ala motor spet v?gat. ?ez nekaj ?asa so se zaklenila ?e vrata. Vzela je mobitel, poklicala tasta, in ta je za njo prinesel kartico iz gara?e. In ?e ko se je bli?al avtu s kartico v roki, se je avto odklenil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A, potem imate pa malo druga?ne situacije. Pri nas burja dobi pas brez ovir in tam nese sneg (ali pa celo zemljo, veje, strehe,...) kot reko ?ez cesto. In to lepo vidi?. In ?e se prej ne pripravi? in ne namota? volana, te tako lepo odnese hudi?u v rit, da ?e sam ne ve?, kje si. Tako da pri nas ne pomaga dr?at volan naravnost... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 30. 12. 2014 ob 10:36 je Shrek napisal:

Saj bi ga lahk kr ustavu pa v bolnico pelu...idi.ota... :angry2:

Saj sem ga ustavljal, ker je vla?ilec ?el vzvratno na cesto. Pa me ni videl. Ne mene, ne baterije, s katero sem mu svetil v obraz ne vseh lu?i na cisterni. Je gledal (mislim da) v mobitel ali kaj podobnega in ni videl ni?esar drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

Tole pa zna biti kar zanimivo. Dodam ?e 90? potnih stro?kov, pa malo zakro?imo in pridemo na 200? vsega skupaj... Tole pa zna biti kar zanimivo...

dne 30. 12. 2014 ob 9:15 je YavarYe X6V6 napisal:

Na norve?kem je bla LUKNJA od sobe za 1 osebo 150? na no? z zajtrkom, za 2 pa 165? na no? z zajtrkom, a je to normalno, ker bla res LUKNJA, na ?alost tud edina v krogu 50 kilometrov, v krarju Alesund pa za 2 z zajtrkom, 110? na no?, ampak soba da se re?e.

Pr nas pa 750? za 3 dni, u 3 pm, all inkluziv, pa da ti ga ena al pa 2 vle?eta cel dan.

Pri nas je 750? za dve no?i za ?est-?lansko dru?ino... Torej ne more biti zraven ?e kak?na, ki ti ga bo vlekla cel dan, ker ?ena ne bo za to. Pa ?e pred otroci ni ravno vzgojno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pore? - POMO?
Napisano

Mi je pa zanimivo, kako nihajo cene. Samo za primer:

Villa Venice

Hrvatini 219b

SI-6280 Ankaran

Tja bi ?li jaz, ?ena in ?tirje otroci (7 let, 5 let, 3 leta in ?e ne eno leto).

V terminu od 30.12.2014 do 1.1.2015 bi pla?ali 750?.

V terminu od 9.1.2015 do 11.1.2015 pa bi pla?ali 500?.

Saj razumem, da v "vi?ji sezoni" navijejo cene. Ampak toliko se mi zdi pa res malo hudo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bemti? so pa eni res da jim je za odvzet vozni?ko!

V ?empetersko bolnico nam danes zjutraj ob 7:30 cisterna pripelje kisik. In ker gre za vla?ilec s polpriklopnikom (?leper po slovensko) se postavim na cesto in ustavim promet, da la?je zrikverca na cesto. Pa se najde Renault kombi Ljubljanske tablice, ki se vseeno pelje mimo. Ni videl ne cisterne ne mene, ki sem stal na cesti in mahal z baterijo v roki! Ne le mahal, v o?i sem mu svetil. Pa baterija ni bila neka brlivka, ampak precej mo?na re?. Sicer nisem povsem prepri?an, a se mi zdi, da je imel celo mobitel v roki. 

Ma ne za vozni?ko vzet, ampak kol v roke in tol?, dokler ne pade po tleh. Potem pa k zdravniku, da ga spravi na noge, pa naprej tol?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.