Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Mene zanima, ?e je Audi ?e opustil ?eljo po vstopu v karavano F1? ?e par let nazaj je bilo ful o njih govora. :ne vem:

Tud, ?e ne - jih je strah, da bo pu?ijona kot se je BMW-ju dogajal in zdaj mercedesu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Hehe, Zmaj, zdej si pa me. Te moram pohvalt. Malo sem ?e spal zjutraj.

Se globoko opravi?ujem in pardoniram, hotu sem re? DEFENZIVNO.

Pa PREBERTE kaj to pomeni! Sem popravu. ?e posebno je zanimiv stavek, ki pravi, da je zgolj defenzivna vo?nja tista, ki je varna vo?nja. Nikjer ne pi?e, da je varna nekak?na dinami?na vo?nja kakr?no je pogruntal majster talentirani Tomacuki..

Ampak si ti pa res en zabaven model, ki prebere samo tisto kar mu pa?e ostalo pa verjetno sploh ne vidi?. ?e enkrat odpri prvi link, ki si ga objavil in si notri preberi naslednje - ti bom kr citiral:

Napa?no je mnenje ve?ine, da naj bi to bila po?asna vo?nja. To seveda ni res.

Moramo biti umirjeni in tolerantni do ostalih udele?encev v prometu. Ne smejo nam biti sovra?niki ali nasprotniki. Lahko so le slab?i ali bolj?i vozniki. Mi jim moramo pomagati pri njihovih nerodnostih. Z na?o vo?njo pa jim ne povzro?ajmo dodatnih te?av.

Dobro si preberi odebeljene dele teksta in se spomni, kaj si razlagal nedavno nazaj, da se mora? na cesti branitipred ne vem kom ?e. S tem ko zmanj?uje? hitrost bistveno pod omejitev postaja? netoleranten do drugih udele?encev, ne pomaga? pri odpravljanju nerodnosti ampak jih le ?e dodatno povzro?a?.

Tam sta izbrani ?e zelo lepi obrazlo?itvi defenzivne vo?nje:

"clever" (spreten, sposoben, domiseln, preudaren) in

"perfect" (popoln, dovr?en, vzoren, okreten, ve??).

kaj od tega si ti LojZi?

Nikoli in nikdar tukaj ni nih?e poveli?eval ofenzivne/napadalne vo?nje, vsi vemo, da defenzivna vo?nja pove?uje mo?nost bolj pravilnega odziva na nepredvideno situacijo nikjer pa to ne pomeni, da je treba vozit po?asi. vozi? s tako hitrostjo, da lahko obvladuje? vozilo, se ne zaganja? v situacije kot teli?ek z mislijo "sej mogo?e bi pa ?lo", ravno tako pa vozi? s tako hitrostjo, da nisi ovira in napoto drugim voznikom - oziroma skraj?ano; vozi? tako kot bi ?elel, da vozijo drugi.

Sicer pa tud depresivno ni pametno vozit. Tomacuki zgleda da postane ?iv?en in depresiven, kadar mora po predpisih vozit.

Malo popravljam - marsikdo rata ?iv?en, ?e se mora vozit za nekim pol?em, kateri si pa? uzrupira pravico do po?asne vo?nje in jo posledi?no vsiljuje tudi ostalim udele?encem v prometu. Ne more? pa ratat depresiven zaradi tega, ker to je bolezensko stanje oziroma du?evna motnja, ki nastane zaradi sprememb na ?ustvenem nivoju, ki limitira v neugodje in je na?eloma posledica dalj?ega obdobja kot pa je vo?nja za enim Lojzem.

malce OFF - velja zate LojZi in tud za vse ostale - kolk ste depresivni si lahko stestirate tukaj pa bodite ?imbolj realni. Rezultati znajo biti zelo zanimivi. :hudicek:

http://www.psihoterapija-ordinacija.si/sl/...te-se/depresija

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Je pa prvovrstna sramota za Ferrari kot proizvajalca enih izmed najbolj renomiranih ?portnih avtomobilov na svetu, da jih takole pere en proizvajalec energiskih pija?. Mercedes si pa s svojim tovarni?kim mo?tvom sploh bruko dela.

Oprosti ampak tole si pa prkotalu ta najve?jo bu?o, ki si jo na?el. ?zmeden?

Se pravi pri takem razmi?ljanju so vsi, ki sploh ne sodelujejo v F1 pa res ?ist tazadn ?it al kako in da sploh ne bi smeli se kitit "da so proizvajalci ?portnih avtomobilov" :whatever:

Tukaj je samo denar v igri in kdor ga ima ve? lahko ve? vlaga, ve? raziskuje, razvija, kupuje najbolj?e motorje, strokovnjake, itd itd. In nima veze a pi?e gor Red Bull al pa CigoRejsing, ker dokler ne bo tud na motorju pisalo Red Bull tud to ni glih popoln paket kar pa? Ferrari je.

Pa da ne bo kdo slu?ajno razumel, da dajem RB v ni? - sploh ne, ravno kontra... pokazali so, da niso muha enodnevnica in da so uigrana ekipa od nog do glave. Bodo pa vedno obdobja, ko je enkrat najbolj?i McLaren, drugi? Williams (no ta ?e dolgo ni v samem vrhu), tretji? Renault/Lotus, Mercedes, Red Bull, Ferrari.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hja kokr kol ... so bli pa ?ist zraven in samo malenkost je manjkala pa bi odnesli naslov - lahko bi pa ponosno osvojili ?etrto ali peto mestio v skupni razvrstitvi. Ferrari je prakti?no skoz zraven, Ok manjkajo malenkosti, se pa strinjam, da Alonso ni neka klasa ampak vseeno opravlja svoje delo kr precej zrelo, kar za nekatere druge dirka?e res te?ko re?em.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po moje bo kmalu velevlada uvesla obvezne gume za dez.....

to sicer ne, se pa govori, da bodo zaradi pritiska lobija gumarjev in vulkanizerjev spremenili zakon in uvedli obvezno uporabo jesenskih in spomladanskih gum. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ja halo, da forsirajo Alonsa naprej, pol ga pa vklopijo v 'full mode' kot pomo?nika....

...in s tem namerno izgubili konstruktorski naslov in naslov prvaka. :blink: ?e bi bil Massa po tej logiki na za?etku bolj?i bi od?krnil cel kup to?k konkurenci vklju?no s Vettlom. ?e pa so pri rde?ih res tolk neumni pol jih pa kr en kurc gleda.

Po moje je druga teorija bolj pravilna. Massa je vedel, da je le drugi voznik in temu primerno je jemal dirke pol se je pa za?elo govort, da se ga bo ferrari znebu ga je pa zaskrbelo, ker sede?a v drugem mo?tvo ziher ne bi dobu. Ko ti gre enkrat za nohte pa motivacije ne manjka in tole je blo pol lepo vidno na stezi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo a se ?e komu zdi, da je bil Massin avto namerno downgrade-an prvo polovico? Ne more? se kar en dan zbuditi in dirkati za prvaka.... :ne vem:

zakaj bi to naredili na za?etku sezone? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Alonso bi kmalu s podobnim le?inarstvom, kot ga fura ?e celotno sezono (pridobivanje to?k in stopni?k na ra?un okvar in nesre? ter posledi?nih odstopov hitrej?ih od njega, kateri kot po pravilu vozijo na dirki pred njim).

No ja - tud njega so parkrat torpedirali, k ni bil ni? kriv tko, da je bla zadeva glede sre?e in smole kar lepo razporejena med vse dirka?e ?ez celo sezono. Sicer nisem glih nek fan Alonsa sam je letos res izvlekel nadpovpre?no veliko pri Ferrariju, ki ni bil najbolj konkuren?en ne RedBullu ne McLarnu, v dolo?enem obdobju niti Lotusu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole je bil kaos popoln ... :jupiii:

Vseeno pa zmaga tale Kimijeva poteza - se vid, da je preve? Rally vozu v stilu bom ?e kej ?es prlezu :ouje:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se moram pohvalit, da sem naredil danes en tak za?etni?ki fa** n sh*t.

Namre?, ko sem zamenjal zimake na jeklenih plati??ih z letnimi,sem ?ele na benzinski ?rpalki opazil, da se kolesa oz gume vrtijo v kontra smer.Se pravi-totalno narobe sem montiral vse skupaj. :aaaaa:sramezljiv:zvizga:

Glavn, da si porajtal, eni bi se takole celo zimo vozil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja to pa je super - ampak vseen te ne bom preve? stra?il - ker na za?etku je blo tud pr nas super fino fajn, pol pa so se po par mesecih za?eli kr?i, nakar so na vrsti zobki, pol je pa ?e trma na vrst, nakar smo ?e v puberteti. Damn.... :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

aktualen

?LAN PARLAMENTA HODI PO CESTI, ZADENE GA TOVORNJAK IN POVOZI DO SMRTI. NJEGOVA DU?A GRE V NEBESA, KJER SE PRED VHODOM SRE?A S SV. PETROM.

»DOBRODO?EL V NEBESA« RE?E SV. PETER, »PREDEN TE NASTANIM, HM, ZGLEDA, DA IMAMO PROBLEM. ZELO POREDKO SE ZNAJDEJO TUKAJ VISOKI FUNKCIONARJI TAKO, DA NE VEMO KAJ BI S TABO«

»TI ME SAMO SPUSTI ME NOTER. NE BO PROBLEMA«

»?E BI SMEL BI TE SPUSTIL, SE PA MORAM DR?AT NAVODIL OD ZGORAJ. PREDPIS JE TAK, DA MORA? PRE?IVET EN DAN V PEKLU, EN DAN V NEBESIH. NATO SE BO? ODLO?IL KJE BO? PRE?IVEL VE?NOST«

»?E ?E, AMPAK JAZ SEM SE ODLO?IL, DA BI ?EL V NEBESA«

»?AL, PREDPISI SO PREDPISI.«

TAKOJ NATO GA SV. PETER POSPREMI DO DVIGALA, KI SE SPUSTI DOL DO PEKLA. VRATA SE ODPREJO IN POSLANEC SE ZNAJDE SREDI LEPO NEGOVANEGA GOLF IGRI??A. NEDALE? STRAN SO KLUBSKI PROSTORI, PRED NJIMI PA VELIKO NJEGOVIH PRIJATELJEV IN DRUGIH POLITIKOV, KI SO V?ASIH SKUPAJ DELALI. VSI SO RAZPOSAJENI IN VESELI, LEPO OBLE?ENI V VE?ERNIH OBLEKAH. PRITEKLI SO MU NASPROTI GA POZDRAVIT, OBUJALI SO SPOMINE NA LEPE ?ASE, KI SO JIH SKUPAJ DO?IVLJALI IN BOGATELI NA RA?UN DAVKOPLA?EVALCEV. ODIGRALI SO PRIJATELJSKO TEKMO GOLFA, NATO SE GOSTILI Z JASTOGOM IN KAVIARJEM TER PILI ?AMPANJEC.

ZRAVEN JE TUDI GOSPODAR/HUDI?, KI JE ZELO PRIJETEN IN PRIJAZEN FANT, Z NJIMI SE ZABAVA, PLE?E TER PRIPOVEDUJE VICE. VSI SE ZELO ZABAVAJO TAKO, DA ?E POMISLIL NI, KO JE PRI?EL ?AS ODHODA.

VSI MU VO??IJO »NA SVIDENJE«

DVIGALO SE DVIGA IN DVIGA. USTAVI SE PRED NEBE?KIMI VRATI, KJER GA ?E ?AKA SV. PETER.

»ZDAJ PA JE ?AS, DA OBI??E? NEBESA«

SEDAJ POSLANEC PREBIJE 24UR V SKUPINI VESELIH DU?, PREMIKAJO SE IZ OBLAKA NA OBLAK, IGRAJO HARFO IN PREPEVAJO. IMAJO SE SUPER, TAKO, DA TUDI TEH 24UR MINE PREHITRO. IN SPET JE PRED SV. PETROM.

»DOBRO, PREBIL SI EN DAN V PEKLU IN EN DAN V NEBESIH. ZDAJ PA IZBERI SVOJO VE?NOST«

POSLANEC MALO POMISLI, NATO ODGOVORI: »SAJ, PREJ, RES NE BI NIKDAR TAKO REKEL. NEBESA SO RES ?UDOVITA, TODA, MISLIM DA MI BO BOLJE V PEKLU.«

SV. PETER GA ZATEM BREZ BESED POSPREMI DO DVIGALA, KI GA PO?LJE DOL, DOL, DOL IN DOL, DO PEKLA.

VRATA DVIGALA SE ODPREJO IN ON SE ZNAJDE SREDI ZAPU??ENE POKRAJINE POLNE RAZNIH ODPADKOV IN SMETI.

MED TO UMAZANIJO VIDI VSE SVOJE PRIJATELJE, KAKO V ?RNE VRE?E NABIRAJO ODPADKE IN ?AKAJO, DA PRIDE ?E KAJ OD ZGORAJ DOL.

VRAG SE MU PRIDRU?I IN GA OBJAME ?EZ RAMENA.

»NE RAZUMEM« ZAJECLJA POSLANEC: »V?ERAJ SEM BIL TU, TUKAJ JE BILO GOLF IGRI??E IN KLUBSKA HI?A, GOSTILI SMO SE Z JASTOGOM IN KAVIARJEM TER PILI ?AMPANJEC TER PLESALI IN VSESTRANSKO ZABAVALI. ZDAJ PA JE TU PU??AVA POLNA ODPADKOV IN UMAZANIJE IN MOJI PRIJATELJI IZGLEDAJO MIZERNO. KAJ SE JE ZGODILO?«

VRAG GA SMEHLJAJE POGLEDA IZPOD ?ELA:

… »V?ERAJ SMO IMELI PREDVOLILNO ZBOROVANJE ...

... DANES SI PA VOLIL.«

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dama ?eta gradom i nađe se pred Tiffany prodavaonicom. Uđe i po?ne

razgledavati. Posebno joj se dopala jedna narukvica. Sagnula se da je bolje

vidi i kako se sagnula, tako je prdnula. Sva zbunjena od neugode pogleda oko

sebe i utvrdi da joj se ostvarila najgora noćna mora: prodava? je stajao tik

iza nje. No, profesionalan kakvi već jesu prodavaći Tiffany-a, ni?im nije

odavao da je svjestan daminog "malog incidenta". Crveneći se, ali jo? uvijek

nadajući se da prodava? nije primjetio ?to joj se dogodilo, dama upita:

- Koliko ko?ta ova narukvica, posebno je lijepa.

- Po?tovana gospođo, ako ste prdnuli od samog pogleda na nju,

usrat ćete se ako vam ka?em koliko ko?ta !

mrtav hladan odgovori joj prodava?.

-

*Jedan od onih profesora matematike ?to vole re?i:

- Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slu?aju,

mo?ete dobiti 3", odlu?io je iznenaditi klince, pa im zadao

neobi?an zadatak, otprilike ovako:

Zamislite da ste, sa jo? 25 putnika, u autobusu, koji se kreće

brzinom 60 km/h, pravac jugozapad,temperatura je +20 °C, pored

puta te?e potok u kome je temperatura vode +14°C, ?oferu fale

2 prednja zuba, i subota je... Koliko ja imam godina?"

U razredu, naravno, muk, profa se pobjedni?ki smije....

Mali Perica di?e 2 prsta.

Profa (cini?no): "Ajde..."

Perica: "Vi imate 44 godine."

Profa: "Bravo! Kako si pogodio?"

Perica: "Pa jednostavno... Kod nas u kraju ima jedan Mika, on ima

22 godine i svi ka?u da je polu-idiot." *

H?erka se zbudi ob 4 zjutraj in prosi mamico za pravljico.

- Po?akaj, da pride o?i. Bo on obema povedal pravljico.

Starej?i par na predstavi...

?ena se nagne k mo?u: tiho sem ga spustila. Kaj naj naredim?

Mo?: zamenjaj si baterije v slu?nem aparatu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da se ?emalo v hecu dolga dotaknem: Na tisti debt uri vidimo da je cel svet bajno zadol?en? Kateremu planetu pa smo dol?ni?

unmu, kaj je ?e - Nibiru al neki tazga. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo od?kodnine lopovom priprtim v akciji balkanski bojevnik bodo ?le proti pol miljon?ka ?zmeden? .

Bistvo te izredno ?udne razsodbe je precedans, razlog za izlo?itev dokazov je, da so bili pridobljeni po zakonih neke druge dr?ave (OK, potem npr interpol ni ve? legalna organizacija).

In zakaj na?e sodstvo potrebuje ta precedans? Za to, da tudi dokazi pridobljeni na Finskem ne bodo veljavni na Slo. sodi??ih.

Matr, kam peljejo komunajzerji tole dr?avo :angry2:

Jaz pa vseeno upam, da dokazov iz Srbije niso uporabili zato, da jih bodo lahko na osnovi teh dokazov obsodili v Srbiji, kjer jih imajo bistveno ve? kot nas. Mednarodno pravo namre? pravi, da z istimi dokazi ne more? biti obsojen v ve?ih dr?avah za iste prestopke.

Zato so obsodili tiste, ki so bili obto?eni samo pri nas, ta velke ribe bodo pa, vsaj upam tako, dobile svoje v Srbiji.

Zato recimo Majerju ne sodijo v ve?ih dr?avah ampak samo v Sloveniji in da je drugod "le" pri?a.

Druga?e pa, da se vrnem na te balkanske bojevnike - ne glede na oprostilno sodbo nisem videl nekega navdu?enja, ker vedo, da jih ?e vedno ?aka kalvarija.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.