RazširiDobro jutro! Me zanima kje kupujete KRANJSKE KLOBASE, v smislu v kateri trgovini imajo dobre? Hofer ali Lidl se mi zdi je imel pred leti dobre, zdaj pa ne vem kakšno je stanje.
Če rabiš in kupuješ pravo krajnsko klobaso, ki je zaščitena in delana po enotni recepturi je vseeno kje jo kupiš!
To zaščiteno kr.klobaso dela cca 10 izdelovalcev in so špilane z leseno špilo ter označene s posebno etiketo!
Domačo pa vsak pri svojem kmetu, so pa po 10€ naprej....
OK se je že opravičil, le za kaj...
RazširiZanimivo... pred četrt stoletja sem delal v trgovini Jerovšek Computers in je bil tisti famozni čas, ko se je šlo iz 5% prometnega davka na 19% DDV. Gneča in vrste take, ki jih danes vidiš sam še na AC in pri odprtju KFC-ja. Ampak nihče od nas se ni nikoli zmotil ne za čeke ne za denar in ne za transakcije s karticami pa je blo od magnetnega zapisa pa do slipov, če se kdo tega spomni še.
Kaj hočem poved... 90% teh "napak", ki jih omenjate so čisto navadni poskusi natega in nič drugega.
Zato sem pri hrčkih pred desetletjem prešaltal iz POS-a nazaj na gotovino. Ko te v tistih 14 dneh, ko si tam poskušajo 3x nategnit s POS-om je pač dost šale.🤬
Prav imaš, v skandinavskih državah sem poleg vsega še WC plačeval s posom in po sigurno več kot 50 transakcijah niti ene napake....
Treba bo nekaj ukrenat glede takih goljufij!
Od Ljubljane do Vranskega mi je ob 16.30 super lepo opralo Mazdo..... 👍😉
Popravljeno od BiniRazširiKoliko je to že v € s pogledom na Ljubljanico, da vemo ali je 5eur na hrvaški obali veliko?!?🤣😂 (jaz rečem 4.5eur?, da vidim kolko sem zgrešil...)....
Laško itd 3,5€ in ledena kava 2.5.....😊
Najdražji je bil nek ALE pale niti ne vem kateri 5.0€
Prej sem pa koristil en darilni bon v restavraciji "Hiša pod gradom"
Lepa ponudba in dokaj zmirne cene, dražje kot na Štajerskem a lično dekorirano in okusno....
Navaden pohlep po denarju, ker ne odgovarjajo za svoje dejanje! Morale bi biti visoke kazni itd. Jaz bi takoj šefa zahteval, da se malo pogovorimo...
Meni so enkrat kar eno ničlo dodali, pomotoma.😵💫🥴🧐Ponavadi je več, le zakaj.... 🤔😉
Ja pri HR je blo samo 50€ razlike med 25 in35 pa še to sem se zdilal tako, da sem jo dobil cenej.... 😉
RazširiDa nadaljujem.... sem na njihov mail čez eno uro poslal zahtevek za povrnitev preveč zaračunanega zneska - napitnine, ki je nismo odobrili niti bili o njej obveščeni, in nato dobil na račun nakazano 25 € kot "opravičilo za napako".
Večina strank ne bi zahtevala računa in potem sploh ne bi mogla preveriti pravilnost zaračunanega zneska - ne bi ugotovila, da jih je nategnil. Na to je po mojem računal tudi naš natakar, vendar je naletel na Janeza007.
Super, da vemo kako in kaj👍
So pa kar ažurni in fer, da so ti vrnili... 👌👍
Popravljeno od BiniNi druge.... 😁😋
Sem spregledal, da sem dav v IGRICE😉
Popravljeno od BiniOLIMPIJSKE IGRE SO ODPRTE
🥈 🥇 🥉
Se še ne zavedajo kako škodo si delajo,celo Plenkovič jih je par dni nazaj opozoril,da naj pazijo kaj delajo s cenami,ker se jim bo obrestovalo.....
@Slivka, danes si pa na desno nogo vstal imaš same dobre....
RazširiZelenjava zgleda prav slastna.
Še sreča, da je ni veliko.... 😋👍😉
Napisano
In kje je ta pustija.... 🤔😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani