Ponavadi uporabnika taka guma zavede saj v suhem ?e nekak gre ampak, ko je pa fajhtno je pa to katastrofa od katastrofe. Pa zelo pomembno je tud ker cenovni razred je taka guma saj je med premium klaso in lowbudget gumami je razlika astronomska sploh v mokrih razmerah.
Lahek avto, mo?an motor, slabe gume, moker asfalt je pa? recept za nesre?o in Gorjup13 ta tvoj kolega bi se zlemal tudi, z zimskimi gumami, kjer je pa treba bit ?e dodatno previden ampak so vsaj gume konsistente - se pravi enako slabe v suhem in mokrem. Pri slabih letnih pa je ponavadi v suhem ?e nekako in to voznika zavede, ker je taka razlika potem v mokrem.
Zato sem jaz na MX-5 se pred zimo zamenjal letne!
Saker pa dan ali dva prepozno na ?alost....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Za letos sm se odlo?u da gre miata 'pod kozolec' ?ez zimo, in zdej rabm en avto da me bo vozil na ?iht pa na fax, sepravi ene 500km na teden. Dejansko mi je ?ist useen kaj je zaena znamka, ali model, samo hjundaj accidenta no?m . Pa glede na to da ga bo vozil tudi brat, k je zjle izpit naredu, ne dam ve? kot 500? za avto, ker ga bo sigurno nekam v maline zapizdil, ker v vzvratno mu nekak ne gre. Samoumevno je da nej bi bil avto ?imbolj ohranjen, pa z nekim normalnim motorjem (1.4, 1.6) recimo. Mogo?e kdo od vas kej prodaja, je kdo videl kej kar ustreza kriterijem, itd...
Prednost imajo pa avtomobili, ki imajo zimske gume
na? ?inkve?ento je ravno ?el za 200?.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prej?nji prej?nji Swift GTi je bil 1.3 potem sedanji Swift Sport je pa 1.6. Je pa stroj baje ima dobro podvozje in ravno prav ?ivahen motor, da je avto zabaven. Edino cena je relativo visoka.
?e na? 1.3 je zabaven....
?e res, apmak ?e bi Webbr 2x zmagu, pa mu Fetl ??it hrbt in je 2x drug, pol se ve kdo je edin lohk prvak, a tle je ?E!
Za ?e je prepozno, spomnimo se daj e Vettel ?e 1,5x skorajda katapultiral Webbra :).
Vsekakor si bo tole leto Webber zapomnil, nabil ga je sotekmovalec, izgubil mesto, salta ?ez 5sekund po?asnej?ega Lotusa, 2 dirki pred singapurjem pripeljal 2. za Vettlom..... itd itd
Dve dirki pred koncem pa beljenje glave
Sem imel spet Swifteka za en dan (beri preverjal malo avto, ker bejba ga samo vozi...). po 17.000km je bilo treba samo gume mal napumpat (za samo 0,8: a ti nisi ni? ?utila na volanu? Ne kaj pa.....naslednje jutro, a to je zarad gum da gre avto tako lep?e?)
Avto je res BOMBA, majhen a hkrati zelo prostoren zaradi 'mini' designa, agilen, zmogljiv (93KM), ?porten v vo?nji...ma ni avta ki mu je para, ?e posebej za to ceno.
?e ne bi rabli en malo ve?ji avto pa kljuko ga vzamem takoj ?e zase (1.5 GTI sevede )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes je mal mraz 24C.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani