Pozor Jelovice ima odcep za Rijeko.... je sicer ene 15min ve? ampak pade? na Re?ko avtocesto preko ribov na severno stran u?ke, bom pripopal, ?e gre? gremo lahko skupaj do odcepa. Sem ?el z motorjem tam prvi? v ?ivljenju, ker je tabla za avtocesto Rijeka, sem zavil in pri?el na avtocesto za Rijeko...pol pa ?ez U?ko nazaj v Istro..
To gre? po predoru kastelec dol z AC al kako? Pol pa samo naravnost pa ni? zavijat sam direkt do Rijeke... a sem prav razumel? Pa tam ziher ni Italijanov?
V petek popoldne grem na Hrva?ko preko Rijeke v Novi Vinodolski me pa zanima ker se za?nja v Italiji ferragosto bodo vsi mo?ni Italijani pritisnili na mejni prehod Starod pa Jel?ane ipd. Po mojem bo gu?va za popizdit tako me zanima, kak?ni so kej predlogi, kje naj grem ?ez, da ne bom korenine pognal?
Gume na mazdi so bile totalno v pi*** 2 prvi goodyear Ultragrip, ena poflikana, zadaj Nokina WRG2 od tega 2 levi.... tako da je desna vrtela kontra..
Gume so nove + optika
?e eno jamranje - gume so se podra?ile v 300 kosmatih....205/55/16 si dobil za 60? - pametno gumo, danes so federalke od 65? glavni proizvajalci pa od 80? - 130? :ne vem:
Vsi so mi tudi dejali da bodo zimske gume te dimenzije 2011 od 100? naprej, sava okoli 90...pi*** kam gre ta svet.
Federalke 225/40 18 sem za?etk leta kupil po 65?
Men se ne zdi tolk hudo saj ?e vedno dobi? Dunlop sport maxx za 70? pa potenzo re 050 tud za tolk denarja. :ne vem:
Mi je v?eraj v enem dnevu ratalo kompletno vse pohi?tvo v otro?ki sobi razstavt odnest ven in v enem dnevu 3x prebelt (vmes je razvla?ilc pel na polno), sanirat plesen, odstrant tapison, na novo vse okrasne letve namontirat ter s?istit in ponovno pohi?tvo nazaj zmontirat - vse skup 10 ur dela pa sam sem delu le moja je mal pohi?tvo spucala.
Ne more bit Lojzeva... tole so bli sami Gorenjci z izjemo tiste z Bovca.
Lojz bi itak reku, da ?e pije? cvi?ek se ti to ne more zgoditi in da so bli vsi teli ziher neprilagojeni cestni divjaki vklju?no z unim, k se je z bicikla zvrnu.
Drugi del dopusta v termah ?ate?, ?e dober da nimajo sam zunanjih bazenov, za zjokat. Ko zdele pomislm na Lu?k o Kajfe? in na planet ko se pregrva .Prav ?tudiram ?e ne bi v brunarci termoakumulacijsko v?gal
Jo bo treba poklicat na biotehni?no fakulteto, kjer razlaga svoje globalno segrevalne naciekolo?ke mantre zarad katerih vsi pla?ujemo neke CO2 dajatve pa do dandanes ?e nih?e ni dokazal da je CO2 vzrok za segrevanje in ne le posledica.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zdej pa nared eno sre?anje s ?evapi, da bomo lohk vsi sprobal kok hladi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani