Skoči na vsebino
Umetna inteligenca (ChatGPT, Bard,...)
Napisano
pred 2 urama je pob napisal:

Jaz se bolj kot dolgčasa bojim, da nas ne bojo več rabili... dejstvo je, da bo določen del delovnih mest prevzela UI. Delovna mesta pa pomenijo denar za nas in vsaj nek pozitiven doprinos človeštvu, recimo. Dvomim, da nas dobo strici zalagali z denarjem (UTD) samo zato, da se bomo praskali po j*jčkih cele dneve, glede na to, da se tolk grebejo za milijarde vsakodnevno. Poleg tega pa trobijo, kako je preveč ljudi na svetu... če bo vse delala UI, potem ne rabiš 8 milijard sužnjev. :D Pismo, spet vse v negativo razmišljam, lol.🙈

Kabel iz štroma lahko iztaknemo doma, drugje pa bo težka. :D 

Mogoče res v negativo, ampak tako dejansko je.

Saj, večino delovnih mest že nadomeščamo...recimo banke že nekako zmanjšujejo šalterje, oblikovalce ob dobrem AI sploh ne rabimo več, muzičarje itd.

Sej tako kot smo car guyi ogrožena sorta v avtomobilskem svetu, tako bomo tudi ljudje ogrožena sorta...na svetu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umetna inteligenca (ChatGPT, Bard,...)
Napisano
pred 17 urami je Janez007 napisal:

Mene počasi postaja groza. 😳 V službi je bilo potrebno nekomu pripravit odgovor in sem celotno vprašanje (enih 25 vrstic) za hec skopiral v ChatGPT. in je v nekaj sekundah napisal tako slogovno dober, prijazen in vsebinsko zadovoljiv odgovor, da sem obnemel. In potem sem se sam mučil kakšno uro, da sem spackal nekaj podobno dolgega, z nekaj več konkretizacije. Noro. ?zmeden?

Moja je za šiht (banka) rabila odgovor na vprašanje "kaj je pozitivna stvar inflacije?". Moj odgovor je bil, da pozitivne stvari ni, ta AI ji je pa sestavil cel roman 😀 Zdej jo lohk pa še na večerjo pelje če zna 😅

@pob fajn je ja, sam po večini nam bo verjetno ratalo dolgčas.

Jaz nekako upam, da če bo šlo predaleč, da jim lahko še vedno staknemo kabel iz štroma 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je TiEn napisal:

image.png

image.png

Not so fast...

https://the-race.com/formula-1/mark-hughes-bahrains-new-volatility-means-race-isnt-won-yet/?fbclid=IwAR23Cp8p_wVoUF4nnFhUHUc-kCzxQD3VqZP94CMOHUg_qvvP8feFlDLJG10

Čeprav tudi štart na soft gumi ne bo nek presežek. Dvomim, da bodo zdržale kaj veliko krogov.

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Merc pa Ferrari mi kar nista zihr 😵💫

AMR, upam da ni hype train...samo FP2 naj bi bil trening za kvalifikacije, tako da nekaj ful bolj prazni od ostalih tudi niso bili pomoje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 25 minutami je FuManchu napisal:

Meni je najbl hecno, k govorijo da smo bli zaprti 🤣 mogoče, če nisi šel srat edino.

Jaz sem vse normalno delal kot prej. Vozil se povsod, tankal, nakupoval itd. 

Zaprt je bil tist, kateri je hotel sam tako.

Za eno žemljico iz pekarne si se rabil identificirat, imeti rokavice in masko. Če ne je padlo 400€. Seveda, je nisi smel pojesti zunaj na zraku.

Na dejte si lahko hodil sam iz iste občine, ker vmes so bili lepo postavljene Hojs patrulje. Medtem ko so Počivalčki lahko štancal vodo v gostilnah 😀

Nakupoval nisi vedno, ker si imel omejene ure, ko so bili v trgovini lahko samo penzionisti in noseče mamice, ali kako že?

Hecno. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Sej Janša in njegovi ni kriv, on je sam zavohal keš, ko je s svojo nastavljeno "stroko" najprej dal biznis Maybert Farmi, ali karkoli so že bili uni zagoreli nagci iz Mehike.

Ne mislit, da bodo ljudje kar pozabili te mutne covid posle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Saj to je bil problem (z disketami). Sem si inštaliral Borland C++ in po kakšni uri inštalacije ni mogel prebrati predzadnje diskete ... 😞

Ja sej se spomnim, samo ona je imela v roki CD, mislila pa je da je disketa :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.