Nekje v Ukrajini v gostilno vstopi 2 m visok ?rnec iz Amerike. Sede za mizo in naro?i viski. Takoj za njim v gostilno vstopi ?e 210 cm visok Ukrajinec, sede za ?ank in naro?i vodko. Gleda ?rnec njega in da se pohvali vzame svoj kozarec viskija in ga popije na eks. Ukrajinec opazi pogumno potezo Ameri?ana, zato tudi on vzame svoj kozarec in eksa vodko. ?rnec vidi, kako je Ukrajinec eksal svojo pija?o, zato stopi do ?anka, vzame steklenico viskija in jo popije na eks. Ukrajinec naro?i steklenico vodke in jo prav tako popije na eks. ?rnec takrat poka?e kako je mo?an, zato na glavi razbije svojo prazno steklenico viskija. Tudi Ukrajinec naredi to s svojo steklenico vodke. ?rnec je tedaj ?e jezen, ker ni ni? bolj?i od Ukrajinca. Takrat se odlo?i pokazati ?e svojega zadnjega asa. Stopi do Ukrajinca, iz hla? potegne svoj 25 cm dolg penis in re?e:
“To je Bill!”
Ukrajinec se samo nasmeje, vstane, sle?e hla?e, ven potegne dva penisa dolga 30 cm in re?e:
Mah, poro?eni mo?ki to zelo dobro vemo, ker se nam to ves ?as dogaja. Mislim, to, da ?ena ves ?as menja razpolo?enje... Ne sekiraj se, Lava, tudi mo?kim gre to na ?ivce...
Od Cola do Predmeje tako gosta megla, da sem moral dat na BTjki dve prestavi ni?je, da je sploh rinila skozi tisto gosto meglo... Pa ?e de? je padal. Tako, za zraven, da malo poslab?a vidljivost...
?e me ni to Boss dra?il, da bi rekel, da imam raj?i sneg...
Ko sem ?e delal na Jesenicah, sem poznal ljudi, ki so delali v laboratoriju od Elektrod. Tisti so ti za dva piva zvarili, kar si prinesel. Tudi, ?e so vsi drugi rekli, da se ne da. So pa? "testirali elektrode" na konkretnem primeru... Tako da, ?e mogo?e pozna? koga, ki pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki pozna... se spla?a ?vasat.
Ne vem, kje bolj te?e iz mene: spredaj ali zadaj, zgoraj ali spodaj... Pa vro?ina, pa glavobol... Bi spal, pa ne morem, sem ?ejen, pa ne morem pit, ?e kaj spravim vase, gre hitro nazaj ven...
Kasko ja,sam jaz mam ?e dodatno divjad in doma?e ?ivali,za kar ni odbitne..Moram se pozanimat..
?e je nastala manj?a materialna ?koda in ni bilo ?love?kih ?rtev oz. po?kodovanih ljudi, ni potrebno klicat policije. Sicer zavarovalnice rade komplicirajo, ker te takoj "obto?ijo", da si bil pod vplivom alkohola in zato nisi klical policije, ampak ?e si vztrajen, dobi? vse povrnjeno...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se mu je mudilo plin natankat?
?eprav se meni zdi, da je tole dizel, ampak kaj pa policaj ve...
http://www.zurnal24.si/nesreca-pocistov-na...i-clanek-220326
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani